Летни придобивки - 13

• 34 433
  • 330
  •   1
Отговори
# 195
  • Mонтана
Отивят си супер чантата и обувките!!! Ще си ослепителна на свадбата!!!
направо ми избоде очите-сватба написано с ,,д,,
подхождат си ,приятно прекарване.

# 196
Много си е готина даже комбинацията. Супер акцент се получава така с чантата. Цялата в черно, щеше да е скучно.
скучно, а и с черно изцяло на сватба на мен поне не ми се връзва, все пак е празник, не погребение.
Чантата е много хубава, комбинацията също  Hug весела сватба ти желая!

От мен 1 панталон, който мн. си харесах ( подходящ за лятото)
http://img269.imageshack.us/img269/6497/p1280778.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/1870/p1280780.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/1783/p1280781.jpg
от къде? Mr. Green страхотно е! Нямам думи просто!

# 197
от 1 магазинче във Варна, беше само 1 и само `ес` и затова бе намален на 20 лв. бълг. фирма е - пише `Луци`, не бях ги срещала до сега. На късмет го намерих.  Peace

# 198
  • Все на втория етаж
от 1 магазинче във Варна, беше само 1 и само `ес` и затова бе намален на 20 лв. бълг. фирма е - пише `Луци`, не бях ги срещала до сега. На късмет го намерих.  Peace

Ееее, тамън и аз да питам, жалко. Тамън ще идвам към Варна и мислех да намажа един Sad
Предполагам, че и в София ги има някъде, ама то си е игла в купа сено. Пиши ли поне от кой град е фирмата, адрес нещо?

# 199
  • USA, Steak State
Пижамки
Чехли

И нещо есенно:
Шапка

Гривна
Пак
Колие със обеци
Колие
Обеци
Пръстен 1
Пръстен 2
Хелоуийн обеци

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 01:00 от Буболечка1

# 200
 аз обаче там не отивам да се показвам,а да се забавлявам и гола да отида все тая,нали булката е най-важна,мен ли ще обсъждат как съм облечена..   bouquet  bouquet  bouquet

Особено , ако отидеш гола , не само ти , но и гостите сигурна съм много ще се забавлявате Mr. Green Тогава и булката ще остане на заден план , и няма да те обсъжда никой как си облечена , а всички ще се радват как добре си съблечена Laughing
Шегичка де , ама не се стърпях , като го прочетох Embarassed
Иначе смятам , че наистина , ще изглеждаш чудесно Peace Харесва ми и роклята и цялата комбинация.

# 201
от 1 магазинче във Варна, беше само 1 и само `ес` и затова бе намален на 20 лв. бълг. фирма е - пише `Луци`, не бях ги срещала до сега. На късмет го намерих.  Peace

Ееее, тамън и аз да питам, жалко. Тамън ще идвам към Варна и мислех да намажа един Sad
Предполагам, че и в София ги има някъде, ама то си е игла в купа сено. Пиши ли поне от кой град е фирмата, адрес нещо?
"Юнона" имат почти същия модел, само че на джобовете ина колана е с единичен шев. Иначе плата и кройката са едно към едно.  Аз си го купих също от Варна, на Владислав от едно магазинче. В София имат магазин на Раковска, малко преди кръстовището с Дондуков. Но не знам дали го има още, аз го взех в началото на май. МАчка се обаче.

# 202
О,момичета разсмяхте ме,без да искам така се изразих за гола да ида на сватбата,не че го мисля,просто се изплъзна от пръстите ми,но исках ада кажа,че булката би трябвало да си гледат и да не се занимават с мен,а пък аз ще си се забавлявам.И обещавам снимки после как ми стои роклята.
iguanka  много хубав панталон,а и това коремче стегнато,ако знаеш как си мечтая за такова,панталона е лен нали,страхотен е за лятото и за есента.
Буболечка1, пижамката ако знаеш колко много ми хареса,тук една такава подобна загледах,но все още не съм се решила,но сега като видях твоята и май,май ще си я купя.

# 203
# 204
имаше на етикета GSM, но аз вече изхвърлих етикетчетата  Peace
иначе моят панталон не се мачка Peace

# 205
Буболечка1 пижамката е страхотна би ли споделила от къде и за колко?

# 206
Момичета, страхотни нещица сте пказали Simple Smile
enamorada, и аз да кажа, че комбинацията е страхотна Simple Smile

Ето и моите новички неща
чанта
костюмче- сакото и пантаонът
още едно костюмче- сакото и полата
рокля
и едно потниче

# 207
susikata, всичко е прекрасно... сакото и полата в синьо са супер кокетни Simple Smile бързо издавай откъде са, що са...

# 208
O, мерси Hug
КОстюмчето е от Capasca Simple Smile в момента са за без пари направо, имат страхотни намаления Simple Smile

# 209
  • USA, Steak State
Здравейте, пижамата не е купувана от Бг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт