Даже на Билянка и Дея пускам отделни перални. Тази седмица ги прах заедно и може и пак да повторя или даже така да почна да пера за в бъдеще, но техните и нашите дрехи събирам на 3 отделни места и пера всичко по отделно. Това "техните дрехи са по-мръсни от нашите" не го приемам и не одобрявам
. Сега от както Дея лази и навън сменям и пера още по-често и от преди, когато си мислех, че пО на често няма как да пера, но определено не мога да си представя да пера детски гащички и бодита заедно с чорапи и бельо на възрастни, като имаш предвид, че имаме нормални хигиенни навици и се къпем всеки ден и сменяме последните атрибути всекидневно, но все пак нещо не ми се връзва да се перем заедно 
Дрехите на децата също гладя /редки са случите в които се налага нещо и обличам някоя неизгладена дреха/, както и тези на мъжа също гладя. Често моите не успявам, но общо взето се старая да го правя. В момента имам събрани поне 5 перални за гладене, но в тея жеги гладя преди обличане или ден за ден или малко по малко, но дрехите за вкъщи и спалното бельо не гладя.
Доне, явно наистина не сме разбрали правилно, защото и аз си мислех, че само вие си се местите на ново място
А така наистина купона ще е пълен.
Просто на този етап, плюсовете да сме заедно са повече от минусите. Ще си свикнем някак.

А имах планове
Честит рожден ден на Тома !
Да е жив и здрав ! 

Тя пере и на Йоана дрехите отделно, която вече е на 4 годинки.
А като гледам теб на снимките си мисля колко нежна булка ще си! 
Много хубави, много