Покажете си детските стаи - 8

• 44 471
  • 327
  •   1
Отговори
# 180
Какво мислите за два цвята тапети (жълто и кафяво), разделени с фриз на около 50 см. от тавана, като при това кафявото е отгоре ( голям спор имаме с мъжа ми, според който тъмният цвят задължително трябва да е отдолу)?! Thinking

Ако правилно съм те разбрала искаш два метра примерно жълто, отгоре фриз, отгоре кафяво. Според мен става, стаята ще е слънчева и интересна. Преобладаващото щом ще е жълто. А въпросът ми съответно е от где ги изнамери тия фризове  Whistling

# 181
На мен сега ми монтират детската, нямам търперие  Crazy все едно ще е моя, а не на дъщеря ми.

# 182
  • На небето
Момичета имам нужда от съвет ще правим легло за малкия. Но поради липса на място се налага да е етажно (а и аз харесвам много такива). Съответно нашата спалня ще е отдолу, а неговото легло над нея. Питах разни познати майстори, но не знам как ще го направят. Разбира се всички ще го правят с плоскости, никой няма да се наеме да го прави от дървен материал. И все пак няма да разбера как ще стане преди да го видя, което е проблем. Та ако знаете някоя фирма която прави подобни легла във Варна, да видя и да си избера, нещо пък дори и да го направят по поръчка, на разумна цена разбира се. За сега първата ми оферта е 250лев. без матрак, за нещо подобно става дума:
Като стълбата трябва да е отстрани и да не е издадена, защото спалничката ни е 7-8кв.
Вече от няколко дни ровя в нета, за фирми които правят подобни легла, но нищо не намерих.

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 20:07 от Estell

# 183
 Минавам само да се похваля, че днес си взехме масичката със 2 столчета. Страхотни са! Дори аз не мга да им се нарадвам  Mr. Green
Някой питаше за височината...На тази масичка е 50 см. На старата, която беше някаква сгъваема, също беше 50 см. Изглеждат като да стават поне до 1-ви клас.

http://btosheva.snimka.bg/other/detska-staya.351202.14108313

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 21:27 от Bobeto

# 184
Aз питах, благодаря.. А каква е цената за комплект, и мога ли да си поръчам он-лайн.. Знам, че тези ги прави БГ фирма произвеждат и дървени играчки, които също ме интересуват заради ДГ на синковеца

# 185
Минавам само да се похваля, че днес си взехме масичката със 2 столчета. Страхотни са! Дори аз не мга да им се нарадвам  Mr. Green
Някой питаше за височината...На тази масичка е 50 см. На старата, която беше някаква сгъваема, също беше 50 см. Изглеждат като да стават поне до 1-ви клас.

Много са сладки, честито, със здраве да си ги ползва малката госпожица.
Каква цена са и от къде бяха?

# 186
 Мерси Simple Smile  Аз се свързах директно с производителя и си ги взех от него (http://catalog.bg/product.php?company=25123&id=37854)
КОТЕ, най-добре е да звъннеш и да питаш дали доставя във Варна... newsm78
А иначе ми излязоха 95 лв.

# 187
ЕСТЕЛ,виж по-назад в темата нашата стая.точно поради липса на място нашия вариант е леглото на малката е над нашето. ако може да ползваш нещо като идея.иначе всичко е правено от едно майсторче от Димитровград.за мен е на добра цена.ако ти хареса,може да ти дам телефоните му да си поръчаш и да си питаш за цени,защото ние си направихме това,което искаме.т.е. по наш проект.можеш да си проектираш това,което искаш,и да питаш колко ще ти излезе.доволни сме и като цена и като изпълнение.

# 188
  • Варна
Какво мислите за два цвята тапети (жълто и кафяво), разделени с фриз на около 50 см. от тавана, като при това кафявото е отгоре ( голям спор имаме с мъжа ми, според който тъмният цвят задължително трябва да е отдолу)?! Thinking

Ако правилно съм те разбрала искаш два метра примерно жълто, отгоре фриз, отгоре кафяво. Според мен става, стаята ще е слънчева и интересна. Преобладаващото щом ще е жълто. А въпросът ми съответно е от где ги изнамери тия фризове  Whistling

Да, такава ми е идеята. Peace И на мен ми се струва, че така ще е по-добре, отколкото стандартното - тъмно долу/светло горе/фриз на метър и двайсет от пода... Thinking
Фризовете са от eBay - и стикери на Lazytown купих оттам.

# 189
  • Sofia
Tedito_799 голям купон ще пада в тази стая ми се струва. Леглото е страхотно. Хем за спане хем за забавления.

# 190
Преди време в някоя от старите теми една потребителка беше показала много хубаво легло - сандвич, което беше оформено като диванче. Диди ми е в главата че се казваше Blush, ама може и да бъркам. МОля ако се разпознае да пусне отново снимката Praynigили да ми пи ше на лични Praynig Praynig Praynig

# 191
Здравейте!
Виждам, че продължавате да творите чудесни интериорни решения.

Нашата младежка стая е освежена след ремонт.

http://stoilovak.snimka.bg/other/mladejka-staya.409939

Има нови дамаски.
Част от мебелите са поръчани преди 6 години ( затова са с типичната вълнообразна линия, която тогава беше хит), а двете странични шкафчета са пребоядисани от тъмно кафяво - част от стара соц.спалня.
Часовничето е боядисано в цветовете на секцията.
Има още за довършване - да се поставят една картина и едно корково пано.  
Цветовете на фотьойла ще претърпят промяна.
Стъклената витрина ще бъде изрисувана, за да не се вижда хаосът вътре.

Имам налични платове - тънко перде - малко парче 60 Х 280 см., което принадлежеше към серията платове и го купих просто така;бледо  лилаво парче трико, от което ползвах за тапицирането на стола, раирано от завесата и малки парчета на цветя от дамаските на леглата.

Въпросът ми е -  какъв модел тънка завеса да избера? Прозорецът е с 3 крила.
Едното от децата има алергия към домашен прах, затова не предпочитам големи количества плат в стаята.
Приемам предложения и мнения.
Благодаря за вашите мнения тук , които ми помогнаха да взема някои решения.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 19:25 от white s.

# 192
Теди на мен на дадените линкчета ми излизат снимки на сладурковците ти в някакъв парк  newsm78 Стана ми интересна стаята ви, може ли да пуснеш линкче пак. Благодаря предварително  Hug

ПС: Сега разгледах целия албум и ги видях! Супер е! Честито, голяма веселба ще падне  Joy

# 193
white s. , много приятна стая, това са и предпочитаните от мен цветове. И моята идея беше да имаме две самостоятелни легла, но в 12 кв.м. площ ще стане доста тясно. Иначе пердетата според мен са хубави и достатъчни и от други тънки не виждам необходимост.

# 194

Честито, много са сладурански   bouquet
А да те питам тази люлка и перденцата от къде са купени и цена ако може  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт