Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 122
  • 466
  •   1
Отговори
# 240
Може ли да напиша само един пост  newsm78

Виждала съм комбинацията анцуг+обувка с ток - дамите, облечени така, са много МНОГО амбициозни.

# 241
                          Ми пък да повдигне полата малко  Twisted Evil. Ако не уловят никаква риба, поне да има удоволствие от цялата работа. Много ми е секси дълга пола да се повдигне малко. Пак зависи от краката отдолу, но в повечето случаи и много приятно.

# 242
Ако някога си купя анцуг за 250 лв, някой да дойде и да ме застреля, моля.

И мен,право в десетката,без последни думи.

# 243
Напоследък погледът ми все се спира на хора с анцузи - не защото са тръгнали на фитнес. Дори в тази жега - анцуг с горнище. Та се замислих - какви ли са им амбициите на тези хора? Към какво се стремят? И защо анцуг - за по-евтино ли, за да приличат на някого ли?
Не съм видяла хора с анцузи в тази жега. Нека приемем, че съм без късмет. Или просто сляпа за подобни явления.
Моето предположение е, че хората в анцузи в тази жега сигурно имат същите амбиции както хората без анцузи. Чисто статистически е редно да е така. И се стремят към същите неща по същата причина.
Едва ли има връзка с цената. Може така да им е по-удобно/комфортно.
И защо този въпрос е така е вълнуващ, че да се окаже достоен за тема? За над 10 страници даже?
П.С. Написах всичко предходно, за да поставя любезно въпросите от последния ред. Моля да получа някакъв отговор.

# 244
 А че някои се дразнят твърде много, когато срещнат мнение, което не им допада си е техен проблем.

В случая този някои си ти.  Laughing
Ти споменаваш, че черното е подтискащо и гробищарско, но просто си забравила да добавиш, че това е според теб. Точно за това съм написала поста си, че за мен не е. Чудиш се как хората го харесват - ами ей така, харесваме го.Всеки човек харесва различни неща, това проблем ли е?
И не се вълнувай какво толкова е дънковото облекло и тъмните цветове и въздействието им, защото можеш да разбереш само на теб как ти влияят. На други хора не. Така, че споко, носи си шлиферчетата и шарените дрешки и си създавай настроение. Какво толкова се притесняваш за инакво облечените от теб.
Ако някой се облича различно от мен, нито ме тревожи, нито пък се старая да вникна защо това му харесва.Не виждам смисъл. След като всеки е свободен да му допадат различни неща. 

# 245
Ами не знам каква ми е нагласата,ама няма да отида на пикник с дълга тясна пола и цял ден да се чудя как да седна на земята...верно ,не се среща под път и над път,ама всякакви образи има.
                            Аз бих  Blush. А ако е и в тесен кръг, тъкмо ще стане и приятно-романтично. Пък има и спортни поли.

...Дънките са определени като работническо облекло както сама казваш -навремето ,в настоящето е повече от ясно ,че не е...
                           Да, шефовете сигурно се скъсват да ги носят  Laughing. Каквото и да си говорим рядко съм виждала хора от средната класа да слагат дънки.
Да бе сигурно ,хайде моля събота ,неделя и през свободното си време се скъсват да ходят с костюми и връзка да се различават от простолюдието.
Може би ежедневието ти минава в изключителна делова безнес среда слез огледай се сред средната класа .........и ще ни видиш понякога с дънки и маратонки .

# 246
Сериозно започвам да се притеснявам,когато дойде време да се върна в Бг за 2 седмици,с какви дрехи трябва да си дойда...? newsm78
Анцунга да е Адидас- това разбрах..../нищо,че предпочитам Найк/...ама ще си купя и Адидас,щом трябва..да не излагам майка ми пред съседите..Ами за другите дрехи?  Ще трябва предварително да проуча нещата...Дрехите задължително да са маркови ,нали?  А етикета с цената да виси ли за да се вижда?
Тази тема направо ми разби представите ! Какво значение има какъв ти е анцунга и колко често ходиш по анцунг някъде си? Важното е да ти е удобно...а защо в Мола да не трябва да ходя с анцунг? Какво е Мола?  Някакво извънземно място ли? Ами нали този Мол е за вас и за мен? Нали ако ние не пазаруваме от там,няма да има Мол !!!  Ако днес оставя 1000 лв,в някое от магазинчетата на Мола..а и вие също по толкова../примерно/, знаете ли колко ще и пука на собстеничката или продавачката дали съм по анцунг,или по  къси панталонки?  Или може би като се обърна с покупката си, да си ходя,и вдете продавачки ще ме изкоментират ?- твърде вероятно,нали?  Стана ми мъчно....

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 20:22 от Pinkito

# 247
  • София
Ами, то и аз не разбрах кому са нужни толкова много страници писане за някакви си хора с анцузи. Последният човек с анцунг, който видях, беше сервитьорката в кварталното кръчме. Анцунгът беше само долнище, от ония, дето някои от нас ходиме на фитнес, естествено Найк. Не знам какви са нейните амбиции. Сигурно за по-голям бакшиш, щото долнището беше мнооого изрязано и впито. Или това е работното й облекло... newsm78

# 248
Стига с тоя анцуНг беее.  Прости парчета са си феновете на анцузи и това си е, кво го обсъждате сто страници вече.  Whistling

# 249
ЕЕЕЕЕЕее..сега поне вече знам,че съм ПРОСТО ПАРЧЕ  !!!!  Заслужаваше си да изчета цялата тема в името на истината !   Laughing

# 250
 А че някои се дразнят твърде много, когато срещнат мнение, което не им допада си е техен проблем.

В случая този някои си ти.  Laughing
Ти споменаваш, че черното е подтискащо и гробищарско, но просто си забравила да добавиш, че това е според теб. Точно за това съм написала поста си, че за мен не е. Чудиш се как хората го харесват - ами ей така, харесваме го.Всеки човек харесва различни неща, това проблем ли е?
И не се вълнувай какво толкова е дънковото облекло и тъмните цветове и въздействието им, защото можеш да разбереш само на теб как ти влияят. На други хора не. Така, че споко, носи си шлиферчетата и шарените дрешки и си създавай настроение. Какво толкова се притесняваш за инакво облечените от теб.
Ако някой се облича различно от мен, нито ме тревожи, нито пък се старая да вникна защо това му харесва.Не виждам смисъл. След като всеки е свободен да му допадат различни неща.  
Науката психология го казва, не само аз! За съжаление не си спомням къде точно го пишеха, но напълно го споделям. И става въпрос за подсъзнателно влияние. Защо според теб униформата в у-ще беше синьо-черна? Нека, ако има психолози тук и те да се включат, да чуем и тяхното мнение. Темата за стила на обличане е доста сериозна и актуална. Ако си прочела всичките ми постове може би ще вникнеш по-дълбоко. Устремили сме  се с бързи крачки към пошлостта, защото както казах това ни го диктуват дизайнерите. Според мен не е нормално човек да пазарува в такъв специален магазин като мола, облечен в анцунг, дори и 10000лв. да похарчи. Това не е квартално пазарче. Въпреки това, аз наричам моловете "лъскавите боклукчийници"! Нищо не купувам оттам, защото според мен повечето неща са пошли и много скъпи. Не е нормално да се отиде на концерт в з."България" с дънки. Не разбрах защо се дразниш от моята критика? Няма да можеш да спиш през следващите дни, понеже си прочела моите постове? Че няма да дойдем на едно мнение с теб, това е пределно ясно. Аз обаче не се дразня от това! Приемам го като нещо нормално. Волтер беше казал:"Не съм съгласен с теб, но бих дал живота си, за да можеш да изразиш твоето мнение!" Не си спомням на кого е казал това. Някои по подобен начин на твоя се дразнят, че критикуваме чалгата. Е, да мълчим ли, щом те я харесват? Нищо, че и тя завладя България! Миналата година бяхме на екскурзия в Гърция. В Солун и Кавала хората се обличат с много повече вкус от нас. Почти не забелязахме лошо облечени хора. В Кавала дори видяхме сватба. Няма да обяснявам колко изискано беше облеклото дори и с летни рокли, защото беше доста горещо.
А тук като че ли повечето хора са с дънкова униформа, без някой да ги заставя. Черна фланелка и дънки или черно яке и дънки или пък дънково костюмче. Пъстротата и разнообразието изчезнаха. Трябва да се пише повече по тези въпроси, независимо дали се харесва на такива като теб. Мога само да добавя, че стилът на обличане върви ръка за ръка със стила на поведение. Ако човек и ориентиран към пошло обличане, е доста по-вероятно тази пошлост да се появи и в отношенията му с околните. Културните му интереси също няма да бъдат на особено ниво. Е, разбира се в тези неща се срещат и изключения.
И още нещо. Мои роднини ми споменаха, че магазините в Букурещ били пълни с хубави и стилни дрехи и обувки, за разлика от нашите.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 01:24 от vl

# 251
Сериозно започвам да се притеснявам,когато дойде време да се върна в Бг за 2 седмици,с какви дрехи трябва да си дойда...? newsm78
Анцунга да е Адидас- това разбрах..../нищо,че предпочитам Найк/...ама ще си купя и Адидас,щом трябва..да не излагам майка ми пред съседите..Ами за другите дрехи?  Ще трябва предварително да проуча нещата...Дрехите задължително да са маркови ,нали?  А етикета с цената да виси ли за да се вижда?
Тази тема направо ми разби представите ! Какво значение има какъв ти е анцунга и колко често ходиш по анцунг някъде си? Важното е да ти е удобно...а защо в Мола да не трябва да ходя с анцунг? Какво е Мола?  Някакво извънземно място ли? Ами нали този Мол е за вас и за мен? Нали ако ние не пазаруваме от там,няма да има Мол !!!  Ако днес оставя 1000 лв,в някое от магазинчетата на Мола..а и вие също по толкова../примерно/, знаете ли колко ще и пука на собстеничката или продавачката дали съм по анцунг,или по  къси панталонки?  Или може би като се обърна с покупката си, да си ходя,и вдете продавачки ще ме изкоментират ?- твърде вероятно,нали?  Стана ми мъчно....

Ох, такива трогателни, възвишени и "чужбински" мнения просто ми разбиват сърцето. Колко сме толерантни, колко сме над тези неща, оставете хората да си ходят както си искат, стига сте зяпали в чуждата паничка, колко сте дребнави, тесногръди, злобни и ограничени в БГ, дрън-дрън-дрън....по мои задълбочени наблюдения, в западна Европа с анцузи ходят само турците (за туркините има бонус анцуг+забрадка)...проявете малко стил, моля ви!!! Praynig

# 252
vl, примерите съсстилните хора от Солун и Кавала
никак не са удачни.Но,както и да е.
От постовете ти оставам с впечатление,че смяташ
хората,които се обличат в тъмни и семпли цветове
за пошли?Или?
А, и Мола на Стамболийски не е Хародс, но това вече
е друга тема.Преди 2-3 седмици валеше дъжд и беше
студено.Отидох с детето и бях облечена с анцуг.
Никой нито ме върна,нито ме е гледал с насмешка.

# 253
По - големи от на  тези без анцузи, стремежът към удобство на всяка цена  Crazy
А може би са и според анцузите.

# 254
vl, примерите съсстилните хора от Солун и Кавала
никак не са удачни.Но,както и да е.
От постовете ти оставам с впечатление,че смяташ
хората,които се обличат в тъмни и семпли цветове
за пошли?Или?
А, и Мола на Стамболийски не е Хародс, но това вече
е друга тема.Преди 2-3 седмици валеше дъжд и беше
студено.Отидох с детето и бях облечена с анцуг.
Никой нито ме върна,нито ме е гледал с насмешка.
Не само на Хародс, ами дори и на Букурещки магазин не прилича! Моето мнение е, че на нищо не прилича! Хубави лъскави витрини, плочки и какво от това?
Защо да не са удачни моите примери със Солун и Кавала? Къде греша? Те са чисти, подредени и приятни градове, за разлика от нашите. Ето, че хората проявяват повече старание от нас дори по отношение на облеклото си.
Защо в мола трябва да те гледат с насмешка? Ами това се нарича лошо възпитание. Дори и да си с анцунг, ти си клиентка и би трябвало да бъдат любезни и вежливи с теб. Не смятам точно тези хора, които ти споменаваш за пошли. Смятам, че те са позанемарили облеклото си, щом ходят само с черно и с дънки. Някога ни беше криво, че трябва да носим училищна униформа. А сега какво се получава-цялото население в униформа и то без да го осъзнава! Определено смятам за пошли, хората със скъсани дънки и раздърпани фланелки, които са тръгнали в този вид навсякъде. Ако правят ремонт в къщи, по колата или нещо на вилата, тогава е нормално точно това облекло. Няма смисъл да се хабят хубавите дрехи за такива цели.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 12:18 от vl

Общи условия

Активация на акаунт