Сега лято и море, а ФЕВРУАРИ всяка ще гушка своето дете! (7)

• 11 471
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и от мен Simple Smile Аз още никакви изследвания не съм си правила, но смятам другата седмица да се записвам на ЖК и тогава. Добре, че времето малко се поразхлади, че големи жеги бяха  #Crazy ни вън-ни вътре. Корема и на мен ми личи - къде от хапване, къде от бебо  Laughing Не знам колко съм качила, няка къде да се претегля, но се вижда разликата де  Blush добре, че ходя само с рокли и поли Simple Smile Да не казвам голяма дума, но от 2-3 дни не ми е ставало  Sick и съм добре, ям си всичко - и солено, и сладко... Ще ставам кит най-вероятно Simple Smile Нищо не ме боли, от време на време ме придърпват яйчниците, но то с е нормално. Гърдите ми са само леко напрегнати и уголемени и татито само им се точи  Joy Понякога забравям, че съм бременна, до толкова нищо не усещам...Ама си имам някакво вътрешно усещане, че всичко е наред и бебчо ще е мъж Simple Smile Да видим!
Айде лек и прохладен ден, и късмет  Hug

# 106
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА!
ДНЕС ПЪРВА СЕ ЗАПИСВАМ.ПО-КЪСНО ЩЕ ТРЪГВАМ  ЗА РАБОТА-ЕДВАМ СТАНАХ ОТ ЛЕГЛОТО.ХВАНА МЕ НЯКАКЪВ ВИРУС ЯВНО.НОСЪТ МИ  ТАКА ОБИЛНО ТЕЧЕ ЧЕ НЕ СМЕЯ ДА СЕ НАВЕДА. Ill
ЗА РАДОСТ НЯМАМ ТЕМПЕРАТУРА ,НО ОТ ТОЗИ ЗАПУШЕН НОС ЧАК ГЛАВАТА МЕ БОЛИ.
Е ПООПЛАКАХ СЕ -СЕГА ПО ДРУГИТЕ ВЪПРОСИ.
МЕРИЯН И АЗ НАБЛЯГАМ НА ТЕСТЯНОТО И КОРЕМЧЕТО МИ СИ ЛИЧИ И МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКО Е ДО СТРУКТУРА.НА МОЯТА ПРИЯТЕЛКА ДО 6 МЕСЕЦ НЕ И ЛИЧЕШЕ ЧЕ Е БРЕМЕННА САМО В БУЗКИТЕ МАЛКО ПОНАПЪЛНЯ И ДУПЕТО И СЕГА СЛЕД ВТОРОТО РАЖДАНЕ ДА ВИДИШ КАКЪВ ПЛОСЪК КОРЕМ ИМА -АБСУРД ДА КАЖЕШ ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА Е РОИЛА 2 ДЕЦА.
А НА МЕН СЛЕД ПЪРВОТО РАЖДАНЕ СИ МИ ОСТАНА КОРЕМЧЕ И ТО ПООТПУСНАТО Cry
ПО ДР.ВЪПРОС НА БОБИ КО-АЗ СЕГА ЩЕ ПРАВЯ ЕЗСЛЕДВАНЕ НА КРЪВ И УРИНА ЗА СПИН НАПРАВИХ ВЕЧЕ И ВСЕКИ ПЪТ КАТО ОТИДА НА ПРЕГЛЕД МЕ ГЛЕДА НА ЕХОГРАФ. ФМ НЕ СЪМ ПРАВИЛА И БХС СЪЩО-ПРИ МЕНЕ  НЕЩАТА СА В ОБРАТЕН РЕД.
НА 13.08 СЪМ НА ЖК И МИСЛЯ ДА ПОПИТАМ ЗА ФМ И БХС.   ХАЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА ОТ МЕН .ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЛЕК И ПРОХЛАДЕН ДЕН   bouquet

# 107
Добро утро момичета  Hug

Днес определено ще се диша най-накрая.
Мари рус дано всичко е наред с теб  Hug
Коремчетоооооо ами аз си имах останало от предната бременност  и сега е малко наедряло определено. Но все още не прилича на бременно коремче, а на някакво друго  Embarassed Rolling Eyes
Кг не съм качила засега дано и занапред се движа добре, че миналия път беше ад.
Момичета сега и аз да ви се оплача. От петък ми излезе един гаден хемороид и няма оправяне.Не мога да ходя толкова много ме боли Tired Мажа се и ефект никакъв. На всичкото отгоре от петък следобяд не сум ходила до WC.  ooooh!
Давайте някакви съвети, че не е на добре работата.

Аз съм на док на 04.08 и после чак на 27.08 след морето.

Това е от мен за сега.
Лека и успешна седмица   bouquet

# 108
  • Варна
Добро утрео и от мен,

И моето коремче вече се вижда, заформило се е. Аз вече съм записана на Ж.К. и ми пуснаха всички изследвания. На 19 съм пак на Ж.К и БХС. Нямам търпение да дойде другия понеделник и ние ще ходим на почивка, не знам колко ще е почивка с децата ама да видим. На всики останали които чакат своите почивки и пътувания пожелавам приятно изкарване. Не че няма да пишем докато сте все още тук, ама после ще забравя  Wink.

# 109
  • До Балкана
Добро утро и от мен момичета! Пожелавам ви една много позитивна и прохладна седмица. Почивката ми свърши и сега съм на работа Sad , при това сама и така ще е цели 3 седмици -  от днес ми е скучно вече! За килограми и кореми не мога да кажа, защото съм си шишко по принцип и не става ясно кое от какво е  Embarassed Laughing. Vabeni, за хемороиди не мога да кажа нищо, но от години проблеми с wc-то мога да препоръчам смокини - сега им е сезона и винаги ми действат безотказно! Дано решиш проблема, защото си е неприятен!
Хайде успешен ден от мен!

# 110
  • Варна
vabeni и аз бях така предната седмица, даже бях с два, ама единия много ме болеше и сърбеше, не можех чак да спя, ужасни са. Докато не ми мина носех само боксерки да ми е по широко, че да няма чак такова дразнение, но за лечение не знам, май имало някакви кремчета, ама трябва да се консултираш с някой лекар.

# 111
Добро утро, момичета!

vabeni, преди седмица и половина ми излезе хемороид та знам колко е гадно! Нищо не правих, мина за няколко дни. Нямам запек и се чудя защо ми се появи. Студени компреси облекчават и миене колкото пъти на ден можеш. С нищо не съм мазала. Ще мине, но трябва време да спадне веничката. Ходех с боксерки и аз, за да няма пряк допир, че ужас беше  ooooh!
Свалила съм 2-3 кг, корема си ми личи определено - кръгъл и изпъкнал.
Нямам симптоми иначе и така и аз забравям понякога за бременността.
Приятен ден и седмица!   bouquet

# 112
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета,
Аз прекарах един прекрасен уикенд на морето. Вчера имахме ужасно връщане със задръстване по пътя.
Днес съм на работа и като знам колко мразя понеделниците...
Смятам да поработя още един месец и да излизам в отпуски и болнични. От сега ми тежи и не знам как ще е после. Довечера съм на лекар. Дано всичко е ОК.
Утре ще пиша повече подробности.

# 113
Ох запек  Sick
При първата бременност си правех дори клизми  Embarassed по няколко дни не можех да се освободя и едва ходех на работа от болка.
След всичките лекарства минах на овесени трици и въпреки че ги спрях преди няколко месеца сега съм съвем редовна  Party
като по часовник всеки ден...
Рецептата е една с.л. овесени ядки (обикновенни ,натурални) и една с.л. овесени трици се сваряват в 150 - 200 мл. вода до готовност (не си спомням колко минути вече но стават на гъста мека каша). Приема се всеки ден, най-добре сутрин.
На вкус е много неприятно, все едно да ядеш тесто. Първоначално добавях течен шоколад, после минах на мед и така...
Много ми беше трудно да съм редовна , но ме мотивира и това че чистят токсините и част от мазнините от стомаха  Mr. Green
Помогна дори на етърва ми ,която е с този проблем от дете  Laughing

Аз незнам дали имам коремче, но съм много напълняла , не ми стават дрехите и май пак ще се изложа ( миналата година качих 30 кг
)  Blush

# 114
Здравейте момичета,

Да кажа и аз няколко думи и за моята бременност. Вече гаденето започва да отминава и желанието ми за живот се възвръща Simple Smile За съжаление с умората не мога да се справя, а и апетита все още никакъв го няма. Отслабнах с 4кг и вече си възвърнах към 800 грама. Все пак бебчо е наред, въпреки че ми изкара ъкъла в събота. След като цял ден обикалях магазините и се скапах, после правих секс и накрая отидох на рождения ден на майка ми и се радвах че за пръв път се чувствам добре, взех че прокървих. Но не истинска кръв, ами от онова кафявото, което обикновено идва в началото на мензиса и си беше доста. Притесних се, но изчаках малко и в 12:00 през нощта отидохме с мъжа ми в Шейново, където казаха че наистина има малко кръв, но бебчо е добре. Обаче ЗАБРАНИХА СЕКСА  Shocked, а на мен тамън ми се беше върнало желанието и като животни .......  Embarassed и сега ми е притеснено защото от време на време си имам доста силна режеща болка ниско долу. Пък и мъжа ми като го гледам и знам че не може, и още повече го искам  Twisted Evil Twisted Evil Както и да е. Природата ще си каже думата. Аз лично мисля че всичко си е наред и ще бъде, само дето с мъжа ми ще сме най-добри приятели известно време Sad Sad

Споделете ако сте имали подобни преживявания и как са се развили нещата после. Мерси и поздрави на всички  Hug

# 115
Svetla R ние сме на сухо от както знаем за бебо  Confused Иска ни се, но ни е забранено  ooooh! Сигурно си прочела в поста ми от петък как търчахме и ние до Шейново....ама да не се повтарям.... На мен док. ми каза, че може секс, но да сме много внимателни...Абе хем можело - хем не можело Simple Smile Но ние не смеем, само си се гушкаме и това е Sad Дано не ти се случва пак така, че е мн неприятно, пази се и всичко ще е наред Simple Smile

# 116
Здравейте и от мен.

Минавам само да ви поздравя и да кажа, че съм добре. А и едно интересно линкче да ви покажа.

http://free.hit.bg/doctorgeo/Calend.html

Лек и прохладен ден от мен!

# 117
Аз миналата седмица се записах на консултация и дадох кръв и всички глупости и всичко ми е наред, дори където се притеснявах за гъбички няма нищо и докторката каза, че по време на бременност е нормално секрецията да е увеличена. Качила съм 2 кг и това ми е основното притеснение да не стане като предния път, направо се ужасявам. Интересното е, че всички дрехи си ми стават, май на цици и шкембе съм качила, защото корема ми изникна като гъба миналата седмица и вече може да се каже, че ми личи.
Говорих днес с моята докторка за ФМ и БХС и е решено вече, днес ще се обаждам в центъра на Марков да се запиша, по нейна препоръка, каза при него или при Мазнейкова и трябва да успея да се вредя за септември, дано да стане. А тук от два дена не ми се гади и не съм уморена зверски, но не смея да се зарадвам, пък и да се зарадвам за това се плаша, че ще ми дойде апетита..и отиде коня у барата.
Ааа, и аз съм със запек от както съм бременна.Sad Пробвах какво ли не, включително и Дуфалак, но от няколко дена съм на грозде и круши, за сега има ефект, за по-нататък май и аз ще мина на трици, моята приятелка ми наду главата с тия трици, но по-добре трици, отколкото пет дена да не съм ходила до тоалетната. Това е засега от мен. Днес е хладничко, не е жега като миналата седмица и ви желая весела и лека седмица.  Grinning

# 118
ХЕМОРОИДИТЕ СА НЕЩО МН.НЕПРИЯТНО.АЗ ГИ ПОЛУЧИХ С ПЪРВАТА СИ БРЕМЕННОСТ И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ МОГА ДА СЕ ОТТЪРВА ОТ ТЯХ
И МИСЛЯ СЛЕД РАЖДАНЕТО ДА ОТИДА НА СПЕЦИАЛИСТ И КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ -С ОПЕРАЦИЯ ЛИ ИЛИ ДРУГ МЕТОД ДА СЕ СПРАВЯ С ТЯХ.НАШ ПОЗНАТ ХОДИ НА ИНТЕРВЕНЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ХЕМОРОИДИТЕ И КАЗА ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ ПРОБЛЕМ С ТЯХ.
ОТ ДЪЛГОГОДИШНИТЕ МИ СТРАДАНИЯ С ХЕМОРОИДИТЕ МОГА ДА ВИ ДАМ СЪВЕТ-РЕДОВНО МИЕНЕ С ХЛАДКА ВОДА,НИКАКВИ ПРАШКИ И РАЗСТРОЙСТВОТО И ЗАПЕКА ГИ АКТИВИРАТ ,ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ С КАКВО СЕ ХРАНИТЕ(БЕЗ ПИКАНТНИ ХРАНИ И АЛКОХОЛА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБЯГВА).
ИМАМ И РЕЦЕПТА ЗА ЛЕКАРСТВО ЗА МАЗАНЕ ,КОЯТО СЕ ПРАВИ В НЯКОИ АПТЕКИ.МН.Е ЕФИКАСНО МАЗИЛОТО,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ САМО ОБЛЕКЧАВА-НЕ ЛЕКУВА. РЕЦЕПТАТА МИ Е ОТ ПРЕДИ 15 ГОДИНИ ,НО ОЩЕ Я ИЗПЪЛНЯВАТ-ЯВНО И ЗА ДРУГИТЕ Е МН. ЕФИКАСНА
СЕГА СЪМ НА РАБОТА ,НО КАТО СЕ ПРИБЕРА МОГА ДА ВИ Я НАПИША.

# 119
Здравейте сладури!
И ние с милото сме на сухо,то аз и желание нямам ама той горкия едвам издържа Grinning
Но не ми се рискува хич.Наистина един казва може,друг-не...
Моя корем пък хич не е пораснал Cry то аз си имам по-принцип де ама все си мисля че трябваше да ми личи вече(или пък ми се иска да ми личи Wink).
Довечера имам час при доктора,хич няма да чакам до другата седмица,то зацапването не се е повтаряло,ама хем ще си видя и кръвните изследвания.Стискайте палци всичко да е наред,и токсоплазмозата дано е наред,че си имаме котенце вкъщи.
Вие имате ли домашни любимци,изобщо не ми се разделя с него,гледаме си го от 6г.

Общи условия

Активация на акаунт