МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 18, чуй я, виж я ,наслади й се

• 22 002
  • 451
  •   1
Отговори
# 300
Милост  Joy Joy Joy
Ашуре да се ожени за Дамаджанената принцеса и да вземат да осиновят Кенан.
Отдавна мислех да отбележа, че тя се грижи повече за батко си, отколкото за децата си във филма, ама викам да не прозвучи лошо  Crazy

# 301
Тя не беше ли Стоманената принцеса? Да не е купила още един холдинг и за шишета и да съм пропуснала?

# 302
Тя не беше ли Стоманената принцеса? Да не е купила още един холдинг и за шишета и да съм пропуснала?
Не,едно моми4е я наре4е Дамаджан,затова така я пиша.
Ма то както е тръгнало с тоя амбалаж дето го оставя след себе си Кенан,знае ли 4овек?  Mr. Green
Гатанка_едно намусено високо 4ове4е върви и дрънка.Кой е той?
(отг_Кенан си връща амбалажа от алкохола)

Милост  Joy Joy Joy
Отдавна мислех да отбележа, че тя се грижи повече за батко си, отколкото за децата си във филма, ама викам да не прозвучи лошо  Crazy
То си е така.Тя правилно ги е кръстила с имена на диваци,те са като в джунглата.Тонга ли беше едното?

# 303
# 304
За тези които се интересуват от книгата  book

monda, мисля, в доста по-стара тема беше превела резюмето на книгата,но го написа с бели букви,  Rolling Eyes заради всички които не искат да знаят. Макар, че доста се различава. Само главните герои са същите, местата са др и т.н. Най-впечатлявящо е описанието на Кенан : висок, слаб и отнесен. Такъв го е описал автора. Намерете поста много е интересен.

# 305
е не е така Марица, не си криви душата - песните или там каквото е, си ги пише сам. Пък и жените сам си ги напъжда и ги наранява, верно че Ашуре, ох грешка Афифе го подбутва...батко...батенце...ох батко
  Joy  Joy  Joy
Песните да,след солидно изпразване на бъ4вата с вино.  hahaha

Освен цигулар да не и водолаз?Халката дето я хвърли в Босфора е пак на ръката му. И е същата.

newsm62
Афифе сигурно се е гмурнала да му я търси.Той нищо не върши сам,нали виждаш?
Joy Joy Joy Баткооооооо

Къде си баткоооооо?  Crazy
Мацки супер сте бееееее  Joy  Joy  Joy

# 306

Не,едно моми4е я наре4е Дамаджан,затова така я пиша.
Ма то както е тръгнало с тоя амбалаж дето го оставя след себе си Кенан,знае ли 4овек?  Mr. Green
Гатанка_едно намусено високо 4ове4е върви и дрънка.Кой е той?
(отг_Кенан си връща амбалажа от алкохола)

А това ме раязби просто  rotfImao rotfImbo newsm62

# 307
Ох, разплакахте ме от смях!!!!

На работа реших да надникна и доста кофти се получи - стоя си на бюрото и си се хиля сама... Чудят ми се на акъла...  Embarassed

# 308

На работа реших да надникна и доста кофти се получи - стоя си на бюрото и си се хиля сама... Чудят ми се на акъла...  Embarassed

Нали  Mr. Green Ужасни сме  Crazy

# 309
Като стане време за сериала и откачам,не ме свърта на едно място и вдигам кръвното...  Laughing  После като свърши съм още по-зле,говоря си сама или вървя по майка ми,за да досаждам на нея,а като и тя ме изхвърли влизам във форума,или в youtube за да гледам тайно следващите серии...  Blush или търся ББ!!!И не мога да си обясня след като знам какъв ще е края,защо все още се интересувам какво ще стане  в следващите серии и се надявам че нещата м/у 2-та главни герои ще се оправят?!?!?!?

Много харесвам Джамилчо защото го дават доста по-силен типаж от Кенан,но миналата серия ме издразни - каква работа има той при Ламия,да е търси,да е заплашва,че ако е с Кенан ще е  нарани и т.н.Нито са имали нещо по между си,нито детето е негово,а се държи с нея така сякаш му е длъжна с нещо!!!А тя като започне да забелва очите и ми се повдига от нея!!!  ooooh!

# 310
  • Бургас
Ще се пукна да се хиля,големи сте образи!

# 311

Продължавам... Ужас! И срам.
Silas 83, моля те, не говори такива работи - заплашвал я бил! Това беше отчаянието на влюбения, който вижда, че целият свят му се срива и любимата му се изплъзва ... Човек в отчаяние и в яд може да каже силни думи. Но... въпросът е какво прави. Да не би да мислиш, че Джеми може да направи на Ламия нещо лошо!!! Ами...!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 14:17 от B l a n k a

# 312

Продължавам... Ужас! И срам.
Silas 83, моля те, не говори такива работи - заплашвал я бил! Това беше отчаянието на влюбения, който вижда, че целият свят му се срива и любимата му се изплъзва ... Човек в отчаяние и в яд може да каже силни думи. Но... въпросът е какво прави. Да не би да мислиш, че Джеми може да направи на Ламия нещо лошо!!! Ами...!
Знам,че Джамил заплаши Ламия само на думи,но все пак няма право да се бърка в живота й толкова на дълбоко!Той може да е обича,но тя с нищо не е показала,че отговаря на чувствата му,нито пък някога  му е обещавала нещо!

# 313
  • край голямата локва

smile3521 smile3521 smile3521

B l a n k a, като ти видя аватара и направо изтръпвам, бива ли бе човек да сложиш такава снимка. Ама и ний сме ора, и ний сърце носим.
Ох, да ви чета и да се хилотя и половината ми работа остана, а мислех да отида да се цопна в локвата. Днес може и да пропусна серията- /без финала си е спокойна/ , че като знам от утре какво ни чака   съм подготвила два пакета с кърпички.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 14:38 от .mira.

# 314
  • край голямата локва

Знам,че Джамил заплаши Ламия само на думи,но все пак няма право да се бърка в живота й толкова на дълбоко!Той може да е обича,но тя с нищо не е показала,че отговаря на чувствата му,нито пък някога  му е обещавала нещо!

Да ама и не го е отрязала. Вярно говори си, но за всяко нещо бяга при него. В тази ситуация няма мъж който да се откаже и да не се бърка /ако е мъж де/. Сигурна съм и ти познаваш доста такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт