Сега лято и море, а ФЕВРУАРИ всяка ще гушка своето дете! (7)

• 11 479
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Dallcheto Честито, много се радвам  Hug, ние не сме решили нищо по въпроса, но трябва да предприемем действия:) Поне да подпишем, за сватба не знам много сложно се организира , но ще видим  Grinning

# 226
Dallcheto честита дата  smile3501 И ние с таткото чакаме кумът да се върне от Гърция някъде ноември и да подписваме, то за сватба сложно малко. Ама пък кума си нямаме, ужас Simple Smile
Sashkova ще ме скъсаш  hahaha самосвал, миличкия  Joy

# 227
Dallcheto Едно голямооо честито от мен!Пожелавам ви това да бъде един незабравим момент изпълнен с много положителни емоции!

# 228
Dallcheto , мечтите се сбъдват  Hug! Според мен е рано да усещаме бебетата, но явно не е невъзможно  Grinning. На всички които са имали това щастие, честито, невероятно усещане е  Flutter!

Andjy , дано този период бързо отмине, стискам палци и аз !

За пола - нямам търпение да разбера. Мисля че в предни теми писах, че се надявам пак да е момиче  Heart Eyes. Почти сигурна съм всъщност, остава само ехографа да потвърди  Crazy. Таткото говори в мъжки род  Wink, колкото и да казва, че няма значение, явно му се иска да има син ! В крайна сметка, да сме живи и здрави, каквото сме си направили- това Laughing !

# 229
Честито на Далчето за датата на сватбата, на Лемъни - също, а и на всички знайни и незнайни мами, на които им предстои сключване на брак-много любов и щастие. На Анджи стискам палци за безпроблемна бременност до края.
Аз съм в 10 седмица, днес си взех резултата от изследванията. Момичета на референтни стойности за хемоглобин пише 120-160, моят е 116, споделете при вас как е, надявам се да не е прекалено нисък. Още не съм ги занесла на гинеколожката, че ме извикаха спешно на работа. По повод на мърдане или пърхане в корема - нищо не усещам още, мисля че е прекалено рано дори и в 12-13 г.с. да се усеща.

# 230
Забравих да спомена, че и аз днес и направих едно дъъъълго кафе с мноооого суха сметана  Simple Smile Съвсем в началото пих едно кафе и от тогава не съм кусвала, но днес и на мен ми се прииска, даже вчера за целта специално си купих сметана Simple Smile Иначе от много време съм отказала цигарите, но не мога да накарам таткото да ги намали, че много гадно ми мирише...Все го карам миличкия да яде бонбони или да си мие зъбите, че отврат  Sick Все още имам малък проблем с миризмите, но се надявам и това да отмине скоро Simple Smile
Айде стига, че се отплеснах  Hug

# 231
  • До Балкана
Благодаря ви момичета за пожеланията, дано е така с всички ни! И на мен ми се стори сложна работа за сватба, но знаете ли какво измисли хормоналната ми глава. Понеже съм чуждоземка в Сливен, всичките ми гости ще идват от други градове. Та затова реших да наемем една битова къща, които сега са за почивки реновирани. Излиза някъде за около 200-300 лв. Ако примерно си я харесаме около Трявна, Елена или където там решим вдигаме се всички отиваме в най-близката църква, правим си ритуала и отиваме за една вечер в наетата къща, където предварително ще сме уговорили менюта и т.н. и в механата до зори. Simple Smile Хем ще е спокойно, красиво и на свобода, няма да се чудя да наемам хотели и кой къде да спи! Мисля, че ще е прекрасно, какво ще кажете! И най-важното ще сме само най-близки - 20-25 човека.

# 232
Dallcheto, честита дата! Много се радвам   Hug Прекрасно сте го решили, подкрепям  WinkМай доста мами тепърва ще прибягват до тази стъпка   bouquet Да сте живи и здрави и хубаво да си изживеете вашия ден!  Hug
Аз пия кафе сутрин. 2 глътки кафе, разредени с малко вода и мляко и мед  Laughing Слабичко доста, но без него и мен сигурно ще ме налегне запек, а и съм като пияна, ако не пийна малко.
Не усещам нищо още разбира се, много е рано и според мен  Peace
Искам момиченце, както много пъти съм казвала, както и мъжа ми  Simple Smile Това ни е мечтата, пък каквото съдбата поднесе.

# 233
Виждам, че много бързо напредвате с темичките. Явно има много неща, които да си кажем.

Аз съм болнични и се занимавам с детенцето по цял ден. Един ден слушка, два не слушка. Не ми остава много време да се разписвам, но пък ви чета с удоволствие.

Много е топличко тези дни и ние се крием все вътре. Като позахлади вечерта излизаме и се разхождаме, ако имам сили.

# 234
Бонджорно дамииииии  Hug

Как е отбора днес? Нараства прогресивно, което много ме радва  Grinning

Честито на всички бъдещи булки married Желая ви това да е първия от редица незабравими моменти за семейството ви  Hug

Честита двойна радост на Даркан.

Харемче, мисля, че не при всеки може да се види толкова рано. А си зависи от доктора също нали знаеш. Аз съм много любопитна също и се надявам на следващия преглед евентуално да се види. В крайна сметка на следващата ФМ ще разбера. Peace

Бебето все още не съм го усетила, надявам се до края на следващия месец да подскаже  Wink

Andjy
, стискам палци всичко да е наред до края и да се радваш на здраво бебенце през февруари  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Сега да дам отчет след днешния преглед при док. Погледна ми задните части  Embarassed (леко неприятен преглед) и каза, че нямам вътрешни хемороиди  Peace Това е добра новина.
Изписа ми някакви капки да ги разтварям във вода и сутрин и вечер да правя промивки, както и след всяко ходене до WC. И също кремче Проктогливенол.Каза, че се надява до 1 седмица да се скрие  #Crazy Как ще изтрая още толкова незнам  ooooh!
Гинеколожката ми направи "прегледа" днес, защото излизала в отпуск и следващия път ще ходя чак в края на август. Под преглед имам предвид, че чу тонове и ми измери обиколко на корем и височина на матката.
Това, което ме ядоса обаче е, че като я питах дали следващия път ще пускаме секрет тя ми каза. че щом нямам оплаквания и не се налага няма да ми пуска  #Cussing out #Crazy #2gunfire
Е нали ми се полага по ЗК или се бъркам  newsm78 Както и да е ако не иска ще си пусна при Велев.

Аз кафенцето не съм го спирала.Сутрин си изпивам едно много слабо или капучино.Не вреди.
Айде стига толко, че няма да искате да ме изчетете после  Wink

Успешен ден ви желая     bouquet

# 235
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН !   bouquet
ЧЕСТИТО НА ТЕЗИ С ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ,ЧЕСТИТО НА ТЕЗИ КОИТО ВЕЧЕ СА СИ ОПРЕДЕЛИЛИ ДАТА ЗА СВАТБА, ЧЕСТИТО НА МАЙЧЕТО С БЛИЗНАЦИ-ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ .
ДНЕС ХОДИХ НА ИЗСЛЕДВАНИЯ -ЗА КРЪВ И УРИНА-НАДЯВАМ ДА СА ДОБРИ.ЩЕ СА ГОТОВИ В ПОНЕДЕЛНИК .
ДА ВИ КАЖА И АЗ ПИЯ КАФЕ.ПРОБВАХ ЕДНА СУТРИН ДА НЕ ПИЯ И КАТО МЕ ЗАБОЛЯ ЕДНА ГЛАВА-ВИКАМ СИ ТЯ НЯМА ДА Е.УДАРИХ СИ КАФЕТО И СЛЕД 15 МИН.СПРЯ ДА МЕ БОЛИ ГЛАВАТА.
И ТАКА ВСЯКА СУТРИН СИ ПИЯ КАФЕ-1/2 БЕЗКОФЕИНОВО И 1/2 С КОФЕИН И СМЕТАНКА.
АМИ ТОВА Е ЗА СЕГА ОТ МЕН .
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН  bouquet

# 236
Ами и аз смятам, че е много рано още да се усеща бебчо. Поне към 16-та седмица знам, ама ще видим.
vabeni какви тонове ти мерят сега? Да не искаш да кажеш, че сте слушали сърчицето с ехографа, защото за тонове чак към 7-мия месец май беше..... Само от любопитство , да не изпусна нещо.
Честито на всички, които ще празнуват,

# 237
  • Най-зеленият остров
Здравейте и от мен.
Супер сте, не мога да ви изчета  Simple Smile .
Аз специално питах моята гинеколожка за кафето, че съм с много ниско кръвно и отговора беше: две кафета и една бира или чаша вино на ден не вреди по никакъв начин на бебето.
И аз да питам нещо. Има ли мами с отрицателен резус фактор? Ако да - кога ще ви вземат кръв за изследване на антитела?
Лек ден на всички.

# 238
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Вабени, ако имаш предвид секрет за цотонамазка ще ти кажа, че  не само се полага по ЗК, но и е задължителен. ЗК задължава лекаря, който води ЖК да направи това изследване. Аз имам само от преди няколко месеца и казах на док, а той вика: ааааа не, касата ще ме глоби.
Sashkova, аз току що се връщам от кола маска. Махнаха ми всичко. Не ме боля. Смятам да ходя до последно, защото най-неприятният ми спомен от предното раждане е избръсването.
 За пола аз имам усещането, че е момиченце. Чувствам се както предния път, но ще видим. Аз мисля че на някои от нас вече може да се каже какъв е пола.
На всички, които очакват сватбите си, пожелавам това да  е най-щастливия ден в живота им!

# 239
Аз съм с отрицателе резус фактор и понеже ми е втора бременност си знам че имаме несъвместимост с мъжо ми.Изследванията към 12-та 13-та седмица мисля трябва да се почват.

Общи условия

Активация на акаунт