Сега лято и море, а ФЕВРУАРИ всяка ще гушка своето дете! (7)

• 11 491
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте,
аз си бях на село и там едно коте ми се хвърли на крака, не е обезпаразитено, но не ме одра много, даже не си ли4и искаше да си играем Simple Smile
Ина4е исках да попитам в София къде има магазини за бременни:) Някъде в центъра, а нам един на алабин, но много големи грехи продават, аз съм слаба и не ми стават, искам нещо за ранните месеци 4е ве4е панталоните ми стягат Simple Smile

Поздрави  Hug

# 136
  • София
Здравейте момичета,

днес бях на БХС, първо ме гледаха на ехограф, доктора каза че всичко си му е наред, мери му главата, някаква гънка, гръбначето му е цяло и риташе и шаваше, много се успокоих. Сега да мине и тази седмица и да излязат резултатите и всичко и с тях да е наред и ще съм най-щастливия човек на света.

това е за сега от мен

хубав ден на всички   Hug

# 137
Здравейте момичета,

днес бях на БХС, първо ме гледаха на ехограф, доктора каза че всичко си му е наред, мери му главата, някаква гънка, гръбначето му е цяло и риташе и шаваше, много се успокоих. Сега да мине и тази седмица и да излязат резултатите и всичко и с тях да е наред и ще съм най-щастливия човек на света.

това е за сега от мен

хубав ден на всички   Hug

Съни честити ти добри новини!

# 138
  • Варна
Sunny9 и аз се радвам за хубавите новини.

Момичета пиете ли по много течности, не спирам да се наливам особено с вода, после пък не мога да изляза от тоалетната. Постоянно съм жадна.

# 139
Браво, Sunny9! Стискам палчета  Hug
Sashkova, не ми харесват дрехите за бременни по нашите магазини и съвет за такъв не мога да ти дам. Затова аз купувам рокли с високи талии и свободно падащи (фенка съм им и без това, имам такива и от мин лято) и ми е супер удобно. Има ги навсякъде и не са на по-високи цени само защото са за бременни. Не ми харесват разни панталони, дънки, поли с пришити ластици горе. Не ми допадат никак. Та такааа  Hug Само зимата ще го закъсам, но ще си накупя и за тогава разни дрешки.

# 140
Хей, момичета, аз хич нямам време да пиша напоследък, но гледам редовно да ви чета.

Ralipo
- съгласна съм за ластиците на дрехите за бременни, зимата ще го сколасаме някак - клинчета и роклички и така  Rolling Eyes

venivet - иска ми парола за снимкитеееее

Sunny9, страхотно се радвам за твоето шаващо бебче   bouquet  bouquet  bouquet

Поздрави и прегръдки на всички, аз ще гледам скоро пак да пиша  hug hug hug hug

# 141
  • София
Sashkova, не ми харесват дрехите за бременни по нашите магазини и съвет за такъв не мога да ти дам. Затова аз купувам рокли с високи талии и свободно падащи (фенка съм им и без това, имам такива и от мин лято) и ми е супер удобно. Има ги навсякъде и не са на по-високи цени само защото са за бременни. Не ми харесват разни панталони, дънки, поли с пришити ластици горе. Не ми допадат никак. Та такааа  Hug Само зимата ще го закъсам, но ще си накупя и за тогава разни дрешки.

Аз за роклите съм се сетила, но ми се искаше и някой панталон да си купя, мн харесвам панталоните пък и когато захладнее ще ми е студено с роклите Simple Smile Но ще видим до то тогава има време
Съни Много се радвам, честито, мн е вълнуващо наистина  Hug

# 142
Натискай вход направо,влиза се без парола Hug

# 143
  • София
Момичета пиете ли по много течности, не спирам да се наливам особено с вода, после пък не мога да изляза от тоалетната. Постоянно съм жадна.

И аз съм така пия много вода и се подувам, ходя 4есто до тоалетната, но ина4е не мога да седя жадна Simple Smile Даже когато излизам си нодя вода с мен  Grinning

Поздрави   Hug

# 144
Съни,много се радвам,че всичко е наред!
И нашите резултати са добри-всичко е наред,бебчо шаваше доста,ръце,крака се въртяха,много интересно Grinning
Момичета пък да ви се оплача лекаря ми буквално ми отказа болничен било то и по-нататък,това за него било източване на пари от държавата Confused
Единствения ми полагащ се болничен бил 45 дни преди термина!

# 145
  • Варна
puhtar какъв е тоя лекар бе, той добре ли. Ами държавата като ошушква нас. Имаш право на болничен, даже от първия месец май. Аз с предната ми бременност бях в края на 3-я месец като излязох болничен. Но той се води болки в корема, а вече 45 дена преди раждането се води майчинство. Имаш право на 310 дни болнични по време на бременност, мисля че толкова бяха. Като родих даже имах да ползвам  още 2 месеца болнични. От личния лекар се взема ЛКК и се носи при гинеколога или акушерката, ако има такава и ти го пишат.

# 146
Сияня и аз си мислех така,обаче не ще!
Другия ми вариант е да си отида в Горна и там да вляза в болница,но не знам дали ще стане като тоя тук ми води ЖК?
Още повече че докато бях сега една седмица болничен ми намериха заместничка,май няма да мога да се върна на старото си място а искат да ме местят на друго,аз пък съм твърдо против!
Ох,в такива нерви съм!!!

# 147
  • Варна
puhtar имаш право да си вземеш документите и да отидеш при друг лекар да ти води консултациите. Една моя приятелка така направи, не и харесваше как я наблюдават и си взе документите и отиде при друг. Ако искаш питай, но не при този който си сега ами към когото смяташ да се насочиш. Че сегашния ти лекар може да се направи на ударен и да не ти даде документите, въпреки че няма право ако ти не искаш да си при него.

# 148
Момичета... може и да е тъпо от моя страна да питам, но какво означава БХС и ФМ? Ако са изследвания, за какво точно?  newsm78
Днес бях на работа след две седмици отпуск и честно да ви кажа, едвам издържах... все ми се полягваше, гадене...но доколкото знам, още малко ще е така и после горе долу, нормално трябва да се чувствам. Предния път не беше така...

Предварително благодаря за отговорите Simple Smile

# 149
Ами ако не ми даде документите?
А от личния лекар доколкото разбрах направление за преизбор можел да ми даде чак в 7 месец!?

Общи условия

Активация на акаунт