ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 148
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мацки, ние имаме нов номер от няколко дни лек писък който в последствие обръща на бръмчене  Laughing голям е смешко.
lori_v това за плодо-зеленчука тиква и аз го коментирах. Колкото до това дали засища незнам, но света на възрастните не е критерий, щото помисли си колко мляко трябва да изпиеш за да те засити. По скоро ще се напишкаш от колкото да се нахраниш  Party
^desika^ оризовата каша с АМ ли я приготвяш?
geri_kkoleva познато ми е това с акането физиономия тип "усмихвам се ама никак не ми е смешно" му викам аз  Joy Може да се възползваш от ситуацията като събуеш детенце и го държиш да се изака над легенче (аз така правя) хем на него му е по лесно в тая поза хем ти спестяваш един памперс  Peace
Фокси ти много си бърза с пионерското поръчение бе мила. Да не те пипне човек. Браво! Отлично си се справила, пак теб ще гърчим с тия занимания.  Joy
1.Я да питам аз колко от вас са още без МЦ?
2...........(второто го забрайх ама като се сетя ще намина  Blush)

# 166
  • София
Megi,  welcome

Нас пък не ни предупредиха че и урина ще ни вземат.... Само за кръв ни каза педи... Но и аз ще си взема едно контейнерче Simple Smile

ее, а това зъбно гелче чак на мен ми стана интересно Simple Smile
Бубката не мрънка повече от обикновено, но ако се съберете група мами, които ще си го поръчват, пишете ме и мен... Пусто любопитство ме гложди Simple Smile
Иначе при нас Калгел-а не действа хич, взех едно рекламно от Детско здраве - френско, ама е много гадно на вкус и пак не знам дали действа  newsm78

Милото се наспа и свали леглото на Белка на 2ро ниво - по-сигурно било... ама моя кръст за нищо го няма  Confused

Хубава вечер и до скоро Simple Smile

п.п.
физиономия тип "усмихвам се ама никак не ми е смешно" му викам аз  Joy

Ето как се казвала физиономията... Моят мъж може да бъде лепнат в речника, вместо обяснение Simple Smile
Ще видим бебка дали ще я наследи  hahaha

Колкото до запитването, ако ще се броим - Първи /вече 15 месеца нема никой  newsm18/

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 19:36 от carbo

# 167
Да ви покажа Ники със снахата, бъдещата баба и зълвата на булката (демек нашата кака)

Megi_82 добре дошла

# 168
  • Варна
За BabyOrajel и аз съм чувала, че е ефикасно. Даже смятах да си поръчвам, но Поли вече 2 зъбчета извади без да усетим, та май няма да ми трябва /пу, пу, дано/. Резултатът от смяната на количката с летния вариант е ОК. Поли си гледка наоколо и не се оплаква. А на мама й е по-лека количката  Peace
Аз нямам още МЦ ..... но май няма да е за дълго.Че ми е едно подуто  Sad

# 169
За МЦ - аз имах малко април и малко май и това е  Peace

Сега ме зарибихте с Baby Orajel - като знам какъв ужас беше при нас с първите 2 зъбчета, не ми се мисли  ooooh!, затова мисля да го поръчам - има го в Щатския ибей, ще видя колко ще ми искат за доставка, и ако има други желаещи мога да поръчам и за тях - иначе самият гел е към 5-6 $, абсолютно същия, който Хамелиончето е публикувала, а има много други със същото име  newsm78

Кали, ще взема да го пробвам без памперс, да видим какво ще "роди"  Joy

# 170
И аз без МЦ Crazy
но аз много не се броя, че преди да забременея ми идваше от дъжд на вятър.
Найема, всеки си има страхове, аз без да съм преживявала инцидент, отказвам  да карам шофьорски курсове, защото ме е страх Embarassed
Аз се надявам да наминете към Ямбол все пак Hug

Енчоошу - супер шампион Grinning

Фокси, само ако по принцип  променяш колажчето, сложих по-актуални снимки в албумчето Simple Smile

# 171
 geri_kkoleva  - да някъде там му е цената -  http://www.cvs.com/CVSApp/catalog/shop_product_detail.jsp?filter … mp&navCount=3  - това цена в магазина, а в eBay може и по-евтин да намериш, макар че за лекарство не бих рискувала от там (лично мнение разбира се)  Peace

# 172
Честити месечинки! Да са живи и здрави бебчетата!  bouquet

Megi_82, добре дошла! Hug

# 173
Ами аз Инфакола от там си го купувах и сме нямали проблеми, сега дори поръчах и на една приятелка, ето тук съм го набелязала:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=110370092812

# 174
Рися,много съм му фен на Енчо-гаменчо! Признавам му заслугите-баща му е солиден противник за двубой!  Laughing

Галче,къде пак зачезна? Знам защо с Еми не смогвате да пишете често... smile3517  Аз ето така се чувствам в края на деня! Сега са с баща си в парка и аз реанимирам.Горкия татко...на вратата го чакам и едвам издържам да се изкъпе за да му връча децата и пак да го изпроводя!Добре,че е издръжлив засега! Laughing

к.пенкова,колкото и да го бях мислила,по-добро описание на физиономията не бих сътворила ! Joy

# 175
  • Пловдив
geri kkoleva ако поръчваш имай ме в предвид за един брой, че аз мислих да търся познати да ми го купят но става по сложно

# 176
Меги, welcome
Момичета,днес съм много зле с настроението  Confused
Какво стана с Елфитка,дали има новини newsm78
Аз да питам , на всички ли в България ви пускат изследвания за кръв и урина при бебоците,защото тук не,само е ако се налага newsm78
Една снимка от преди 5 минути...

# 177
  • Пловдив
Завърнахме се от Доспат,там е невероятно красиво и тихо

По темата за националната среща-днес бях в агенцията-ако се спи две вечери,цената е като за три вечери-148 лв за двойна стая.Ще събираме по 50 лв капаро и на на 3 август трябва да нося капарото.Ще се доплаща като пристигнем на място в хотела,но не искат да вземат парите от всеки по отделно,а аз да ги съберам и да им ги дам на куп.Ще се капарира за всички тридневния пакет,а който не може да дойде в петък ще дойде в събота.Като дата последно остава 21,22,23 август,нали така?

Всички,писали ми на ЛС са в списъка.Ако някой не ми е писал,а иска да дойде да пише на ЛС.

имам 16 записали се /9 ще дойдат от петък/.Т.е 16 двойни стаи

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 22:15 от Elfita

# 178
Elfi ако имаш възможност пусни имената на тези, които са в твоя списък, за да не стане объркване

А паричките за капарото по сметката ти ли ще ги пращаме?

k.penkovaне сложих в кашата мляко, а вода , защото днес му дадох само няколко лъжички.
Но когато заместя храненето ще му слагам мляко. В начина на приготвяне дават каша+ вода или каша+мляко като варианти.
Като пак казвам, че аз купувам само безмлечни продукти.

Carbo
как е  Бела? уф, много гадно с тия падания. Ние като бяхме в Пирогов преди няколко дни лекарят попита - количка, люлка или повивалник. като каза, че най-опасни били паданията от повивалника. и ние решихме нашия да го пенсионираме в най-скоро време.

Деска заради ангината ли се притесняваш? Защо си зле с настроението.
Тук всички бебоци на 6 месеца минават през изследвания на кръв и урина. Това им е по ЗК.

Рися ,Енчо от малък се е ориентирал  Wink щом и тати е преборил значи няма кой да му се опре.

Да ви покажа Ники със снахата, бъдещата баба и зълвата на булката (демек нашата кака)
Упс тук не успях да оправя роднинските връзки. Ама всички са големи сладури.

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 22:21 от ^desika^

# 179
  • Пловдив
Записани за националната среща

1 Деси06-1 двойна стая
2 Фокси-2 двойни стаи
3 Гея-1 двойна стая
4 Riccie-1 двойна стая
5 wondertedy07-1 двойна стая
6 Карбо-1 двойна стая
7 Алхимика-1 двойна стая
8 Толо-1 двойна стая