Често падане при прохождане и ходене

• 7 964
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
за да придържат глезена добре  Peace

Да, точно това е много важно!  Peace

# 31
  • Кьолн
Ох, това е и мой проблем. Даже исках и тема да пускам. Дъщеричката ми е на 1г и 5 месеца и все пада. Аз вървя все над нея. И мкъщи ми се карат. Но много ме е страх от това падане. Защото все пада по очи или назад.Кога ли ще дойде този момент да върви и да не пада?

# 32
  • някъде
не сьм го оставяла да пада, защото винаги бях до него- пьрво за рьчичка, после го хващах за качулката и сьм се старала да избегна паданията Peace

# 33
  • BG
Ние макар,че ходим вече добре пак падаме.Присъщо е май за всички дечица.Повече търпение и всичко ще мине с този период.

# 34
И моето дете много падаше и все на глава, но с времето се научи да се предпазва с ръце.

# 35
Ще стане по-стабилна, но някои деца са просто такива. Така беше големият ми син, рано проходи на 10 месеца, но до годинката все бягах след него, защото много падаше и то все на глава. Чак по-късно започна да се пази с ръце.
Сега обаче малкият, също рано проходи, но още в началото си има инстинкт за самосъхранение и много се пази, особено главата.
За големия много ми помогна коланът за прохождане. С него поне го задържах да не си удря главата. За някои деца просто не е необходим, но в нашия лучай си беше много полезен.

Общи условия

Активация на акаунт