кой започва пръв ?

• 2 766
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
ооооо, различно е .... но  само  с поглед можем да разберем кой какво иска  Party Party

# 16
не мисля, че трябва да има значение кой си е поискал пръв, когато двама се харесват, то се разбират без думи. Съпругът ми винаги знае кога го желая, разчита погледите ми, докосванията ми, усмивките ми. И изобщо не мисли, че съм взела мъжката роля. Просто се радва, че го желая и не мога без него.

# 17
хубаво е,когато другият ти подскайе че те желае luvbed

# 18
хубаво е,когато другият ти подскайе че те желае luvbed
дааааа, маме, според мен мъжете обожават да им показваме колко са желани. И те са хора все пак, и те душа носят. Имат нужда  Heart Eyes

# 19
теглим жребий

# 20
аз давам сигналите,а той си иска пръв. Wink Laughing Mr. Green
ми нормално си е и жената да си поиска първа.няма нищо лошо в това.

# 21
Не е нормално само единият да започва пръв. Така той е винаги в позицията на искащия и желаещия, а другия в тази на даващия.
А що се отнася до секс- желанието би трябвало да е взаимно, а демонстрирането му-двустранно.
Иначе, нищо чудно, единият от партньорите да се почувства неудовлетворен от взаимоотношенията.

# 22
Здравейте!
Бих искала да попитам при вас кой е инициаторът за секса ?
Нормално ли е жената да си иска първа?  newsm78
Инициатор е този, на който му се иска в момента. И да, искам си, иначе да чакам, докато и на него ли му се прииска?

# 23
  • Winterfell
Аз си го "търся" почти винаги.той не е от "сексуално активните".може да искара без секс седмици,без изобщо да му се прииска.егати човека...

# 24
Здравейте!
Бих искала да попитам при вас кой е инициаторът за секса ?
Нормално ли е жената да си иска първа?  newsm78
номално е,аз си искам поне веднъж в месеца Laughingтой по веднъж на ден ooooh!

# 25
Е, кое му е ненормалното да си поискаш първа  newsm78 Нали сте двойка - най-близките хора, той си е твой - от него ако не си искаш от кого  Mr. Green
Повечето момичета са прави -разбираме се само с поглед. Не е нужно да му казваш "Така и така си свободен ще правиш ли секс с мен". Просто му покажи и той ще го оцени. На мъжете също им харесва, когато ги желаят Simple Smile

# 26
и двамата едновременно  Crazy .... а бе и аз и той , според зависи Peace

# 27
Ако все жената е инициатор и ако след скандал не искате да се погледнете, камо ли да се прави нещо интимно, то задължително той си има друга. Закон.

# 28
По-често е той! Peace

# 29
Пръв започва този който има по-голямо желание в момента, не се съревноваваме

Общи условия

Активация на акаунт