Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • София
НБМ, аз пера по отделно  Simple Smile Даже на Билянка и Дея пускам отделни перални. Тази седмица ги прах заедно и може и пак да повторя или даже така да почна да пера за в бъдеще, но техните и нашите дрехи събирам на 3 отделни места и пера всичко по отделно. Това "техните дрехи са по-мръсни от нашите" не го приемам и не одобрявам  Peace. Сега от както Дея лази и навън сменям и пера още по-често и от преди, когато си мислех, че пО на често няма как да пера, но определено не мога да си представя да пера детски гащички и бодита заедно с чорапи и бельо на възрастни, като имаш предвид, че имаме нормални хигиенни навици и се къпем всеки ден и сменяме последните атрибути всекидневно, но все пак нещо не ми се връзва да се перем заедно Simple Smile
Дрехите на децата също гладя /редки са случите в които се налага нещо и обличам някоя неизгладена дреха/, както и тези на мъжа също гладя. Често моите не успявам, но общо взето се старая да го правя. В момента имам събрани поне 5 перални за гладене, но в тея жеги гладя преди обличане или ден за ден или малко по малко, но дрехите за вкъщи и спалното бельо не гладя.

Доне, явно наистина не сме разбрали правилно, защото и аз си мислех, че само вие си се местите на ново място  Simple Smile А така наистина купона ще е пълен.

# 31
  • София
(...) Хора, май сте останали с грешно впечатление - ние се местим в нова квартира заедно с моите родители. Купонът ще е пълен.  smile3560 Просто на този етап, плюсовете да сме заедно са повече от минусите. Ще си свикнем някак.
Оо, аз мислех, че сте при тях, докато се преместите в самостоятелна квартира.
Ще свикнете, щом за момента няма друго решение.
Съответно съветът ми да премълчаваш всичко отпада  Mr. Green

Честит рожден ден на Тома на Ieppe! Здрав и умен да й бъде! Мноооого отдавна не е писала в нашата темичка, но съм я засичала по други.

# 32
# 33
  • София
Хора, май сте останали с грешно впечатление - ние се местим в нова квартира заедно с моите родители.
Ъъъъъъ, успех Crazy

Аз съм леееекинко бясна. Снощи напуснах партито в десет, защото на Бобо му се доспа. Мъж ми остана да си допие и поприказва с приятели, Ники остана с него. Е, познайте кога се прибраха - в 7 сутринта!!!!! Сложили детето да спи и си яли, пили хората...Сега цял ден ще спи и ще мърмори колко е изморен Crossing Arms А имах планове Crossing Arms Ако аз го накарам да седи буден цяла нощ с мене да си приказваме, ще седи, ама друг път Twisted Evil Нещо куцат работите май, ама още не мога да формулирам кое точно Rolling Eyes На всичкото отгоре си оставил ключовете в моята чанта и сутринта ни събудиха с Бобо, а сега разбира се аз гледам децата, той си легна...Е, кажете сега това нормално ли е Crossing Arms

За прането - перях отделно на бебето първите няколко месеца, отдавна вече не. Дрехите деля по цветове, не по това чии са. Не разбирам какво толкова има необичайно в прането на моите чорапи и гащите на Ники или бодито на Бобо на едно. Дори не виждам какво значение има колко мръсни влизат в пералнята нещата, не е ли по-важно, че всички излизат еднакво чисти Simple Smile Бактерии казвате...Какви бактерии чак толкова си въдите бе Mr. Green Да, съгласна съм, че в определен момент възрастните могат да боледуват от разни неща...ми съобразявам се в такъв случай, пера си нещата отделно, на висока температура, не само за да предпазя останалите, а и заради себе си, за да не се заразя повторно след като съм провеле лечение. Но иначе в нормалния случай пера всичко заедно.

# 34
Честит рожден ден на Тома на Иппе!

Все едно съм с махмурлук, а капка алкохол не съм близвала снощи  Rolling Eyes

Хм...пера отделно така да се каже. Всички дрехи на Ния (цветно, бяло) на 30 градуса в пералнята на куп. Само дънките й пера с нашите дънки, че те като че ли пускат. Иначе нейните като не пускат не ми пречи да ги пускам заедно, а ми е и по-лесно така с простирането. Иначе не гладя - мразя гладенето. Купувам дрехи от материи, които се изпъват на простира и материи, които не им се налага гладене.

# 35
  • София
 nbirthdayЧестит рожден ден на Тома !   uraДа е жив и здрав !  nbirthday

# 36
Честит рожден ден на Тома на Йеппе!  newsm59
Честито на проходилите Бобо и Илийка и на направилите по няколко крачки!
И на мен Никола ми се струва далеч от прохождане още, но може да ме изненада, както Ил е изненадал Астарта Grinning
Болните да оздравяват час по-скоро!
Дони, и аз си мислех, че ще сте сами на квартира Simple Smile
А ние решихме да ходим на палатка с Никола и то на място, където няма ни ток, ни вода, ни дявол. Локацията е приказна, но дали няма да ни дойде нанагорно, се чудя? И все пак меракът ми е по-голям от опасенията. Ще си закупим някой по-специални къмпинг принадлежности и тръгваме.

# 37
Аз пера отделно, като чат пат слагам някой мой потник или рокля. Анна не лази по земята, дрехите й кажи речи са по-чисти от тези на брат й, който е голямо прасе. А и бельото ни не мога да го пера с Анините за сега Thinking
Да ви хвърля в шах ще ви издам Ивона Whistling Тя пере и на Йоана дрехите отделно, която вече е на 4 годинки.

Честит рожден ден на Тома!

bigdance2 newsm38  bigdance2

# 38
  • София
Това с прането, гладенето, изваряването и пр. е въпрос на навик и превъзмогване на някакви такива вътрешни опасения, основателни или не Simple Smile Познавам много хора, които перат отделно дрехите на децата си, но никой никога не е могъл да ми обясни точно защо аджеба Laughing

# 39
# 40
Ауу, Бухти, страхотна е Лили като балеринка  Heart Eyes А като гледам теб на снимките си мисля колко нежна булка ще си!

Перилните препарати днешно време са толкова силни, че не е нужно изваряване или високи температури на пране, за да се 'убият' бактериите. Преди гладенето е било с тази цел. Аз поне, когато ми се налага да гладя е, за да махна гънки а не да дезинфектирам newsm78

# 41
Това с прането, гладенето, изваряването и пр. е въпрос на навик и превъзмогване на някакви такива вътрешни опасения, основателни или не Simple Smile Познавам много хора, които перат отделно дрехите на децата си, но никой никога не е могъл да ми обясни точно защо аджеба Laughing
И аз така мисля-пера отделно и гладя всичко на Бора все още,на сестра му също така до 3 години отделно-просто си мисля че така е по добре,ама нямам някакви обосновани поводи.....

Честит рожден ден на Тома!

честито прохождане на Илия и Бобо!
Бора е още дале4е да се отпусне-чувствам че много го е страх и иска да е подпрян или хванат за ръчичката-та по добре и двете...

Дочкова-разгледах снимките-много сте хубави всички -супер парти и торта Simple Smile

Иначе пак сме пак в  период на събуждане през нощта-понякога праз 30 мин., а и едно ужасно въртене из леглото
И през деня се буди след като заспи-понякога успявам да го приспя наново  ooooh!

# 42
  • София
Леле, Бухтиии, ти си му като по-голямата сестра на това дете Joy Много хубави, много Hug

# 43
  • София
Ето как Ади изкара уикенда ... и майка й и баща й намазаха покрай нея де  Mr. Green

nbirthday на Тома.
Честити ходещи крачета на Илия и Бобо   bouquet

Лили е като един ходещ разкош, а Елица гледам и тя много хубаво парти е получила Simple Smile

Дрехите на Ади ги пера отделно и още дълго смятам да го правя, така ми идва отвътре  Peace За сметка на това отдавна не гладя и я оставям да се въргаля където си иска  Crazy

# 44
Хахах, Пух, същата пияница е и Анна Joy
Дочкова, ти да не подстрига бретон на детето след онзи случай с фибичката? Много сте хубави Simple Smile
Лили също е страхотна в тая пола, да ви издам ли, че и Анна ще си има такава благодарение на Бухти, така че ако ви харесва, знаете към кой да се обърнете Whistling
Само че различка в прическата не видях newsm78 Много ми харесаха снимките с градинските играчки - еленчето и зайчето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт