Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 103
  • 466
  •   1
Отговори
# 255

Ох, такива трогателни, възвишени и "чужбински" мнения просто ми разбиват сърцето. Колко сме толерантни, колко сме над тези неща, оставете хората да си ходят както си искат, стига сте зяпали в чуждата паничка, колко сте дребнави, тесногръди, злобни и ограничени в БГ, дрън-дрън-дрън....по мои задълбочени наблюдения, в западна Европа с анцузи ходят само турците (за туркините има бонус анцуг+забрадка)...проявете малко стил, моля ви!!! Praynig
Аз пък най обичам изконно-българското мнение за "специалния мол", че не бил квартално магазинче и ЗАРАДИ това не трябва да ходиш там по анцуг или протрити дънки. Става ми едно такова носталгично  Laughing Laughing

факт е, че назапад се обличат доста по неглиже(скъпо неглиже) от в Бг. С костюм и маратонки, с рокли и маратонки, с дънки на интервю, именити професори ходят по сандали , тениски и бермуди. интересно ми е как ли биха ги коментирали в БГ.

# 256
                           Да, шефовете сигурно се скъсват да ги носят  Laughing. Каквото и да си говорим рядко съм виждала хора от средната класа да слагат дънки.
Да бе сигурно ,хайде моля събота ,неделя и през свободното си време се скъсват да ходят с костюми и връзка да се различават от простолюдието.
Може би ежедневието ти минава в изключителна делова безнес среда слез огледай се сред средната класа .........и ще ни видиш понякога с дънки и маратонки .
                          Не ежедневието - уикендите. Леки материи, спортно-елегантен стил. Вероятно има тук-там и някой с дънки, но честно казано не се сещам. Като цяло обаче работещите във фирми без дрес код са почти само в дънки.

# 257
Ако някога си купя анцуг за 250 лв, някой да дойде и да ме застреля, моля.
моят екип за бягане струва толкова и наистина си заслужава. специална материя и носи на всякакви атмосферни условия и е много лек. бих си ходила с него на мола... на връщане от витоша.

именно за спортни дрехи си заслужава да избереш по-скъпото, защото то е по-функционално. Докато за един костюм няма разлика дали ще е 1000 лв или 80 лв - само откъм визия и да кажем, материя. това е дреха, която се носи в офис и няма да е подлагана на кой знае кво.

За един анцуг, раница, бански, маратонки, обувки за планина, екип за ски, цената и качеството са много важни, защото тези дрехи често се ползват при по екстремни условия и е хубаво да носят. По тази причина анцузите ми и якетата ми са по скъпи от дънките, панталоните и палтата ми. Никога няма да дам 600 -700 лв за  палто(нещо, което съм сигурна, че вс други правят),но якето  ми е толкова.
По темата какво мислите за хората с раници? почти никога ползвам дамска чанта, ходя с раница дори и много официално облечена.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:08 от мацка

# 258
...По темата какво мислите за хората с раници? почти никога ползвам дамска чанта, ходя с раница дори и много официално облечена...
                          Много хубави неща  Hug. Аз съм същата (без много-много официалната част).

# 259
                           Да, шефовете сигурно се скъсват да ги носят  Laughing. Каквото и да си говорим рядко съм виждала хора от средната класа да слагат дънки.
Да бе сигурно ,хайде моля събота ,неделя и през свободното си време се скъсват да ходят с костюми и връзка да се различават от простолюдието.
Може би ежедневието ти минава в изключителна делова безнес среда слез огледай се сред средната класа .........и ще ни видиш понякога с дънки и маратонки .
                          Не ежедневието - уикендите. Леки материи, спортно-елегантен стил. Вероятно има тук-там и някой с дънки, но честно казано не се сещам. Като цяло обаче работещите във фирми без дрес код са почти само в дънки.
Две изречения и противоречието е налице.
Какво не се сещаш ,че не схващам да си виждала през уикенда хора по дънки ли?Смях Joy Joy Joy
И да в ежедневието също прибирам се свалям си дрешките от работа обувам дънките и потника и излизам на разходка в парка с детето.

# 260
...По темата какво мислите за хората с раници? почти никога ползвам дамска чанта, ходя с раница дори и много официално облечена...
                          Много хубави неща  Hug. Аз съм същата (без много-много официалната част).
аз даже и в мола  Hug
като камилка едногърба съм малко, ама лаптоп в дамска чанта как се побира.

# 261

Ох, такива трогателни, възвишени и "чужбински" мнения просто ми разбиват сърцето. Колко сме толерантни, колко сме над тези неща, оставете хората да си ходят както си искат, стига сте зяпали в чуждата паничка, колко сте дребнави, тесногръди, злобни и ограничени в БГ, дрън-дрън-дрън....по мои задълбочени наблюдения, в западна Европа с анцузи ходят само турците (за туркините има бонус анцуг+забрадка)...проявете малко стил, моля ви!!! Praynig
Аз пък най обичам изконно-българското мнение за "специалния мол", че не бил квартално магазинче и ЗАРАДИ това не трябва да ходиш там по анцуг или протрити дънки. Става ми едно такова носталгично  Laughing Laughing

факт е, че назапад се обличат доста по неглиже(скъпо неглиже) от в Бг. С костюм и маратонки, с рокли и маратонки, с дънки на интервю, именити професори ходят по сандали , тениски и бермуди. интересно ми е как ли биха ги коментирали в БГ.
На Запад-много общо казано. Във Виена например дънките са презряни. За маратонките не зная. Истината е, че неглижирането на облеклото дойде от САЩ и постепенно завладя Европа. То както споменах беше брутално наложено от дизайнерите и от производителите. По-ниска себестойност, а цените значителни! Така печалбата се увеличава многократно. За сметка на естетиката. Не разбрах обикновените поли и панталони защо да не могат да бъдат алтернатива на дънките? Не говоря за много официални дрехи.  Защо да не може именити професори да ходят със сандали и къси панталони? Ако са на разходка в горещото време или на курорт? Но на работа в престижен университет или на концерт в Музикферайн, например? Или в зала "Олимпия" в Париж?
Естествено, че раничките не се съчетават с официалното облекло. Те са за туризъм.

# 262
Така си идват и си водят лекциите професорите.Така си ходят на работа. Много често с колело. Има демонстративен непукизъм. Е, на официални събития - не.

# 263

Науката психология го казва, не само аз! За съжаление не си спомням къде точно го пишеха, но напълно го споделям. И става въпрос за подсъзнателно влияние. Защо според теб униформата в у-ще беше синьо-черна?

Нещо против униформата ли имаш? Мен си ме кефеше и дори съжалявах когато отпадна.
И нещо си в грешка, че аз се дразня от твоите постове, по скоро са ми смешни тези големи напъни за нещо толкова обикновено, като това хората да са свободни да носят каквото им харесва. 

# 264
...Не ежедневието - уикендите. Леки материи, спортно-елегантен стил. Вероятно има тук-там и някой с дънки, но честно казано не се сещам. Като цяло обаче работещите във фирми без дрес код са почти само в дънки.
Какво не се сещаш ,че не схващам да си виждала през уикенда хора по дънки ли?Смях Joy Joy Joy
И да в ежедневието също прибирам се свалям си дрешките от работа обувам дънките и потника и излизам на разходка в парка с детето.
Не знам за какво противоречие говориш. Ще опитам по-просто: средна класа=поли и панталони; работници/служители=дънки. Не отричам изключенията.

# 265
По темата какво мислите за хората с раници? ...

Мацка!  Hug
Гадна жена с раница не ходи!  Peace Като видя човек с раница, разбирам, че сме от една порода...Колкото по-голяма, толкова по-секси! Аз лично винаги имам екипирана раница с чувал, шалте, челник, дъждобран, компас, примус, нож, въже, суха храна и термос в гаража...ако се наложи както казваше Робърт Де Ниро "to ...walk out on in 30 secs flat when you spot the heat round the corner" (в превод: "ако жена ми ме натири и се наложи да хващам гората")

# 266
Не знам за какво противоречие говориш. Ще опитам по-просто: средна класа=поли и панталони; работници/служители=дънки. Не отричам изключенията.
Абе,аз що си мисля ,че служителите и работниците са средна класа...?    newsm78
И ако не са ,то кои са?    А те какви са-нисша класа?  

Цитат
По темата какво мислите за хората с раници?
Раницата я свързвам с учениците и с туристите!
Много ми беше смешна модата на раничките,вместо чанта...ама никак не се връзва ...с нищо.
Добре,че отмина!!!
Е,има по някой и друг екземпляр все още,но...като цяло е рядка плетка!

# 267

Ха така! Очаквам да предложиш и възрастови ограничения.

# 268
...Не ежедневието - уикендите. Леки материи, спортно-елегантен стил. Вероятно има тук-там и някой с дънки, но честно казано не се сещам. Като цяло обаче работещите във фирми без дрес код са почти само в дънки.
Явно няма и да разбереш .
Доходите и образованието  ми не са определящи за това дали ще се разхождам с дънки или панталон.
Звучите смехотворно с това ,че не вижадате хора по дънки , а ако видите то това са някви хора от нисшата класа.
С класовото разделение също не си в час.

# 269
Абе,аз що си мисля ,че служителите и работниците са средна класа...?
                         Нямам никаква представа. Факт е, че и в темата за средната класа част от хората мислеха по същия начин.

...Ха така! Очаквам да предложиш и възрастови ограничения...
                         Нима горното ти е прозвучало като предложение?

кукувица, по-високите доходи налагат различен начин на живот и различна среда. Облеклото се съобразява с нея, иначе изглежда неадекватно. Ако човек е служител в банка например, е нормално след работа да свали костюм и да навлече дънки. Ако е собственик на банка, убедена съм, че ще сложи панталон.

Общи условия

Активация на акаунт