Собственици на маломерен апартамент- съвети за обзавеждане?

• 183 880
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
 Desem, благодаря за предложението.

Ако вратата на терасата беше от дясната страна изобщо нямаше да се колебая да обърна леглото.
В сегашното разположение, ако осъществя идеята си под скосяванията да има максимално много шкафове, в средата на стаята остава достатъчно пространство.
Единствения и голям недостатък за мен е липсата на възможност за голям гардероб, но ... как да се прави - за сега ще е така.

# 241
 newsm10, много полезна темичка...
Само да споделя, че съм в депресия от размерите на новото ни жилище, къде "блях" като го купувахме - не знам  Sick
Като че ли не ми се струваше толкова малко преди, а сега като трябва да побера всичко там и ...
Състои се от 2 спални по 12 кв., един хол+кухня - 24 кв. #Crazy #Crazy #Crazy и така...
Абе ужас...
Банята и тоалетната също са малки, ама там както и да е, а и в коридора има място за вграден гардероб - ТОВА Е! #Cussing out

# 242
  • София
brambi, ако са ви правилни стаите не е малко. Ще трябва да помислиш кое как да разположиш, за да се усеща простор.

# 243
  • София/Осло
brambi - хич не ти е малко жилището. При добро разположение на мебелите ще може с кон да се гониш в него, не се отчайвай, нямаш причина Wink

# 244
  • Стара Загора
Brambi, не е малко жилището ти, особенно ако нямаш скосявания.  Mr. Green
Наличието на място за вграден гардероб си е цяло щастие.

Желая ти успех в обзавеждането и да се похвалиш, когато стане готово.  Grinning

# 245
Много Ви благодаря за подкрепата момичета, Renate_R, Госпожичк Клавèл, Desem   bouquet  bouquet  bouquet

Май наистина е успокояващо,че стаите са правилни и без скосения, мъжа ми вече не може да ми изтрайва мрънканиците, но пък ги заслужава, защото за същите пари имаше двойно по-голямо жилище с отделни трапезария, хол, бокс, нормални спални, големи баня +тоалетна, та даже и сервизно помещение, ама нещо не му хареса тогава и така  newsm78... Най ме е яд на мене си, че не настоявах, ама карай... свърши вече...

# 246
  • София
Да ви покажа как обзаведохме нашата маломерна спалничка. Много съм щастлива, защото ни побра целия багаж и останаха и неизползвани рафтове и чекмедженца, а ние имаме мнооого багаж Mr. Green

# 247
Аз за сега само ще чета за идеи, защото сегашното ни жилище не е малко.Но имаме къща, която е с 20 кв.м. по-малка от сегашното ни жилище.Мислехме да дострояваме, но поради липса на средства се отказахме.Та връщам се назад да чета и мисля как да наглася мебели и багаж на 4 човека в 72 кв.м.  bouquet

# 248
  • Бургас
lo80,колко кв.м. е спалнята?

# 249
  • София
Спалнята ни е 12 кв/м. (2,70 x 4,50 м.)

# 250
  • гр.София
Lо, честито и със здраве да си я ползвате  bouquet За всеки сантиметър сте помислили, а тия ъгловите гардероби са невероятно удобство и събират мно-о-го багаж.
Брамби, не се отчайвай сега има много хитри мебели за маломерни жилища Hug

# 251
lo 80, коя фирма ви прави спалнята? Може ли координати? Колко ви излезе като цена? Може и на лични да ми отговориш.
Благодаря!

# 252
  • София
pepa georgieva, пиша ти на лични Simple Smile

# 253
Живея с детето при родителите си,в жилище,което не е малко,но за сметка на това има кухня от 6 кв.м Mr. Green и то стана толкова голяма след като съборих килера.Искам да я ползвам за кухня и дневна.Чакам шкафчетата до края на месеца и в момента се чудя масата 80 или 90 см да бъде - говоря за кръгла.За едни 10 см вече цяла седмица не спя и мисля.80см е малко за 4 човека,а ако сложа 90 см не зная как ще се разминаваме.Ако имате някакви идеи,помагайте Peace

# 254
pepa georgieva, пиша ти на лични Simple Smile
Ако може и на мен Blush /а както сме тръгнали, може ли да ми пратиш и координати на майстора на банята?/

Общи условия

Активация на акаунт