ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - смелчаците

• 24 254
  • 364
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Това ми стига, правите ме по силна и уверена! Hug
Четвърто класиране -не е толкова стршно. Просто продължаваме. Все ще намерим нашето място!
Благодаря на всички дами  bouquet

# 136
  • През девет земи в десета
Марги,желая ви успех на последното класиране,дано този път нещата наистина се наредят така,както искате с Елена,мисля,че и двете го заслужавате Hug Hug Hug

Ассс62,честито на малката музикантка  bouquet

# 137
За Мури:

Мога ли да се включа със съвет.
Дъщеря ми завърши частно училище и мога да кажа, че не бих записала второто си дете пак в частно у-ще.
Там учат предимно разглезени деца, които очакват всечко наготово, с голямо самочувствие.
Аз бих оставила детето си в държавното у-ще и бих плащала на частни учители по предметите, които то иска да знае повече, по-евтино ще ми излезе.
А в държавните училища средата е по-добра и конкуренцията е по-голям.

# 138
Маргарита стискам палци. Заминаваме на море с детенце към 15 август, а до тогава със сигурност ще има резултат.Ако  нещата не се получат не се отчайвай, знам че и преди началото на учебната година се освобождават места / някои от записаните и класирани дечица си изтеглят документите и отиват другаде - в частни училища, в чужбина.../От все сърце ти желая късмет. Убедена съм че Елена ще се справи, защото желанието и трудолюбието, а разбира се и твоята подкрепа,  правят чудеса Hug

# 139
Браво маргаритавас, браво за борбеността, браво за куража!!!!! newsm10
Каквото и да стане на 4 то класиране винаги в края на първият срок може да преместите детето в желаното от вас училище. Просто ако не стане на 4 то в 88 мо запишете Елена в училище със същата специалност като тази в 88 и ще я преместите преди началото на вторият срок. И това е вариант.
Давам съвет защото големият ми син го местих в 9клас преди края на уч.година.
Успех !!!

# 140
margaritavass възхищавам ти се.Ти си всеотдайна майка и много борбена жена.Вярвам,че ще успеете с детето.Ние сме с вас и ще стискаме палци Hug

# 141
  • Там, където ме обичат
Маргарита, аз също ви стискам палци. Браво на теб! Наистина за децата една майка трябва да направи всичко. Няма умора, няма отчаяние. Нищо не трябва да те отклонява от пътя, който си поела. Продължавай все така!

# 142
Маргарита-ние сме с вас! HugСпециални поздрави за куража.Детето ще се справи-стига да има подкрепата от твоя страна и разбиране и добра подготовка от страна на учителите.Дано да си намерите "вашето"място!Успех!!!

# 143
  • София
Ей, благодаря. Аз съм точно толкова майка колкото и вие. Не съм направила нищо което не би направила всяка от вас за своето дете.
Затова ме разбирате и подкрепяте Grinning Simple Smile Grinning

# 144
Честито на успелите на трето класиране!!! Много голяма смелост се иска да го изтърпиш това чакане.
Знаток, моля само, ако имаш време и ти се занимава да смениш в списъка на 1-ва страница - дъщеря - 22-ро с испански, не е син.

# 145
 HugМаргаритавас, възхищавам се на силата ти!Дъщеря ти е щастливка с такава всеотдайна майка!
Вярвам ,че ще успеете с детето! newsm51
Поздрави за всички, които сбъднаха мечтите си!!!

# 146
Да се запиша да не изпускам темата с пожелания за успех на Маргарита и дъщеря й и по повод дислексията (малко офф) - в почти всички големи американски компании, в НАСА включително, наемат по един дислектик във всеки екип - тяхното нестандартно и креативно мислене се цени изключително много. Още веднъж - успех на Елена!

# 147
coffe ще чакаш до следващата тема  Hug
За сега се радвай на сина си  Joy

# 148
  • София и там където не се пуши
coffe ще чакаш до следващата тема  Hug
За сега се радвай на сина си  Joy

И аз мислех същото да напиша, да се радва на сина.

Още я няма справка в РИО за свободните места - имам чувството, че днес ще я пуснат.

# 149
Преди време някой коментира "Домашен бит и техника"
Тази заповед хвърля яснота по въпроса.

http://rio-sofia-grad.com/index_files/news/2009/07/29/zap.pdf

Общи условия

Активация на акаунт