ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 135
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • в сърцето на един мъж...
Оф, размазах се днес Sad Толкова лошо никога не ми е било, щях да пукна Cry
Рися, то можеше да го съчетаете със сватбено пътешествие Wink Ама ние ще пием по едно и за вас, де Mr. Green

# 16
  • пак там
Оф, размазах се днес Sad Толкова лошо никога не ми е било, щях да пукна Cry
Рися, то можеше да го съчетаете със сватбено пътешествие Wink Ама ние ще пием по едно и за вас, де Mr. Green

Ще има - но предсватбено  Mr. Green За няколко дни ще мръднем преди това до морето

# 17
 smile3501
Чудеснооо! И новата ни тема започва с красиви февруарчета. Толо, Раличка е страхотна, супер фешън прическа!
Всичките ни дечица са страхотни и много ме кефи, когато темите се пълнят със снимки.
Рися, браво, че сте намерили време, а пък ние от разстояние ще отбележим повода Drunk

dessie83, dessi06 и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Я, само Деси и Деси, всички ли спинкат  newsm78

# 18
  • Sofia
Ааааа, не всички спинкат! Simple Smile

Ние преди малко се прибрахме от шетня и Венци чак сега заспа  Shocked То бяха усмивки, закачки, разговори...Голям купонджия излезе Simple Smile

Силве, ама каква е тази красотаааа!!!!!! Леле, колко е хубава!!! Мале, мъжа ти да си купи прашка, че да ги разгонва от балкона, не могат да се поберат пред вас мъжорята!

Наде, Бела определено на теб прилича! Поне на снимките. Много е хубава и каквито и да й останал очите - все тая, пак е красавица!

Фокси, аз, срам не срам, докато не ги видя на живо момчетата, все ще ги бъркам. Но гушнатия в тати на полседната снимка му е одрал кожата!

Рися, браво на вас! Ние май никога няма да намерим време (а и желание от страна на тати) за сватба ..... Rolling Eyes Ама да сме здрави, другото как да е...

Даримка, абе кажи си им на сватовете каквото ти тежи. Звучи като да са разбрани хора, няма да се обидят. По-добре така, отколкото да се изнервиш и да са ти криви. Много добре те разбирам, много е изнервящо, като хем ти пречи някой, хем трябва да си възпитан и деликатен...

Отивам да спинкам. Навън стана много приятно, направо ми се ще да си легна на балкона.....А в нашата стая е 29 градуса! ooooh!

# 19
  • София
Раличка пак обира точките  Heart Eyes

Рися, значи вие сте извинени Wink Но само при условие, че после покажеш каква красива булка си била, а и юнак Енчо какъв шафер е  bowuu

Ние нали имаме някой лев скътан за апратамент, ама нещо се закучи работата с кредита, та оня ден му викам на моя Айде поне да се оженим... След подаръците ще сме пак горе-долу на същото дередже финансово.. Пък ако ги пазим за апартамент кой знае кога ще съберем пак за сватба..
А той ми казва "Не съм сигурен, сега си зла. Искам повече дни подред да си добра като преди, а не само да редуваш добро и лошо настроние"  Rolling Eyes

Фокси, сега избирам най-най-снимките Simple Smile

Направо като линк ги давам /в общия албум са/:

туте

туте с тате

туте с муте

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 00:02 от carbo

# 20
  • в сърцето на един мъж...
Ето моите бръмбъзъци как се забавляват Mr. Green

# 21
Ле-ле, страхотни бебоци си имаме наистина. И аз много се кефя като има повечко снимки, така че смело  smile3509
Гери, сайта на Гоги наистина е много готин. И ние казваме на нашия Гого "Гоги"  Grinning

Мойто мило от петък е в отпуск и активно се включва в гледането на малката принцеса тия дни.
Снощи се гледаха така:

А днес след разходка само двамцата, докато мама се вихреше с прахосмукачката, се гледаха така:

Кво да ви кажа и той се чуди после, от какво толкова съм изморена вечер  Crazy Мъжка му работа!  ooooh!

Толо, Раличка е просто неотразима както винаги. Както и малкия Венци на Котето. Да не ми се разсърдят другите, но винаги с нетърпение чакам някоя тяхна снимчица тук. Голяма съм им фенка  Embarassed

Carbo,  hahaha То не само ти си зла, и аз хапя понякога. Особено ако не съм си доспала. Тогава просто в първия 1 час не искам никой да ми говори.
Лека от мен  Hug
Отивам да си тегля душ, че ще се гътна вече  Scream

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 11:32 от kremucka

# 22
Такааа... Аз ви чета отвреме-навреме,ама не пиша щото няма нищо интересно при мен за писане.Правя си аз разни работи на Фотошопа...После ако се оплаквам,че нямам време за нищо ще ми се накарате едно хубаво,чухте ли Laughing

Карбо,избирай душко,избирай,аз време имам бол.Ще те чакам колкото искаш Mr. Green
Толо,да не забравя...направо нямам думи. Heart Eyes Тази малка сладка Раличка ми е взела акъла.Как можа да родиш такова сладко дете,незнам... Тя по-гъста от моята коса има Crazy Получих снимките на мейла,както и снимките на Ричи.Няма да е зле да ми казвате дали ще идвате на срещата,защото на който не идва подаръка му ще е в друг вид...Друго нищо няма да кажа Peace,защото каквато съм си гъска пак ще се издам предварително....
Гея,Мила така сладко се е усмихнала,а пък Алекс гледа едно такова невинно..малеее,ще ви изям дечицата....как може да има толкова сладки деца,беее.....
Рися,пожелавам ти незабравима сватба и хич не внимавайте...работете смело за сестричка на Енчо-засменчо Mr. Green
Кремуцка,споко,душицо,и аз си имам фаворитчета от нашите бебчета и много им се кефя..Имена няма да казвам,но пък и те хич не са малко....

Айде,мацки,аз продължавам да се трудя неуморно върху "проекта"...дано поне го завърша навреме,че ще се изям иначе...
Уф,забравих,беее..Гери,ти ми даде идейка да направя едно сайтче и на нашите бебоци...Ама ще ми е за пръв път,та дано не се огелпя...Гогиния сайт е супер.А като го довършите ще е ощепо-супер Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 00:07 от foxy81

# 23
  • пак там
Благодаря за пожеланията, момичета  Embarassed

Фокси, откъм сестричка шансовете са много малки, тати май само мъжки ги прави  Mr. Green Ама ще видим, само че малко по-късничко (заради секциото)

# 24
Благодаря за пожеланията, момичета  Embarassed

Фокси, откъм сестричка шансовете са много малки, тати май само мъжки ги прави  Mr. Green Ама ще видим, само че малко по-късничко (заради секциото)

Ееее,ми ще карате до женско,кво толкоз Mr. Green То най-много още две-три момченца да си направите,пък четвъртото-петото все ще е момиче Laughing

Ох,не ме слуша главата вече..И вие не ми се сърдете,че глупости взех да пиша...

# 25
Привет и от мен в новата тема!
Аз за срещата ще мога да кажа чак като се прибера в Банско, т.е. към 4-5-ти дали ще успея, защото трябва да видя там на какъв хал са нещата...

Иначе- всички бебоци са тооолкова сладки, че нямам думи!!!

# 26
запис и от мен

Рися страхотен повод ще имате, а от мен пожелание за неотразимо изкарване

Елфи борйте и нас- 2+1 за двойна стая, две нощувки. Ако има и промо за неделя ще е супер.

# 27
Страхотни бебета!Толкова са сладки,Раличка на Толо ми пълни душата!
Ние скоро се прибираме и се надявам поне софийските бонбони да ги видим.

Цитат
Сега малко да се оплача от свекито-е,то не че съм много недоволна,напротива жената е страхотна,ама тия англичани все пак друга им е културата...Някак по-нехайни са към децата/не казвам,че по-малко ги обичат,а само ,че не се тръшкат и треперят за тях като нас/ и например като пристигнаха не си измиха ръцете и почнаха да пипат Ника

И при нас е така.Като  родих и естествено всички дойдоха на другия ден в болницата и се втурнаха да го пипат и прегръщат от вратата и като им казах ако може да си измият ръцете преди да го пипат,много учудено ме гледаха.След това в къщи си бях сложила антибак.гел и който дойде първо това му подавах.И тук си гледат децата малко пет за шест както се казва.Имам една съседка,тя има момченце на 1.5год.Веднъж се заприказвахме на улицата,то детето ядеше кисело мляко и си го изпусна на земята,при което си клекна и почна да си куса с лъжичката направо от земята,а тя му вика"По бързо яж,че сега ще дойде кучето и ще ти го вземе" Shocked Много често подобни случки тук ме изумяват,а пък те сигурно ми се чудят на мене аз как му треперя за всичко Heart Eyes

# 28
Лелеееее, няма такава нощ, вкъщи е 33 градуса Shocked ooooh!
Малката се въртя, пъшка, приплаква, изпи към 200мл вода, ужас...
Много сладки бебчета са всички Heart Eyes

# 29
Добро утро в този мрачен и дъждовен неделен ден, а ние се канихме да ходим на плаж следобеда Sad Май няма да ни огрее, буквално и преносно  ooooh!
Карбо, според мен Бела прилича повече на Татиии, не ми се сърдиш нали  Hug
Гоги и той прилича повече на Гошо, отколкото на мен, а уж момчетата приличали на майките си  newsm78
Креми, ние на Гошко му викаме Гошко, Гоги, Гого, Гоголинчо, Съселчо и т.н.  Joy Креми, евентуално следобеда към 16 ч може и да прескочим към Варна, ама аз ще ти звънна  Peace

Чао засега от мен и цунки по муцунки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт