lori_v това за плодо-зеленчука тиква и аз го коментирах. Колкото до това дали засища незнам, но света на възрастните не е критерий, щото помисли си колко мляко трябва да изпиеш за да те засити. По скоро ще се напишкаш от колкото да се нахраниш

^desika^ оризовата каша с АМ ли я приготвяш?
geri_kkoleva познато ми е това с акането физиономия тип "усмихвам се ама никак не ми е смешно" му викам аз
Може да се възползваш от ситуацията като събуеш детенце и го държиш да се изака над легенче (аз така правя) хем на него му е по лесно в тая поза хем ти спестяваш един памперс 
Фокси ти много си бърза с пионерското поръчение бе мила. Да не те пипне човек. Браво! Отлично си се справила, пак теб ще гърчим с тия занимания.

1.Я да питам аз колко от вас са още без МЦ?
2...........(второто го забрайх ама като се сетя ще намина
) 

/
, затова мисля да го поръчам - има го в Щатския ибей, ще видя колко ще ми искат за доставка, и ако има други желаещи мога да поръчам и за тях - иначе самият гел е към 5-6 $, абсолютно същия, който Хамелиончето е публикувала, а има много други със същото име

Аз ето така се чувствам в края на деня! Сега са с баща си в парка и аз реанимирам.Горкия татко...на вратата го чакам и едвам издържам да се изкъпе за да му връча децата и пак да го изпроводя!Добре,че е издръжлив засега!
щом и тати е преборил значи няма кой да му се опре.