Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 28 148
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Банкя
Честито на порастналите тези дни октомврийчета!
Да са здрави, щастливи и винаги усмихнати!

Лека бременност на Ивон и на Азалея!

Успех на мъниците, тръгнали на ясла! Дидка, дано се оправят нещата и при Сани! Hug

На 24ти Октомври от 16 до 19ч в детски клуб Гарфийлд ще е общия 2ри рожден ден на Октомврийчетата.
Който иска да заповяда, само ми пишете на лични, за да ви имам предвид в бройката при поръчване на кетъринга. Цените в клубчето не са високи, така че се надявам общата сметка да не е много висока (ще стане ясна в зависимост от това колко деца присъстват)
Който иска може да носи по една книжка, за да надпишем и размениме за спомен на децата от 2рия р.д.
С най-голямо удоволствие щяхме да дойдем с Марти, но тази седмица е на гости при баба си и дядо си в Пазарджик, така че няма как. Sad

Весело изкарване на всички! Hug

# 616
ОКТОМВРИ 07-Благодаря ти!!!

При нас се появи и кащлицатааааа #Cussing out.И не ще да пие сироп ,вече не знам как да го давам.Тръгвам с лъжицата и не и не ,на сила пък почва да повръща.Ох,какво да го правя?????

Ние с нощното хранене се разделихме много отдавна,вечеря първо, после си пие мляко или шише със сок и до там.

Ние на 24 ще празнуваме нашия рожден ден ,та няма да можем да дойдем,а така ми се искаше. Sad

# 617
  • Варна
Здравейте,

Благодаря на тези, които не са ни забравили днес. Минавам да почерпя за рождения ден на  моето слънчице. Заповядайте

Поздрав за всички рожденници днес! Да имат едно безгрижно и щастливо детство всички дечица.

# 618
Добрютру!

Най-напред - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА НА МАМА ЦВЕТИ! САМО ВЕСЕЛБИ И НИКАКВИ БОЛЕСТИ!

Ние сме пак със сополи и кашлица. Още една нощ, в която й държа главата, за да не се дави от гадна задна хрема. Пак жълти сополи. Следобед имаме час за хомеопат, дано мацката измисли нещо по-различно, защото според мен традиционните капки + сироп пак няма да свършат работа. Вчера в яслата ми се извиняваха, че нямат парно, все едно е тяхна вината и обясниха, че пускат печки да топлят децата.

Анелия, аз реших въпроса със сиропите като й връчвам лъжицата и сиропа и само държа ръчичките да не разлива. Умира от кеф да прави нещо САМА. Като й кажа "самичка"  и е готова на всякакъв тормоз - сменя памперси, облича якета, реше си косата, пие сиропи, слага си капки в носа, даже зъбите си мие с удоволствие...пупу, да не взема да се урочасам сама.

Наде, с твоя бивш шеф повече не се разправяй, ами се обади в НОИ и подай жалба, щом е свързано с майчинството ще му пратят такава данъчна проверка, че и номера на долните гащи ще му вземат fight. И ще ти плати осигуровките с лихвите.

Mpulle, така е в яслите, като имат 30 деца се изнервят максимално. Първите дни и при нас игнорираха родителите тотално, после като поспряха ревовете в групите и поопознаха децата станаха по-любезни и дават всякаква информация. Чувала съм всякакви истории, даже как като се напълни групата ги държат на студено, за да се разболеят и да си стоят вкъщи, за да са по-малко деца. Нашата група е 24 деца, но като гледам таксите за миналия месец, само 1-2 са ходили цял месец, повечето са стояли поне по седмица вкъщи. Ами, примирих се, че ще отсъствам от работа и това е. Вече не съм ергенка.  Mr. Green

За 24-ти сме там, стига да спрат сополите и кашлиците.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 09:35 от Тонито

# 619
добро утро и от мен  Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС !!!

# 620
  • София
Здравейте от нас!  Hug

Разбира се - срам, срам пак се загубихме.  Embarassed Сега ще ходя да чета!

Специални пожелания за всички дечица, които празнуват днес! И на патеричка за всички останали дечица, чиито рожденни дни сме изпуснали да честитим!

Да сте живи и здрави мили деца! Пожелаваме ви със София безгрижно детство!

Тонито - Много се зарадвах като прочетох, че Дианка вече сама иска да ходи на ясла! Бравоо на детето! Party

Преславче
- Разгледах вашите снимки. Денис  много е пораснал, а какви вкусотии си направила, произведения на изкуството. Още преглъщам.  Embarassed Hug

_Venera - Вашата лекарка сигурно ви е препоръчала Пневмо 28 или нещо подобно беше.  newsm78 Аз съм купила Преванар да слагам, още март месец, но така и не сме стигнали до него. А сега като дойде студът и сезонът на хремите не виждам просто кога ще я сложим.  ooooh!

Irenn - Представям си какво ти е, много е тежко така като плачат децата и не се адаптират. Стискам палци нещата да се подобрят! Hug

Мишонче - И на вас много здраве ви пращам, че хич не са хубави тези неща, които чета. Да се оправяте бързо! Hug

Azalea - Отново да ти честитя бременността и бързо отминаване на всички неразположения! Hug

моргана - И ние така бяхме с млякото. Освен, че ядеше през нощта и после през деня не искаше друго, постоянно разнасяше и шишето като биберон. Понякога по цяла нощ и се притеснявах за зъбките. И аз така го спрях....изведнъж. И беше същото - Рев, истерия, "Мамо макото, дай мако". Как не се предадох не знам. Толкова жално плачеше и викаше.  Confused Обаче разликата след беше огромна - яде си нормално, спи спокойно по цяла нощ без да се буди. Дано и Крис забрави бързо съвсем това шише! Peace

Mpulle - Като прочетох за вашата ясла и честно толкова мъчно ми стана.  Confused Какви са тея хора значи? Каква е тази организация.  ooooh! Милите дечица, милият Сани. Вместо да се опитат от първия ден да го предразположат те правят нещата по-трудно. Но карай се с тях, такова поведение от тяхна страна е недопустимо!  #2gunfire Ще чакам още новини от вас, много се надявам по-добри да са.  Hug Hug Hug

НаденцеHug за вас....а за шефа ти нали знаеш... Sick

Тонито - Чета сега, че Дианка е със задна хрема и кашлица. Аман от болести значи, а от хремата и кашлицата по-досадно няма. Аз така и не намерих с какво да ги преборя. Сиропите за кашлица обаче категорично не помагат при тях, а даже влошават положението. Дано хомеопатията помогне.  Peace Иначе София 3-4 седмици сигурно имаше лека задна хрема, събират и се секретите назад и кашляше нощем. Какво ли не давах, ама си буха диването нощем и това е... накрая антиалергично започнах  и имаше малко подобрение, спря да кашля нощем, а през деня не кашля по принцип. Но хич не ми се иска да продължим с него. Сега съм го спряла пък да видим.  Thinking

Да ви се похваля - адаптацията в нашата ясла много добре върви. В една група сме с Яни на Маринка и двамата са много щастливи, нали се познават и постоянно си играят заедно. Вече спят там, днес след като се видяха при гардеробчетата направо си тръгнаха заедно да си отварят сами вратата и си влезнаха вътре без даже да се обърнат да ни видят и кажат чао.  Party А вечер само ми обяснява какви играчки има и не иска да спи, а се пазари да се обличаме, да се качваме на колата и да ходим при децата.  Joy  За сметка на това следобед София е нетърпима. Вчера направо ме изкара извън нерви. След яслата бяхме в едно клубче, където ходим редовно и постоянно, с дечицата, които познава. Но София не искаше и на милиметър да се отдели от мен, ревеше и се тръшкаше, поиска Зрънчо, купих и и после започна да реве и да се тръшка, че другите деца също искат да ядат от него. Подлудихме всички.  ooooh! След това излезнахме уж да се разходим в парка, разбира се всяка локва беше на малките диванета, с триста зора се добрахме до колата обратно, а децата целите мокри и кални.  ooooh! Просто след ясла нито ще я водя навън в това време, нито на клубче с други деца.  Да си скучае в къщи щом не слуша. Naughty

Хайде, стига толкова от нас, че ферман стана.  Laughing

# 621
Здравейте Simple Smile

Охооооо
ГИНЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА И МНООГО МНОГО ЩАСТЛИВА Simple Smile
НЕКА КАТЕТО И ТАТКО И МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ И ГЛЕЗЯТ  Wink

да видим Cани ще ме остави ли да пиша  Thinking
Днес на яслата е било малко по-добре Simple Smile Сутринта отидохме въоражени с две от любимите му топки, сам напираше да влиза  Shocked което ме навежда на мисълта, че е възможно вчера да е хитрувал   Thinking днес плакал много малко. Само като го оставих сутринта, но аз нали слухтях пред вратата  Mr. Green та по мое мнение плака малко Simple Smile Катоотидох да го взема се оказа че днес имат куклен театър Simple Smile Аз бях в стаята с обувките и го наблюдавах без той да ме види  Embarassed беше много спокоен и весел Simple Smile имаше дечица, които плачеха но той си се бешехванал за госпожата и си вървеше спокойно. Като ме видя се зарадва, но тръгна пак да влиза в стаята Simple Smile Не е ял, въпреки че закуската е била любимата му филийка с пастет. Но аз преди да тръгнем сутрин му давам да пие прясно мляко  Rolling Eyes Вие храните ли децата преди ясла?

Весе радвам се че Софи и Яни са заедно Hug И Станислав е непоносим цял следобед ooooh! не иска да спи сам, не иска да яде иска да седи  през половин час по половин час на гърнето Crazy

Преславче - все забравям да кажа. Мнооооооого си отслабнала и разхубавила  Hug Hug Hug А някои от кулинарните ти шедьоври ще открадна за РД-то на Сани  Mr. Green

Нямам търпение да дойде събота Simple Smile Много ми е домъчняло за сбирките ни Simple Smile Преди  правихме всеки месец парти  Wink дано сега да успеем да се съберем повечко. В Гарфийлд никак не е скъпо както Лени каза и е много приятно Simple Smile Акси  приемаме и майки без деца Simple Smile Simple Smile И деца без майки и Simple Smile Wink
Оф после ще дописвам  ooooh! Сани се катери поглавата ми  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 20:31 от Mpulle

# 622
Добро утро!

Изпратих днес Диди на ясла кисела, нещастна, хремава и кашляща. Расте нов зъб, а посявката отново показа стафилококи. Педиатърка пак каза, че нищо й няма. #2gunfire Хомеопатката вчера ме изнерви, като заяви да спра Септилина и да вървя да й купя Зелена енергия. Бре! Не съм фен на структурите тип Орифлейм. Сега съм в чуденка какво да правя, но отивам да си сваря още едно кафе и до обяд ще съм решила.

Mpulle, браво на Сани, че се забавлява в яслата! Ти добре ли си вече?

Ивон, мерси, мила! Радвам се, че София се адаптира добре. А за задната хрема, дано бързо отмине и повече да не я мъчи!

ДНЕС ДА ПОЧЕРПЯТ Erisii И Hrisigyurova! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛЧОВЦИТЕ ХРИСТИНА И МИРОСЛАВ!   bouquet

Както можете да се досетите, аз не съм тръгнала още на работа. И понеже имам доста задачи, които хич не ми се подхващат, по цял ден вися тук.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 09:28 от Тонито

# 623
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Влизам да ви почерпя по случай рожденния ден на Хриси:

Честит Рожден Ден на Мирослав! Много здраве и весело детство!  baloni newsm59 baloni
Честито и на всички останали вече пораснали дечица, които пропуснах   bouquet Желая им най-вече здраве и щастливо детство!  newsm67
Тонито, и ние сме вечно болни откакто сме на ясли. Сега пак е с хрема и пресипнал глас. Тази Зелена енергия нищо не ми говори  newsm78 За Плулмекса забравих да ти кажа нещо важно  Embarassed Моята хомеопатка ми каза да не я разтривам с него когато пие хомеопатични лекарства /пием от този тип http://www.framar.bg/product.php?fharm_maker=BOIRON%20MONO&p … tle=BOIRON%20MONO /. Тези дни загрявам краката и във вода с разтворена едра сол и след това разтривам с мас.
Азалея, честито  bouquet Желая ти лека бременност.
Mpulle, в началото я хранех, но вече не. По-добре засега му давай нещо да хапне вкъщи. По-нататък сигурно сам ще прояви интерес да се храни с децата. Поне при нас беше така  Simple Smile
Оставям ви, че дойде време да я взимам от яслите. Ходи от 3-ти септември и още я взимам на обед  Crossing Arms

# 624
Добър ден Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСТИНА И МИРОСЛАВ
ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СИ ЗДРАВИ И МНООГО МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!!!

Оф бясна бясна сядам да пиша че иначе ще отида и ще разхвърля ония мангали дето къртят апартамента над нас  bash box ей преди малко се качих със Станислав да ги помоля да спрат да тропат и къртят по обяд. Все едно нищо не казах. Спряха за пет мин и пак продължиха  tantrum tantrum дано дребния да поспи че сутрин за да стигнем на време в яслата го будя в 6.45  ooooh! Сега за яслата пу-пу да не кажа голяма дума ама ето днес пак ми казаха, че са доволни не е плакал, пишкал, акал ял сам  Shocked на обяд - боб,  Rolling Eyes нещо което аз не готвя и явно му се е усладил и сега заспа без да иска да пие мляко което е прецедент в почти 2 годишната ни история с неговото приспиване. Сутринта обаче още като завих по улицата за градината и почна да пищи. Не искаше да слезе от колата, после с много зор и увещания че ще го заведа да иди пързалките и люлките се съгласи да влезе. Отидохме видя че има двор където да играе и се поуспокои, но в момента в който влязохме в стаята, където се събуват обувките като писна и почна да тича  Shocked гонихме се по стълбите  Embarassed после лелките излязоха и го взеханасила, т.к. не искаше да влиза. В момента обаче който влезе млъкна Simple Smile Аз седях около 30мин. да си говоря с майките от групата изобщо не чух да реве някой Simple Smile Та даноооо да свикне малчо бързо Simple Smile
Ако има някоя Младостка мама дето се чуди какво да прави межди 9 и 11.30 да свирка, че днес обикалях като преяла около Птиланци Simple Smile Но в тия задръствания вчера докато се прибера до нас и то стана време пак да тръгна наобратно, а и си скъсах нервите с тоя ужасяващ трафик на околовръстното и бул България #Cussing out

Тони - тия зелена енегия една позната ги пие и на нея добре и се отразяват, но и аз не съм фен на такива фирмички стил Хербалайф. На Дианка като и избие зъбчето и ще се успокои всичко. И при Станислав е подобно полобението като му никнат горни зъби  Rolling Eyes Аз днес си подадох молбата за отпуск Simple Smile От 11 Януари с бодра крачка ще съм на работа Simple Smile А до тогава имам тоооолкова работа за вършене че по-добре на работа да ходя, ама тя пак за мен ще чака  ooooh! Аз съм добре Simple Smile Най-накая пу-пу Simple Smile

erisii Мерси за почерпката Simple Smile Да ти е здрава и много послушна рожденничката Simple Smile леле от 3 септември ли е Хриси на ясла  Shocked а до кога ще едо обяд? Аз мисля и друга седмица Сани да е  до сряда да е до обяд и после по цял ден  Rolling Eyes Ама като чета как е при вас положението се позамислих  Thinking

Мишонка - как сте вие? Оздравявате ли? Ти как си? а Мила?

Yanina мерси и на теб за почерпката Simple Smile Ама викам да кажеш как сте какво става с вас и да пишеш по-често че се забравихме Sad

В тоя ред на мисли какво става с Галето и Жорко Simple Smile
 И Джиджа и Крис уф Варменките почнахте и вие да бягате по тъча  Sad
Мегиии как си ти как се справяш? Кари как е?

Ех момичета пак се  скрихте...........пишете де Simple Smile

Оф отивам пак да се карам с бай мангалллллл  Rage Rage tantrum Rage

# 625
Оф отивам пак да се карам с бай мангалллллл  Rage Rage tantrum Rage

Mpulle, ти не бай мангал, ами собственика на апартамента трябва да нариташ. Дреме му на бай мангал за твоето дете, той бърза да си вземе надницата. Навикай собственика, да им даде нареждане да мирясват межуд 2 и 4. Ние на времето така правехме с едни плочкаджии отгоре, спираха за няма и 5 минути като набера собственика по телефона, иначе блока се тресеше от чалгите им.

# 626
Тони, лошото е че не знам кой е собственика. Иначе с комшиите до нас така процедирах. Говорих със собственичката и тя им каза да не вдигат шум от 13 до 16ч. Сега тези обаче къртят някакви прозорци искат да разширят стаята като вкарат терасата в нея. И кътренето е страшно  ooooh!
Оф Сани спа само 40 мин и сега е криввввв, а аз бяснааааааааа
Отиваме на разходка докато още е хубаво времето  Sunglasses

# 627
.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 08:32 от anelia 10

# 628
Честит Рожден Ден на Стефан! Да е жив и здрав, палав и весел!

Честито и на Хриси на патерица.

Mpulle, много е гадно с тези съседи. Под нас се нанесоха нови и няколко месеца правиха ремонти, но поне разбираха от дума. Много е неприятно да се разправяш с идиоти!
На Сани явно му харесва в яслата, сигурно ще свикне бързо. В коя ясла сте? Останах с впечатление, че ви е доста далече.

Мишонка, как сте? Не помня дали го написах или само съм си го мислила, но в Испания е много готино и сигурно ще ви е доста добре там.

Тонито, какви са тези зелени енергии, това не съм го чувала до сега. А как е възможно докторката да ви каже, че нищо няма, при тези резултати? Дано да се оправи бързо.

# 629
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОДЕНИТЕ НА ТАЗИ ДАТА ОКТОМВРИЙЧЕТА!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ЩУРАВИ И ДИВИ  Hug Hug Hug

Ей момичета нямам търпение да дойде събота вече да се видим  Hug Всички болнички да оздравяват и да сте налице на 24-ти!!!

Лек и слънчев ден на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт