Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 2 тема

• 97 285
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Пазарджик/Лондон
Suzza , благодаря ти за отговора Hug!

Ето моя първи опит с мъфините Heart Eyes:

# 436
Аелис много хубави са станали.  bouquet

# 437
  • Пазарджик/Лондон
Pety, благодаря ти  bouquet!По твоята рецепта са, с банани Heart Eyes.

# 438
Днес в Кауфланд един час обикалях, но не намерих нито форма за мъфини, нито хартиени кошнички...  Sad

# 439
  • Пазарджик/Лондон
.galkata. , аз от там си ги взех, и аз много обикалях, докато ги намеря, а хартиени кошнички не успях да открия Sad.

# 440
  • Варна
Форми за мъфини има в "Метро", от тия които са за 12броя.

# 441
От кой сайт мога да си поръчам формите и кошничките? Разглеждах в сайта на Бон Апети, но за мъфини нямаше почти нищо.

# 442
  • в матрицата
galkata,  заповядай  http://www.bestshopbg.com/product.php?productid=16772&cat=311&page=1
в сайта на бон апети със сигурност има силиконови форми за мъфини, разгледай добре

# 443
  • Пловдив
ти последно от кои искаш да си вземеш - силиконова или тефлонова?
Тефлонови в Бон Апети няма, но пък силиконови има много:
http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=index&cPath=179

# 444
  • област Софийска
И тук да си тропна пудинговите мъфинки на Лабрекс (Лабрексче, за пореден път адмирации от мен   bouquet). Правих ги с пудинг шоколад по избор на щерката, която активно участва в направата им.

# 445
  • София
Аз се каня тези дни да направя солени мъфини с моркови (много ситно настъргани), маслини, кашкавал, сушени домати и кисели краставички, всичко нарязано наситно. Миналата година ги правих (чудех се за какво да изконсумирам сушените домати, които ми бяха останали от една салата с кус-кус) и сложих каквото друго имах. Добавих и куркума. Станаха много вкусни. Май ги бях направила с кисело мляко, 2-3 яийца и брашно колкото поеме за такова тесто. Ще карам по спомен  Laughing   
Като ги направя ще напиша рецептата.

# 446
И тук да си тропна пудинговите мъфинки на Лабрекс (Лабрексче, за пореден път адмирации от мен   bouquet). Правих ги с пудинг шоколад по избор на щерката, която активно участва в направата им.

♥♥рина , и тук да ти похваля шоколадовите вулканчета, много ми харесаха, пък си представям как ухаят и вкуса им. Най-важното е, че щерката ти е участвала в правенето им. Поздравления за нея!  bouquet
И аз днес правих същото, но на кекс със стафиди, нещо ме домързя и ливнах тестото в кексовата форма. Grinning

# 447
 Grinning и аз влязох в темата да похваля пудинговите мъфинки на Лабрекс Grinning
И аз ги правих с помоща/пречките Laughing/ на Ина с шоколадов пудинг
Наистина са превъзходни   Hands Clap

# 448
Grinning и аз влязох в темата да похваля пудинговите мъфинки на Лабрекс Grinning
И аз ги правих с помоща/пречките Laughing/ на Ина с шоколадов пудинг
Наистина са превъзходни   Hands Clap

Там-там, радвам се! Да ви е сладко!И най-вече на помощничката!  Grinning  bouquet

# 449
  • София
Запис  Grinning Вчера най-накрая си купих форма за мъфини, тефлонова за 12 бр.  Grinning
Момичета, ако нямам такива хартиени кошнички, може ли да намаслявам и набрашнявам формата. Дали ще мога да извадя после кексчетата ?
Моля ви за рецепта за солени кексчета със съставки от рода на "почистване на хладилника" (примерно със сирене, кренвирши/салам, маслини и т.н каквото има)(понеже детето сладко много много не яде, затова ще наблегна на солените мафини засега). Интересува ме брашно, мая и - колко да слагам и какво още се слага? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт