ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 127
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Леле, патеее, малкият е бонбон  newsm30
Благодаря,   bouquet

# 271
Моята машина също е Мулинекс и съм много доволна. Досега съм правила хляб- бял и черен, тесто за мекици, за виенски кифлички, за пица и пърленки, рамадан пиде (турски хляб) и едни немски земелки. Последните няколко ги опекох във фурната. Всичко става супер. Мерак ми е и козунак да направя, ама засега проучвам още рецептите. За "отровите" в хляба- и белия и черния ми хляб стават много по-различни от купешките, гледам да ползвам брашна без разни подобрители, стабилизатори и т.н. За пръв път от години като накисна и изцедя хляб за кюфтета си става на трохи, а не на каша, а хайвера се сгъстява разкошно, не се пресича от раз като с купешкия хляб. Определено за мен е една от най-добрите ми инвестиции.  Peace
Гея, предположих аз, че е нещо такова, ама много оригинална снимка! Браво на февруарки! И преди, и сега- февруарки сме върха! Йеее!  Mr. Green

# 272
Момичета тези бурканчета с месо май излизат доста нерентабилно. Аз гледах такива и на тях пише, че могат да се предлагат до 2 дни след отваряне. А все пак месното пюре се редува със зеленчуковото и дефакто се получава, че отваряме бурканчето, използваме и  после в коша.

# 273
Ганич,що така се бавят  newsm78 За няколко години имам само една забавена поръчка и от фотото ми звъннаха да ми кажат.Дано поне ти харесат като пристигнат  Hug

Благодаря ви за коментарите за Белослава - и понеже тя още не може да се изчервява,а майка и продължава все още -  Embarassed Embarassed Embarassed

Относно пюретата - абе със зеленчуковите сме до никъде  Whistling Трудна работа е това захранване.Ще взема да поизчета нещо за педагогическото и ще взема така да пробвам накрая  Naughty

Сега пуснах търсачката да намеря реф.ст-ти за изследванията на кръвта при бебета,че на бележката има само при мъже и жени.А в урината имаме само кристали пикочна киселина  Rolling Eyes Идея нямам какво е,но от лабораторията са казали на мъжо,че сме "ток",та няма да се притеснявам докато идем при педи.

Злати продължава да ме навива за срещата та да видим  Wink

Нещо друго щях да пиша,ама .... изкуфяла работа.А сега поне майка гледа Белослава,че пак сме на гости  Mr. Green

# 274
  • в сърцето на един мъж...
Миленка, аз малко се забавих с поръчката, а и не ми хареса това, че ако са ти примерно албумите от два различни дни, не ти ги слага заедно, а аз поръчах около 300 снимки Confused Да видим какво ще ми донесат Crossing Arms А и аз бих се присъединила към агитацията за срещата - много искам да ви видя пак с Бела Hug а и има малко захарчета за теб Sunglasses

# 275
Еййй, един ден нямам интернет и не мога да ви настигна, бързописки!  Grinning

Ще се опитам да се включа по актуалните теми, ако все още помня нещо, че то голямо четене беше ........

При нас вземането на урина беше ужас. Тези пликчета не ни свършиха работа, май аз не го сложих много добре, защото като го извадих беше цялото мокро, а вътре - нищо. Та се почна едно чакане, разнасяне, вода - пиене и разливане  Laughing, така един час и тъкмо се бяхме отказали с милото момата ни зарадва  Mr. Green После на боцкането се държа "мъжки" и не пророни нито сълза. Изследванията са ОК, само хемоглобина е 109, но педиатърката каза, че сега като се позахраним ще се оправи, да не се шашкам.

Днес си хапнахме тиква, много ни хареса и на двете.  hahaha А за мезе си натика крачето в устата, така както беше омазана с тиквата. Уви, не успях да я снимам  Confused Вече се понаучи да поема и преглъща храна от лъжица.

Аз също съм се навила за машина за хляб. Сега проучвам каква да вземем, че вече не може да се намери хляб без консерванти, а дребната като го прояде не ми се ще да я захранвам с тая гадост  #Cussing out

Честити месечинки на порасналите бебоци! Да растат здравички и щастливички!
Марте, страхотна почерпка, много ги обичам тези плодови глезотийки.

Какво още щях да пиша .....  newsm78 Като се сетя, пак.

А сега малко снимки за финал

Ето как Плами гледа телевизия, "арестувана" в кошарата си

А тук е "на свобода" на спалнята на мама и тати

# 276
Миленка, аз малко се забавих с поръчката, а и не ми хареса това, че ако са ти примерно албумите от два различни дни, не ти ги слага заедно, а аз поръчах около 300 снимки Confused Да видим какво ще ми донесат Crossing Arms А и аз бих се присъединила към агитацията за срещата - много искам да ви видя пак с Бела Hug а и има малко захарчета за теб Sunglasses

Ганич,ама то има опция да си обединиш (незнам дали така се пише думата) албумите в общ.А за срещата имам още малко време да помисля  Laughing

Ние урината я взехме много лесно с тези пликчета - изтече си вътре,но докато чакам Злати да дойде и да я хване да и отлепя пликчето и поразсипахме част от нея като се въртяхме  Laughing Но от лабораторията казаха че стига за изследването  Peace

Плами е голям сладкиш,пу-пу!И ние все така се подпираме напред като седим.

# 277
Ми то може и да има, ама на мен не ми ги дава като опция. Карай да върви, написах им в забележките, че имам две поръчки и си ги искам заедно, пък да видим какво ще донесат Thinking

# 278
  • София
Честити месечинки и половин годинки на всички празнуващи бебоци!Да растат здрави и щастливи и да радват мама и тати.  bouquet

Момичета днес бяхме на консултация и сме качили само 400 гр. и сме пораснали само със сантиметър. Ама според док било нормално. И така мъничка пак ще почака със захранването, то и майка и не бърза де. Нали не греша, щото като ви чета как вече месни пюрета давате, а ние (май само ние останахме)не сме опитвали още нищо освен кърма  baby_neutral.

Всички февруарчета много красиви деца. А как завиждам за фигурите на майките им не е истина  Hug
И аз много се радвам за Янита, дано всичките ни бебоци да растат здрави.

Ох момичета сигурно е страхотно да се познавате лично с толкова много майки, ама аз като нямам книжка и кола, а център ми е далече, много кофти.

Хайде стига съм писала, май имаше още...ама то това ми творение едва ли някой ще прочете та аз и още да пиша Embarassed.

# 279
 Ааа,Марина,всичко четем ние!  Laughing Да пишеш!

# 280
Аз днес съм направо щастлива Close След 1 месец и 10 дни, най-накрая получих решение, че съм родила Мила и ми се зачита немския акт за раждане #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Нямам думи за българските служби Confused

# 281
  • Варна
И аз си поръчах снимки от Happy foto в петък. Днес ми ги донесоха и то в едно кафе ме намери куриера, че ме нямаше в къщи  Joy Добро обслужване  Peace. А снимките ми харесаха много, мерси на Миленка за добрата идея  Hug

# 282
 #CrazyСлед 4 часа беснеене Иза заспа,а аз вече не знам къде се намирам.Ето 1 снимка и от нас преди да ни накацат калинките

тук ме проверява от кошарата да не съм избягала

# 283
  • София
Толо ами аз така казвам защото помолих за паролка пък никой не ще да ми прати.  bouquet Embarassed
А аз съм такава все си говоря когато ми се говори и да нямам публика.Приказлива съм си. blahblah
Ох толкова съжалявам , че не можем да дойдем на нац. среща.

# 284
Толо ами аз така казвам защото помолих за паролка пък никой не ще да ми прати.  bouquet Embarassed
А аз съм такава все си говоря когато ми се говори и да нямам публика.Приказлива съм си. blahblah
Ох толкова съжалявам , че не можем да дойдем на нац. среща.

имаш @ Whistling

Общи условия

Активация на акаунт