Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Шада, признавам си, че ме шокира новината Shocked. Разбира се, че ще ти стискам палци скоро това да е просто един неприятен спомен Praynig. Сигурна съм, че всичко ще бъде наред и съвсем скоро ще бъдеш напълно здрава, за да се грижиш за Бобо Hug

Оле, натоварена, но интересна програма ви се очертава. Весело изкарване. А ти да знаеш, че ще липсваш във форума Hug

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 23:12 от Астарта

# 106
  • София
Бухти, много готина рокля има лили  Heart Eyes

Амаринова, честито прохождане на Алекс!  Hug

Бира яна не пие. Никога не сме й давали.

# 107
  • Варна
Шада,  spoko. Ще стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig.  Вярвам, че всичко ще е наред  Hug.

Джули, Купа, добре сме, нямам време да пиша, но чета.

# 108
Шада, не очаквах подобно нещо. Стискам палци всичко да е на ред. Наскоро една приятелка ми сподели за подобно преживяване, което при нея е вече неприятен спомен. Надявам се скоро и при теб да бъде така  Praynig

Амаринова, честито прохождане Simple Smile

Да ви питам и вас - от както Ния ходи постояно има синки по бузите. Удря се по ръбовете на секцията, масата... Използвате ли предпазители? Мамите с повече опит - колко време продължава подобен период?  newsm78

# 109
Шада Hug Дано много скоро всичко това е зад гърба ти Hug Мисли за Бобо, това ще ти даде сили и кураж Peace Сигурна съм, че нещата ще се развият по най-добрия начин. Ще стискаме много силно палци Hug

# 110
Ох, Шада, стискаме палци, вярвам, че всичко ще мине успешно  Praynig

Юцка, дно бързо му мине на Мики  Confused

Свинско и аз не съм въвеждала, нито черен дроб, не съм планирала да давам скоро, но не знам и аз кога  newsm78

Пера отделно, защото така ми е по-удобно и на мен, гладя й дрехите все още, както и някои от нашите, които са много умачкани само  Blush

Оле, весело изкарване на рождения ден и на почивката  Hug

# 111
Аелия, уж всичко чета, но съм изпуснала за къмпинга. Колко дни бяхте и къде е това страхотно място? Сами в палатката ли спа Crazy Снимките са страхотни Heart Eyes

# 112
  • Sofia
Шада, стискам палци  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Много, много е важно да мислиш позитивно, знаеш, че всичко ще е наред, нали!

# 113

Мерилу, свинско не съм дала, не мисля скоро да дам. За разхлабване сливи, тиква, домат. Виж повече тук[/url

Оле, благодаря ти за инфото. Започвам го утре със сини сливи, пъпеш яде много често, но явно не помага.

Забравих да спомена, че на рождения ден направихме и прощъпулника. Нашият Емо ще става най-добрия фотограф сред лекарите и най-дорбия лекар сред фотографите. И докато снима и лекува ще пее междувременно. Laughing

Хайде болните дечица да оздравяват, че като чета колко се мъчат ми става много жалко. Hug

По повод на сандалите, ние сме с отворени сандалки и то от 30е, още ме боли сърцето. Не му пречат, тъй като не се е престарал да върви.

# 114
Хора мойто бебче, пак повърна  newsm45. Изкъпах го направих му каша, изпи около 180лм. дадох му сиропите намазох му устичката с крамчето. Беше много весел . Борихме се на спалнята, сме се хваща ме за лицето и ме селува поне 10-15 пъти(много мило и нежно ми беше). Сложих го в кошарата и там игра.........и после изведнъж се разпака, аз го гушнах и той повърна.........и кашата и малкото супичка , която беше хапнал на обяд (това  евсичко което е ял). После пак се развесели. Поигра малко и сега спи.
Утре пак ще ходим при докторката. Да им се невиди некадърниците  #Cussing out. Днес на прегледа само  му погледна гърлото и толкова ....иначе 1 торба с лекаства изписа  #2gunfire.
Като отидах в аптеката  и жената като погледна какво купувам и пита дали е за бебче , като и казах че има афти веднага каза че така няма да се оправи и че трябва с кремче да се мажат. Обадих се на майка (тя е здравен работник) и тя говорила с главния доктор на детското отделение и се оказа че наистина с това кремче трябва да се маже.

Фармацефтката ми каза още че млякото дразни коремчето и щипе на афтичките , да пробва да му давам безмлечни каши и посна супичка. Не успях да купя безмлечна и му дадох плодова -млечна.............и той почърна  ooooh! Sick.
Изводът е че жената в аптеката ми одърна повече внимание от оная шматка в болницата ................
оффф извинявам се за дългия пост, ама много ми се насъбра  Cry   

# 115
Шада, направо ми се дорева, като те прочетох. Стискам палци!!!

# 116
# 117
Шада, успех и бързо възстановяване!

Оле, дали да са отворени сандалите си е малко въпрос на лична преценка. На големия още не съм му купувала отворени отпред и отзад сандали; Ясен ми стои по-добре в такива.

смесвало думите с жаргон  Laughing
по тази статия аз явно не отглеждам дете, а коте.

# 118
Шада, стискам силно палци и ти желая бързо възстановяване!
Честит рожден ден на Тома на мама Ieppe, както и на всички малки рожденици, които съм пропуснала да поздравя. Какво да направя, тъкмо сваря да изчета всичко и не ми остава време да напиша каквото и да било  Sad.
С доста голямо закъснение, благодарим за пожеланията за рождения ден на Петър. Снимки още не съм сварила да кача, че фейсбука ми прави мизерии и забива постоянно. По същата причина и не отговарям на пишещите там, за което използвам да се извиня публично тук.
Пускам само едно клипче на малкия плувец:

http://vbox7.com/play:0289889a

# 119
Шада, ужас!  Cry Стискам палци всичко да мине без никакви проблеми и да е доброкачествен!  PraynigВъзстановявай се бързо и мисли само положително! Всичко ще е наред!  Hug
Юцка, мъчно ми стана за Мики. Измъчи се това дете, пък и ти. Не може ли да потърсите друг лекар? Струва ми се много несериозно да го прегледа за 2 минути и да изпише толкова лекарства. Той може и от тях да повръща.
Мерилу, разхлабващо действат и крушите, прасковите, кайсиите. Когато искам да имам бърз резултат комбинирам два-три разхлабващи плода и незабавно получавам резултат. Mr. Green
Амаринова, Астарта, бяхме до Ботевград - на я. Бебреш, но само за уикенда. Сами спа в палатката между нас. Беше доста спокоен и изобщо не се буди през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт