Сега лято и море, а ФЕВРУАРИ всяка ще гушка своето дете! (7)

• 11 491
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • До Балкана
Браво Съни9, много хубави новини! Пухтар, това което чета ме оставя без думи! По всяко време можеш да си смениш лекаря, който ти води ЖК, няма никакви ограничения за 7-мия месец или нещо подобно. И просто не се бави да го смениш, защото това е нечувано просто особено в твоето положение със смените и стоенето права!  Sad Не съм доволна!
Кристинче, добре дошла при нас и лека бременност!   bouquet Хубав ден момичета ви пожелавам!
Лолита, тия са наистина гадове! Ама и задника да си захапят няма как да им се получи!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 09:36 от Dallcheto

# 166
  • София
puhtar   Наистина е много нахално от негова страна, ти не може ли да му кажеш 4е ти прилошава и 4е те боли кръста и се схващаш, 4е не е без при4ина. Може да се навие тогава. Аман от лекари, а и ако ти е тежка работата все пак си бременна, не знам какво работиш, но не може така  #Cussing out

Sashkova , прилични дрехи за бременни съм виждала в Премама ( не знам дали цената е приемлива  Rolling Eyes). Дрехите в магазини от типа "Рени", на мен не ми харесват  Embarassed. В ЛаРедут са ми оптимални като качество и цена, особено по намаленията  Mr. Green, ако пазаруваш от чужди сайтове може да разгледаш.
http://www.laredoute.fr/
С пръвата бременност си ходих с нормални дрехи, по - големи размери. Сега пак мисля да е така, с малки изключения  Grinning.

Аз си пазарувам от ларедут, но не винаги съм доволна от покупките, размерите не си отгаварят понякога и не знам ще погледна и ще преценя, може да нацеля този път:) Миналия месец си поръчах сандали спортни с ортопедична подметка и ми ги доставиха в разли4ен нюанс на 4ервеното, наложи се да ходя да търся да ми ги боядисат Simple Smile и дадох 20лева още Simple Smile Но пък са ми удобни и си ги нося.

# 167
Добро утро момичета  Hug

Привет на новото майче.
puhtar просто нямам думи за този лекар.Мен ако питаш направо го сменяй. Егати човека  #Cussing out

lolilita_ и на теб не ти е лесно мила, ама хора всякакви. Важното е да не се притесняваш.Не могат да те пипнат. Пускай си всичко покрай ушите и да не ти дреме  Whistling
Такива хора ще има винаги за съжаление.

Дрехите за бременни и мен много много не ме кефят, но няма как. В Premaman цените са безумно и неоправдано високи. ooooh! За сега се справям с дрехите, но по-натам ще видим.Със сигурност ще се наложи да купувам.

Мойта сага с хемороидите продължава за съжаление  Sick Днес ще отида до поликлиниката да видим дали могат да ми препоръчат нещо по-различно, защото вече полудях  #Crazy то не се трае изобщо.
Иначе при мен няма нищо ново за сега.
Като се върна ще пиша какво са ми казали.  

Лек ден ви желая момичета и много усмивки   bouquet

# 168
Здравейте, момичета Hug

Ейй, това човешката глупост граници няма!
Пухи, ако толкова те мотат защо не пробваш с платена консултация - вярно, плаща се всеки месец, но ти е мирна главата, а и нито направления ти трябват нито нищо. Аз съм така и вярно си плащам всеки месец до 50лв, ама пък съм много доволна и не вярвам да има проблем да ми се издаде болничен...

Лолита, направо лудите ме хващат като се сетя за бичите номера на колежките ти  newsm29
Не си го слагай на сърце, мила - вържи си едно червено конче на ръката и ги прати на м******а им, пък нека се напъват... #Sniper

# 169
Puhtar,направо ако можеш веднага сменяй този нещастник, и ходи при друг лекар  който да се съобразява със желанията ти и това как на тебе да ти е по-удобно!Lolilitka,не се разстройвай мила,има много завистници в тоя свят и жалки същества,това за нен  не са нормални хора,гледай най- добре да излезеш отпуск до края на бременноста и въобще не ги мисли тия,няма смисъл да се натоварваш и теб и бебето заради някакви жалки същества,направо нямам думи,така се нервирах като прочетох че smile3515.Излизай по-бързо отпуск и се наслаждавай на бременноста си,освен от завист и злоба няма от какво друго да правят това box

# 170
puhtar следващия път иди за болничен с мъжа си и се погрижи да е гладен и недоспал, със сигурно ще получиш болничен, даже два

lolilita не могат нищо да ти направят, съветвам те да им се смееш в лицата, да им кажеш че знаеш какво ти готвят и че им пожелаваш от все сърце да им се случи нещо лошо

# 171
puhtar, хич не се и ядосвай ами сменяй веднага лекаря, начини са ти казали момичетата какви има. Грижи се за теб и бебо  Hug
lolilita, божееее какви хора, какви работодатели  #Cussing out Не им се връзвай и си гледай живота. Уведомени са официално, не вярвам да намерят начин да те съкратят  Peace Предполагам колко е натоварващо да работиш в такава обстановка, но не обръщай внимание, мисли само за хубави неща заради човечето  Hug
Мен ме дразнят всички в работата, ама търпя ги някак... Много ограничени и злобни хора има по този свят, примери много около нас  Confused

# 172
Lolilita,имах предвид не отпуска,а болничен  love001

# 173
ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРИ!
НЕ МОГА ДА ВИ ИЗЧЕТА -КЕФИТЕ МЕ.
СЪНИ 9 ЧЕСТИТО!
ПРИВЕТ НА НОВОТО МАЙЧЕ Hug
ПУХТАР ЗАЩО СЕ ЯДОСВАШ ,СМЕНЯЙ ГО ТОЗИ И АКО ПИТАШ МЕН ХИЧ НЕ ТИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ ПЛАТЕНИ КОНСУЛТАЦИИ-ЧЕ МАЛКО ПАРИ ЛИ ДАВАМЕ НА ДЪРЖАВАТА ВСЕКИ МЕСЕЦ,ЗАМИСЛИ СЕ И СИ ТЪРСИ ПРАВАТА. #2gunfire
В СТ.ЗАГОРА ИМАМЕ САМО ЕДИН МАГАЗИН ЗА БРЕМЕННИ Confused,ОНЗИ ДЕН ХОДИХ И СИ КУПИХ ОТ ТАМ ПАНТАЛОНИ ,БЛУЗКА,РОКЛИЧКА И ТО НА МН.СНОСНИ ЦЕНИ.В МОМИНТА ИМА ГОЛЕМИ НАМАЛЕНИЯ.САМО ОТ СЕГА СИ БЕРА ДЕРТА КАКВО ЗИМНО ГОРНО ЩЕ СИ КУПЯ И ОТ КЪДЕ ,ЗАЩОТО ПРИ ТЯХ НЕ ПРОДАВАЛИ ЯКЕТА,ПАЛТА И ВЪОБЩЕ НИЩО ВРЪХНО.АМА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ДО ТАМ ДА СТИГНЕМ,ЩЕ МУ МИСЛЯ.
В КРАЙНА СМЕТКА СВЕКИТО Е ШИВАЧКА И ВСЕ ЩЕ МИ ИЗМИСЛИ НЕЩО.
МОМИЧЕТА ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЕДНОКРАТНАТА ПОМОЩ СЛЕД КОЛКО ВРЕМЕ Е РОДЕНО ВТОРОТО ДЕТЕ,ЗАЩОТО РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПЪРВОТО МИ ДЕТЕ И ВТОРОТО ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ЩЕ Е 15 ГОДИНИ.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
ОТНОСНО АЛБУМЪТ АЗ СЪМ -ЗА
 smile3521

# 174
  • София
Здравейте мили настоящи и бъдещи мами  Simple Smile ,

Отдавна ви чета, но не съм по писането, а и изчаквах да минат критичните малки седмици от бременността за да се успокоя малко, защото сам с някои здравословни проблеми. Моят термин е 12.02.2010г. В петък 31.07. и аз, ако вс. върви добре ще правя ранна ФМ и БХС.

Реших да пиша най-вече, за да подкрепя Lolita и Puhtar. На 30г. съм и съм  #2gunfire - държавен служител, работя на смени. Чакам тази бременност от две години и минах през доста тревоги и трудности. Няма нищо по важно от спокойствието и здравето ви, защото от него зависи и това на рожбата ви. Аз казвам на такива и колеги (медицински лица клели се в Хипократовата клетва не искам и да коментирам), че взички имат деца или ще имат и за това БИ трябвало да бъдат по добри, толерантни и внимателни с тези неща и с бременна жена. Защото никой не знае какво му е приготвила Съдбата зад ъгъла и мн. бързо  може да обуе вашите обувки! А вие не се тормозете изобщо! За мен работите ни, са средство да преживяваме, но смисълът да живеем са децата които имаме или носим - те осмислят живота. Работата не е CONSTANTA, а пък екипа от колеги се сменя. 

Аз лично сам на ЖК в бившата Тина Киркова при док. Илиев, но фиктивно защото ходя на часно при моя си док. който не бих сменила с никой др. Болнични съм от 7г.с. , затова се и записах на ЖК и това беше условието когато разговарях с лекаря - нямаше проблем и вече сам с втори 30 дни болничен с ЛКК. Там няма проблем с болничните. Казваш че имаш болки в корема и краста евентуално зацапване и само ти го издават, може би е по-лесно като са АГ болница и си имат ЛКК?

Идеята ми е да не търпите - питайте ориентирайте се и се защитете, търсете си елементарните права! Няма нищо хубаво да излезе от сълзи и нерви.

Пегръщам  Hug всички ви и мн. ви се радвам докато ви чета. До скоро!

# 175
  • София
rangely Здравей и добре дошла, аз също съм при доктор Илиев и съм много доволна, имам си и 4астен гинеколог, но реших да си ходя при Илиев защото той ще  ме изражда все пак  Grinning Той ми направи ранна ФМ и също останах доволна, платих 65лв. За БХС не ми е казал и мисля да не си правя Simple Smile Много се радвам 4е вси4ко е наред  Hug

# 176

Стар, за второ дете дават 600лв. незавиисмо от размера на осигуровките. А как вървят курсовете?

Ами вървят, ходя на кормуване почти всеки ден, движението е УЖАСНО Confused !!! В събота ми е вътрешният изпит по теория, то сега едни сложни схеми, вътрешни - външни, но нали трябва да ни научат Crazy
Надявам се, до края на октомври да съм овладяла шофьорското изкуство  Rolling Eyes ! На моменти ми се струва невъзможно, на моменти се чувствам родена да карам кола  Mr. Green.

Желая ви приятен ден  Hug!

ПП : Добре дошли на всички нови момичета   Flutter!

# 177
  • София
Благодаря за посрещането Saskova Grinning,

Аз също съм с добри впечатления от Илиев, но трябва да уточня, че всъщност пряко ме наблюдава доктор Ташков, а фиктивно доктор Илиев, защото той и Гергов водят ЖК принципно. Но Илиев е мн. усмихнат и спокен когато съм била в къбинета, въпреки натоварения график и съм чела мн. добри отзиви за него във форума. Аз съм пациент на клиника Малинов и там ме насочиха към Ташков. Те работят с Тината и момичетата ако имат по спешна нужда са насочени нататък - за хоспитализация да речем. Мисля, че избора е мн. добър за ЖК  Wink.

# 178
  • София
Здравейте!
Добре дошли на новите мами и леко бременеене!  Hug
SHOMIRE, няма значение възрастовата разлика м/у първо и второ дете, ще ти изплатят 600 лв. /поне тази година са толкова, може пък догодина бат` Бойко да ги удвои, знаеш ли  Laughing/.
Аз имам огромно желание да си легна, но точно сега някои хора имат желание да работят и режат тополите точно под балкона ни. Колкото и да ми се спи, съм благодарна, че решиха да го свършат след 6-годишно чакане /дърветата са маркирани за рязане от толкова време/, че ми писна напролет да не мога да си изчистя терасата и прането от пухове.

Стар, не се притеснявай, имам две приятелки големи шматки, които не различаваха ляво и дясно, а и двете взеха книжки от раз, едната дори си кара ежедневно до работата. Другата потроши колата на мъжа си и от тогава не кара.

Лолита, не се трови миличка, навсякъде е пълно с такава паплач, важното е, че ти официално си ги уведоми  сега не могат да те пипнат.
Пухтар, опитай се верно да отидеш с мъжа ти. Той моя мъж е кротък, затова ако има нужда от агресия водя единият ми брат, та с него никога нищо не ми е отказвано повторно.  box Ако пак не става - казвай, ще ти пращам брат ми.  Crazy

# 179
shomire за еднократната помощ няма значение колко е разликата м/у децата.

За албумчето съм за и аз  Peace

star ще го овладееш няма страшно. Пък после и ще почерпиш разбира се  Wink

rangely добре дошла и на теб и леко бременеене ти желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт