Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се!

• 14 203
  • 142
  •   1
Отговори
# 15
  • Карлово
Като заговорихме за видеото, може ли да се види някъде в нета вече? Не го мернах на страницата на ЛЛЛ...
Рекламния клип за ССК може да видите тук.
Другият, на ЛЛЛ, "Кърменето в 10 стъпки" още не е качен в нета. Но е невероятен! Grinning

# 16
И аз се радвам, че тази година програмата ще включи доста градове  Hug

# 17
Браво,браво! smile3501
Този клип го гледах вече 2 пъти.Ама така ме разкрепости,че днес си накърмих детето насред центъра на нашия град-точно на пейката пред общината. И хич не ме беше срам... newsm10

# 18
Ей момичета много се радвам че Казанлък е включен в програмата - задължително ще присъствам  Simple Smile
Пожелавам много успех на цялата кампания и все по голяма популярност!

# 19
Аз пък сега разбрах, че в началото на другата седмица ще бъда в Карлово и смятам да посетя поне някоя от инициативите там. Simple Smile

# 20
"Поход в подкрепа на кърменето" най-много ми харесва  Grinning.
Поздравления за прекрасната програма!Ще се включим.

Чудесно! Нядавам се да се съберем завиден брой кърмачки, ех-кърмачки и цялото войнство покрай нас.  Hug

# 21
Гледах клипа за кърмене в извънредни ситуации и тази сутрин в 8:30 по бТВ - чудесно!!! Simple Smile
Но съм далеко от креативния маркетинг и не можах много да схвана защо мотото е "Готови ли сте?" Някак страшничко ми прозвуча, все едно трябва да положа специялни усилия, да мина поне кратък курс и да имам някакъв набор тип "дамошна аптечка", за да съм готова за кърмене в извънредни ситуации...
Някой ще ми разяснили всъщност какъв е смисълът на мотото и идеята bouquet

# 22
може ли да участвам в конкурса с тази снимка   Laughing Laughing

# 23
Ей момичета много се радвам че Казанлък е включен в програмата - задължително ще присъствам  Simple Smile
Пожелавам много успех на цялата кампания и все по голяма популярност!
Заповядай! Ще бъде много интересно и полезно, надявам се. Ако познаваш и други бременни, можеш да им кажеш за инициативите.  Simple Smile

# 24
  • До хладилника, който обичам
По-извънредно от това - няма накъде Mr. Green
Ако не я пратиш там, за някоя бъдеща ЛЛЛ брошура - взимаме я одма, ако речеш Laughing

# 25
Доколкото разбрах от д-р Станчева, в Благоевград пресконференцията ще е във вторник, 4.08., от 10 ч. в сградата на ХЕИ. Тя утре ще бъде в Благоевград и ще се доуточним за подробностите и какви други мероприятия ще има.
Моля всички, които се интересуват и имат възможност, да дойдат, за да не бъде отбелязването проформа Hug Градът ни е голям и пълен с млади хора, ширнало се е поле за работа Mr. Green

# 26
По-извънредно от това - няма накъде Mr. Green
Ако не я пратиш там, за някоя бъдеща ЛЛЛ брошура - взимаме я одма, ако речеш Laughing

ooooh! той конкурса приключил, хич не съм видяла
Бу  Hug ползвай

# 27
Дано и в Добрич имаме успех  Hug

# 28
Понеже засега не виждам тема за медийното отразяване на ССК, пускам тук линк към публикация в местния ни вестник "Янтра днес": http://www.dnesbg.com/index.php?page=NewsDetailsPage&id=7859. Текстчето е доста нескопосано, надявам се да последват по-смислени материали по темата. Не познавам организаторите на събитието в нашия град, но едва ли са използвали изрази като "агитират майки да кърмят" и "педиатър - инструктор по кърмене, ще проведе дискусия как щастливите майки кърмят децата си", когато са давали информация на авторката на публикацията  Confused
Бу, ако мога да помогна с нещо оттук, бих го направила с удоволствие  Hug

# 29
  • До хладилника, който обичам
Бу, ако мога да помогна с нещо оттук, бих го направила с удоволствие  Hug
Можеш! Grinning  Винаги има с какво да е полезен човек. Подсвирни ми на лични.

Общи условия

Активация на акаунт