Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 040
  • 466
  •   1
Отговори
# 375
  • Кацнала на едно дърво.
На мен ми е интересно какви са амбициите на видимо елегантни и скъпо облечени жени ходещи до мъже облечени в скъпи анцузи. Обърнете внимание на гледката, ако се разхождате из някой софийски мол:)
Шт, недей! Заради подобен пример ме изкараха снобка.  Mr. Green

# 376
Страхотна тема, но не успях да я прочета цялата Simple Smile

Авторката е изразила моментното си  възмущение в писмен вид, създавайки цяла тема за малко подкрепа срещу анцузите, а то какво се случи...Излязоха на яве някакви колекции от анцузи, колекции от дънки, фракове, бални рокли.

Мечтая си за розов, сатенен анцуг, с по три златни летни отстрани и камъчета Swarovski на дупето, изписващи 'Bootylicious'. Да си се разхождам с телефон в ръка и подрънкващи ключове, висящи от ключодържател с розово пухче.

Еми не ме кефи да гледам грозно облечени хора по улицата - все пак средата е определяща.

# 377
...Мечтая си за розов, сатенен анцуг, с по три златни летни отстрани и камъчета Swarovski на дупето, изписващи 'Bootylicious'. Да си се разхождам с телефон в ръка и подрънкващи ключове, висящи от ключодържател с розово пухче...
                             И аз Blush.

# 378
  • София
Напоследък погледът ми все се спира на хора с анцузи - не защото са тръгнали на фитнес. Дори в тази жега - анцуг с горнище. Та се замислих - какви ли са им амбициите на тези хора? Към какво се стремят? И защо анцуг - за по-евтино ли, за да приличат на някого ли?
#CrazyЕ по-голяма тъпотия не съм чувала ooooh!Какво те интересуват хората и техните амбиции????Всеки си ходи както си иска,трябва с такива като теб ли да се съобразява,или да ти обясни точно какви са му амбициите???????

# 379
Напоследък погледът ми все се спира на хора с анцузи - не защото са тръгнали на фитнес. Дори в тази жега - анцуг с горнище. Та се замислих - какви ли са им амбициите на тези хора? Към какво се стремят? И защо анцуг - за по-евтино ли, за да приличат на някого ли?
#CrazyЕ по-голяма тъпотия не съм чувала ooooh!Какво те интересуват хората и техните амбиции????Всеки си ходи както си иска,трябва с такива като теб ли да се съобразява,или да ти обясни точно какви са му амбициите???????
Доста говорихме тук за естетика, за стил  и вкус на обличане, но явно не всички, които пишат тук са ги прочели тези неща.
А амбициите са си лична работа. Да се обличаш добре, това означава уважение към себе си и към околните. Нима се радвате, когато към вас се приближи просяк, облечен в дрипи? Нали всеки трябва да се облича, както му харесва, тогава нека да проявяваме разбиране.....

# 380
Това си мислех тия дни. Счиам за наистина обидно, когато на среща с мен (без никакво значение дали мъж или жена) някой дойде облечен като за излет. Освен, ако наистина не отиваме на излет или в парка.

# 381

Нима се радвате, когато към вас се приближи просяк, облечен в дрипи?

Примерът е "блестящ"! По-подходяш едва ли ще се намери.

# 382

Нима се радвате, когато към вас се приближи просяк, облечен в дрипи?

Примерът е "блестящ"! По-подходяш едва ли ще се намери.

Laughing

По-приятно би ми било, ако просякът е облечен с Армани, ама пусти мой късмет - все на дрипави попадам!  doh

# 383
При нас само хората от селата ходят с анцуг и още като ги видиш знаеш от къдее са ... каква е тая мода с Анцуг на кафе  ooooh!  .. ма щом се харесват така  newsm78

А за амбициите - може да са им всякакви според зависи  Peace  секи човек си знае за него си

# 384
Признавам, че не изчетох цялата тема...
Лично аз много обичам спортния стил на обличане. В ежедневието си съм постоянно облечена така. Дрехи - анцузи, клинове, спортни панталони, тениски, потници, суетшърти - на Адидас и Найк има доста в гардероба ми. Просто са удобни.Не виждам нищо лошо.
Все пак важното е къде ходиш с анцуг, самият нацуг не е проблм.

# 385

Снощи при Комиците, един от зрителите на първите редове бе по анцуг.
Любо Нейков му вика, / вклини го в репликите си / - Ти що не си се барнал ве, що си по анцуг?

# 386
  • Бургас
Не виждам причина да не отида с анцуг на кафе. Даже и на работа ходя така. Не работя с клиенти, нямам дрес код...ходя си по шорти и потник лятото.
Амбицията ми е да стана мис свят и да се боря за световния мир.
Айде със здраве на поредната измисли - премислица с цел да съдим за хората по дрехите.

# 387

Абе на кафе, до бакалията, бива, но да се изръсиш за билет, да се изтупанчиш на втория ред,
между обществени личности - певци, министри, танцьори, депутати, малко странно ми се вижда.
Шорти е сексизъм - ще ти скъсам шортите, на баба ти шортите - това са мъжки приказки.

# 388

Еййй, един човек да използва тази дума в правилен вариант. В изискани места като Продавалника може да бъде срещната и като "сличър".

# 389
      Няма си на идея?   Анцунг  нося в Родопите , на вилата.

и никога повече.
    Останалите са простаци. Така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт