Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 28 149
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на Стефан Simple Smile
Да е здрав и много много щастлив  Hug

Така ние вече сме болни  ooooh! Станислав от снощи е с 38 Т и повръщане  ooooh! Днес като отидохме до педиатърката изпадна в нервна криза като я видя че е с бяла престилка  Sick Според нея много се е стресирал от яслата и сме в болнични до 30-ти  Crazy Сега се опитвам да му дам хапчета ама без успех.  ooooh! Отгорето на всички ония кретени продължават с мисията по разбиване на блока и вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3515 smile3511

Ескарина - ами вече и аз не знам уж там като е вътре е послушен и си играе, ама тая истерия преди това направо ме плаши  Rolling Eyes Сани е в 59 ОДЗ Елхица, там са две ОДЗ-та едно до друго - 56-то и 59-то.

# 631
Здравейте и от нас!

Аз съм с изваден мъдрец, т.е. вече съм без извадения мъдрец, а Диана е със сополи и кашлица и я оставих вкъщи до понеделник. Обаче настроението ни е слънчево.  Grinning

Тонито, какви са тези зелени енергии, това не съм го чувала до сега. А как е възможно докторката да ви каже, че нищо няма, при тези резултати? Дано да се оправи бързо.

Ескарина, и аз не ги бях чувала тези и не смятам да се задълбочавам. А за резултатите, ами аз тези думи ги слушам цяло лято и вече ги повториха двама УНГ, четирима педиатри, пулмолог и сега хомеопатката, така че май те са прави, а аз крива. Имам вкъщи цял рафт с почти всички произвеждани сиропи за кашлица и капки за нос, включително разни противоалергични и кортикостероидни, обаче тя си кашля и току потича носа без видима причина. Затова сега сме на нещо хомеопатично, пък да видим. Мобилизирах спомените си от детството и варя чайчета - днес сме на босилек и дюлево семе, разтривам, после ще правя инхалации с лайка и сода и ако детето вземе че се оправи, ще отида да се гръмна.

Mpulle, Сани май вирусче е хванал. Дано се оправи бързо. А на майсторите им тегли една майна и излезте на разходка в хубавото време. Диана като й е лошо много мрази яслата и реве нон стоп, като е добре си ходи с удоволствие. Сестрите вече ме подозират, че имам близначки и ги сменям чат пат.  Mr. Green

Преславче, и аз чакам с нетърпение Р.Д.-то, но ако Дидка не поспре кашлицата, пак ще се разминем. Не, че сме заразни нещо, чакам един зъб да излезе тези дни, но все пак е неприятно някой да ти буха срещу детето.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАН! ЕТО ОТ НАС ВИРТУАЛНО ПОДАРЪЧЕ:

# 632
ДА СЕ ПОЧЕРПИТЕ ВИРТУАЛНО!

И нещо "леко" за десерт:

Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 16:17 от anelia 10

# 633
  • Sofia
НА МАЛКИЯ МИ ПРЕКРАСЕН ПЛЕМЕНИК СТЕФИ,
ПОЖЕЛАВАМ ТОЛКОВА РАДОСТ,
КОЛКОТО КОГАТО МАМА И ТАТИ ТЕ ВИДЯХА ЗА ПЪРВИ ПЪТ,
ТОЛКОВА ЛЮБОВ, КОЛКОТО ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО СА ГУШНАТИ С ТЕБ
И ТОЛКОВА КЪСМЕТ,КОЛКОТО  ДА ТЕ ИМАТ!
ОБИЧАМ ТЕ,
"дугата лала"
за мама

ПОЗДРАВ СЪС СПЕЦИАЛНО УЧАСТИЕ  Wink !   bouquet http://www.youtube.com/watch?v=G5WPjcyDvgU

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 17:29 от @- munieka - @

# 634
Честит втори рожден ден на сладкия Стефи!
Да е здрав, умен и умерено послушен Laughing
Да радва всички около себе си!

Анелия, благодарим за почерпката Hug Весел празник!
Мпуле, стига с тези болести при вас. Бързо да оздравява Сани. Радвам се много, че явно бързо ще се адаптира малкият в яслата.
Тонито , дано да се запази слънчавото ви настроение Wink Дано да спре кашлицата и да се видите с другате октомврийчета.
Чакаме снимкиииии
Меги, как си? Покажи се, обади се Hug
Това е набързо
От мен  Hug Hug Hug

# 635
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Стефан! Да е жив и здрав и много щаслив! newsm59 nbirthday newsm67
Анелия, мерси за почерпката  Hug Много да те радва и слуша   bouquet
Мпуле, бързо оздравяване на  Сани fingerscrossed При нас положението е подобно с яслите, т.е. става и започва пазарлъци да не ходи при децата, като слезем долу започва рев, а днес пред вратата на яслата се вкопчи в мен и не искаше да ме пуска/ но имаше и дни в които не е плакала и даже не ми казваше чао/. След това спира да плаче, яде с другите деца и като я взимам е много даволна и щастлива и повтаря "пак, пак" . От понеделник ще пробваме вече да спи там на обяд.
Тонито , айде и на вас една магийка  babydust7 Може пък бабините рецепти да помогнат  baby_neutral
Меги, съжалявам много  Cry Това е за теб  Hug
 Hug и за всички останали и  bye

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 23:28 от erisii

# 636
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДКИ ОКТОМВРИИЧЕТА, които съм пропуснала!!!!!!!!!!!!!

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА 24-ТИ - снимки моляяяяяяяяяяя и то повечко

Аз се извинявам, че не съм се обаждала, но освен че ми беше мъчно за сладък Цезарчо, ходих на работа и накрая тъпата щайга наричан още Windows сдаде багажа и докато се накуми моя сладък търтейчо да ми инсталира нов, а отгоре на всичко ми качи и новия 2007 с друг интерфейс и - абе всичко му е различно, още гледам като кравичка, та това с две думи що не съм се обаждала, но ще се поправя.

Болничките да се оправят бързо, пращам аз една магийка.
Азалея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes изпълни ми душичката - не се притеснявай за рентгена, предпалагам вече си говорила  доктор, но в толкова ранен период не е опасно. Пожелавам ти една прекрасна девойка и бате Варти много да я пази и глези. Сигурна съм, че ще имаш една спокойна бременност.

Мпуле Да нацелуваш Сани, за яслата - егати лелките, по-изкъсо да ги следиш. Все съм се чудила защо не слагат видеонаблюдение в детските и яслите. Трябва един компютър и то не особенно скъп, камерки във всяка стая и интернет, цялото оборудване няма да е повече от по 100лв на човек, но пък какво спокойствие ще си купят родителите  Rolling Eyes влизаш в интернет и гледаш какво прави детето ти и какво го правят най-вече. А тези майсториии Outta Joint нямаш ли някой познати с голи глави и да са по-дебелички? Трябва да гледат лошо и да говорят нечленоразделно - това ще ги спре тези цигани да тропат следобяд.

Венера  Hug Hug Сега при това хубаво време да вземем да си спретнем една срещичка във Варна а? В събота или неделя в морската, може да е към 1130-12 - тогава е най-топличко. Аз съм налице само кажете. Айде бре варненки - за резил сме да знаете.

erisii театро ти прави малката - от малки са изобретателни, айде лесно да стане със спането в яслата.

Ивон,
преди известно време прочетох за малката Софи и сладък Яни и все са ми пред очите, как си го описала  Heart Eyes Heart Eyes А за млякото  newsm78 и аз искам да спра обедното, но пък сега излизат двата долни кътника и има дни в които отказва да яде чак до вечерта, та се чудя как да го направя това отказване...... Как върви тумбачето, беше ли пак на преглед, абе ей аз се вълнувам все едно самата аз съм на твое място. Хем ми се иска, хем не ми стиска Mr. Green

Наденце,
този твой бивш работодател да вземе да си плати, щото ще вземем да му спретнем една среща с 20-30 разгневени майки на двегодишни деца в скъпото му магазинче, ейй представих си го аз - дали няма да го изпотрошат нашите съкровища. Това е сериозна идея всъщност - не е зле да помислим по въпроса а? Да те питам и за кака Вики - нали ми е слабост тази твоя прекрасна дъщеричка.

Гинче на патеричка мила - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - айде да си жива и здрава и едно братче на Катето ти пожелавам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ти защо не пишеш????

Абе мацки що не пишете брееее - не ви е приятно тук, не ни харесвате, не сме ви интересни, имате търкане по някой въпроси с някоя - я вземете се стегнете в кръста и поне веднъж в седмицата драснете по един ред, смятам че е време да се обнови първата страничка, да се направи ново колажче, и който не иска да е на първа страничка да бъде така добър да драсне някой друг ред на ОКТОМВРИ. ( аз съм страшно изнервена, дойде ми, Кари е в постоянното "не", търтейчето ми лази по нервите, вися по цял ден в хладилника, та не се чудете що си го изкарвам сега на вас, въпреки че кой ли ще чете този ферман)

Тонито, тази кашлица  newsm78 тези сополи - да се махат. Аз на твое място бих отишла също и при детски уши-нос гърло, но и на мен ми мирише на някаква алергична реакция - аз открих при Кари на какво се дължат бистри бели сополи - при всяко косене на трева или въргаляне на трева и Кари почва да пуска бели, прозрачни сополи, не ги лекувам с нищо друго освен с капки антиалергични, давам две-тир седмици и после ги спирам, още на третия ден сополите ги няма. Но понякога и от зъбите пак така, но пък тези от забите спират за един- два дни. Знам аз че не трябва да давам така капките, че е хубаво да се дават по-дълго и да се спират и т.н., но навремето дерматологът като каза атопичен дерматит ми обясни, че Кари ще прави различни реакции към различни неща в периода на растене, например този месец от трева, после организмът и се преборва, следващия месец от портокали, после прах и т.н., но това се израства.

Анелия ще ти дам аз нещо лекичко за десерт....... потекоха ми лигите.....

Моргана - ще стискам палци да си намериш готина работа. Браво за млякото, а дано и аз спра дневното, то Кари пие 240 преди лягане и понякога, абе почти всеки ден на обед 240.

ЛЕНИИИИИИИИИИ - стига де с тези книжки направо ми се плаче, че няма как да дойда и аз, може да съм на работа тези дни та зотова съм си във Варна - нищо че уж съм отпуска, а и отделно мъжо утре заминава за Германия за няколко дни и сама с Кари да карам от тук до София е непосилно за мен.

Бибии - как е Стоянчо???? дано сте се оправили, че тези мокри чаршафи хич не ми звучат добре.

Мимоза - прекрасна е просто дъщеря ти - а тази маса.......
Преслава - леле колко е порастнал, направо нямаше да го позная, пу, пу
Валентина - аз се чудя за Преванар или пневмо 23 или там каквото беше, но все още отлагам, защото определено прекаленото ваксиниране не е много желателно, но в някой случай е наложително. За сега ще задържа, това е и мнението на педито.

Мишонка как сте с Мила, мисля ви???

Айде прекалих, а не ви разказах за Кари - утре обещавам

# 637
Честит рожден ден на Стефан и от нас.Да е жив и здрав и много послушен,страхотен поздрав има от леля си,браво!!А мама страхотна почерпка е пуснала,мерси.(

Честит рожден ден и на Хриси,да е жива и здрава,много щастлива и да слушка.

Честит рожден ден и на Макка Пакка(Анет),да си жива и здрава ,много любов и уважение ,скоро да зарадвате Алекс с една сестричка.

Момичета ,благодаря за загриженоста ви.Ние сме добре,Мила дивее,от неделя е без Т ,но пък е на АБ до понеделник.Гоним се с лъжичката като трябва да го пие,но като се развикам и отваря устата.
Аз днес цял ден бях по институции ,ходих да си сменям паспорта и от 7,30 ч съм си тръгнала в 3 следобед от там,просто трябваше да снимам с камера ,да видите за какво става въпрос,иначе едва ли ще ми повярвате ,в 21 век какви системи за обслужване имат тук,сташна бюрокрация,пълно с китайци,още повече ги намразих днес,ужас са просто,напаст.Както и да е,недоспала,изморена цял ден на жегата,гладнааа като куче,фащам метрото и после пеша бая вървях,това ми се случва за 2 и път откак съм тук за 9 г ,винаги съм с колата.Обаче тоз път мъжо беше зает,пък там няма къде да паркирам мойта кола и така.Прибрах се в 5 следобед с 3 менюта от Макдоналсд,за мен и за децата,диетата ми днес замина.Връщам се ,те мойте двамата сами се гледаха де за 2- часа.Точно в този момент баткото вдига дребното и му гледам физиономията,ужас някакъв,наща се наакала и излязло чак отгоре през панталона й ,на тениската и баткото оцапан по ръката и се мръщи.Мила пък дето явно й намокрило на блузата отзад дето се почесала ръцете й в ако.И бяга,не дава да я измия,викам ако не бях се прибрала точно сега,какво ли щях да намеря.Абе пълна лудница.
На всичкото отгоре,г-н лудия президент снощи обяви,че ще минаваме на режим на тока и водата.Направо не знам кво ще правим.Луда работа,нямам тръпение да с емахаме от тука вече,егати и комунизма боливариански.
Така,ай стига оплакванки.Гледам има още болнички дечурлиги,дано озравеят скоро.
Мпулле-и на теб много ти се събра.Аз щях да вдигна луди панаири за шума от съседите,честно.Сни милия как са го наплашили,да оздравява по-скоро.СИгурно вирус е лепнал,това май е нормално,в началото децата се разболяват често ,докато създадат имунитета.
Меги-като каза за детската с камерите,се сетих.Имам приятелка тук,дъщеричката й е на такава.По цял ден е детето там,а тя си го гледа на компютъра в офиса,когато си поиска.Частно е разбира се ,не е държавна детска.И на теб ти се посъбрало,айде разпускай сега с Кари.

Абе мацки що не пишете брееее - не ви е приятно тук, не ни харесвате, не сме ви интересни, имате търкане по някой въпроси с някоя - я вземете се стегнете в кръста и поне веднъж в седмицата драснете по един ред, смятам че е време да се обнови първата страничка, да се направи ново колажче, и който не иска да е на първа страничка да бъде така добър да драсне някой друг ред на ОКТОМВРИ. ( аз съм страшно изнервена, дойде ми, Кари е в постоянното "не", търтейчето ми лази по нервите, вися по цял ден в хладилника, та не се чудете що си го изкарвам сега на вас, въпреки че кой ли ще чете този ферман)
   И аз туй викам!!

Извинявам се,че не се обръщам към всички,обаче съм гроги,мръсна,отивам да се къпя,че и Мила заспа тук до мен.Утре пак.

# 638
Добро утро на всички!  Hug
Честит рожден ден на патеричка на Стефан,Хриси,Мирослав! Здраве, весели игри и щастливо детство мили дечица!

Честит рожден ден и на Анет и Гинчето! Бъдете щастливи и обичани!  bouquet
 Срам не срам нямам в работните ми дни никакво време и за това минавам само да напомня че съм тук, но в рамките на свободният един час сутрин, за кое по-напред. Сега докато пия кафенце и мятам едно око.
За всички най-сърдечни пожелания! Оздравяване бързо на болните!
 Hug Hug Hug

# 639
Здравейте, момичета!

Нещо нямам настроение да пиша фермани.

Чукайте на дърво, но Диди като че ли е по-добре. Нощес спа спокойно, изкашля се два-три пъти, но нищо общо с предишните дни. Аз по навик дежурях да я слушам как диша и не спах добре.

Както и да е, утре няма да идваме на РД. Ще се пазим от вируси, докато излезе глупавия зъб. Не знам как ще издържа още два зъба #Cussing out (три с този дето го чакам всеки момент да излезе). Дано има поне малко почивка.

ГИНЧЕ, АНЕТ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДАНО ВИ ПОГЛЕЗЯТ МЪЖЕТЕ ЗА ПРАЗНИКА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

# 640
Честит Рожден Ден на Гинчето и на Анет!
Много здраве и щастие от мен! Heart Eyes

Сори, мацки,мятам по едно око като имам време, но с диването вкъщи е абсурд да пиша. Откакто се разболя е станал съвсем кисел и постоянно мрънкащ. Или ми виси на врата или се тръшка за нещо Sad Май се пооправи. Следобед сме на преглед.
Е това, че е ми се катери вече по главата Crazy

# 641
  • София
Ехооо, привет и от нас  Grinning

Първо със закъснение да кажа: 
Честит рожден ден на Стефан и Хриси! Да са живи, здрави и много щастливи дечица!
Честит рожден ден и на Гинчето и Макка Пакка!Здраве и любов желая !

Хайде събуди се, ще пиша по-късно  Hug Най-гадното нещо за Николая е мама седнала на компа  Crazy

# 642
Писах, писах и накрая всичко отиде...  #Cussing out
Айде пак: Привет на всички Hug
Честито на всички рожденници, които пропуснахме! Живи и здрави, весели и щастливи, по малко послушни и толкова палави, безгрижно и незабравимо детство!!!

Честито и на Анет и Гинчето!!! Да ви обичат, уважават и ценят татковците, а децата да карат лицата ви да греят от щастие!

На всички болнички желая бързо да се оправят babydust7

Меги, благодаря за думите за нас Hug, да ти се връщат  bouquet Идята ти за видеонаблюдението е страхотна  newsm10 И аз съм си милсела за нещо такова, ама в нашата държава....не ми се вярва някога да стане, иначе ще е супер!

Дидка, абе теб все неприятности май те обикалят newsm78 Що не се свържеш наистина със собствениците и да говориш с тях, ако пък не...звъни в полицията. Дано да се оправиш с този проблем скоро. И дано Сани лесно и бързо да свикне с яслата и да оздравее Peace Praynig Ей това е най-кофтито на нашите детски заведения - пуснеш ли детето веднъж там и на 3-я ден вече е болно и на АБ #Cussing out #2gunfireНаправо побеснявам като знам това, и че на никой не му пука и се смята за нещо съвсем нормално и обичайно #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сега аз да ви се оплача: От седмица някъде приспиването ни вечер е КОШМАР!!! Преди я приготвях за спане, отиваме в леглото, четем приказка, пие млякото, гасим лампите, целувки и аз оставам до нея, леко полюшвайки дупето й и за 30 минути заспиваше. Сега обаче след всичката тая процедура тя не заспива, аминават час и половина, два дори и накрая бой, рев и нерви и така до 24 часа smile3511 smile3514 Нкаря заспиваме и двете нервни, ревящи и без сили и глас tantrum Rage Banghead Попаднала съм в един цикъл, чувствам се безпомощна и без изход Banghead Опитвахме да я оставяме сама и да си заспива когато иска, ама не... тя веднага става и вика "мамо", ако не се появя рев, като се появя и се скарам - рев, като й изтупам памперса - рев и така  newsm50 един безкраен цикъл. Снощи легнахме заедно , аз се правя, че спя, а тя пък ми пазеше пълна тишина, не мърда от леглото, гушка си Пух и другото мече, шушне им нещо, приказва си нещо, и така мина час #Crazy. На мен ми писна за поредна вечер да ме разиграва, стаи излязох и ревовете пак стартираха, а на мен душата и сърцето ми се късат, стомаха ми се свил на топче, АДДДДДДДДД! tantrum smile3511 Не знам защо така се промениха нещата, какво се случи newsm78 Дали защото миналата седмица майка дойде тук за РД на Лени, веднага след нея дойде едната пра-баба и тя се поразглези, че има някой с нея по цял ден да си играе, да я слуша и угажда?! Дали се превъзбуди от тяхното присъствие, дали е урочасана? Или пък вече е наплашена и изпада в паника да не остане сама в стаята, може би го възприема като наказание, въпреки че НИКОГА не сме я наказвали! А може би се дължи на двата нови кучешки зъба, които днес видях, че най-сетне са пробили венците! ДАЙТЕ съвети, моля Praynig!
Иначе днес на обед заспа за 5-10 минутки, сякаш не е имало никакви проблеми досега #Crazy newsm78 Направо ми събра очите, не можех да повярвам чак newsm12

Очаквам утрешният ден и нашето парти  Party Time Tada lalalala

Лека вечер! Hug

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 17:46 от mimoza°

# 643
Дидка цял следобед е с температура. Събуди се от обедния сън към един и половина цялата червена и горяща с 38.2 градуса. Уж падна, но след разходката стана 39. На всичкото отгоре започна да върти очите и да вика "Мама дойди!" все едно не ме вижда. Изкарах си акъла, увивах я в мокри чаршафи, оцет, малко нурофен, но до вечерта не спадна съвсем. Сега съм се заредила с оцет и кърпи и май ще изкарам още една безсънна нощ. Сигурно ви е смешно, но на мен до сега не ми се беше случвало и здравата се уплаших. Какво ли още ме чака?

Колегите болнички да оздравяват бързо и да забравят за всякакви болести!  Praynig

Меги, освен да ги запишем в Биг Брадър, че да си ги гледаме денонощно. Може и някой лев да изкарат  Mr. Green Сега сериозно, преди време едни познати мислеха да правят частна детска градина с видео наблюдение и интернет пароли за родителите, но не знам какво стана с идеята.

Мимоза, сигурно е било от зъбите. Сакън да не наказвате доброто дете! Дидка от една седмица се буди по всяко време нощем и веднага скача да ходи в кухнята за закуска и игри. Никакви увещания не помагат, чакам съня да надделее, но ако се случи към пет и половина като тази сутрин, направо си ставаме и така... Дано при вас се нормализират скоро нещата! Щом питаш за съвет, пробвай да я умориш здравата - например събуди я рано сутринта и (или) по-рано от обедния сън, повече тичане следобед, такива работи. Според мен като заспива бързо няколко дни ще забрави драмите.

Толкоз от мене, спокойна нощ и  Hug на всички.

# 644
  • София
ейй ама пак болнички Confused бързо да минава на Дианка, Сани, Мила, Стоян babydust7
Мимоза, а пробвала ли си да я оставиш да прави каквото иска и като и се доспи сама да си легне, не че е много възпитателно така, но с Николая така процедирам,  къпане, млякото, без приказки, оставям я да поиграе и по някое време сама се покатерва на леглото и заспива. Преди това гледам  да се е поизморила доста, въпреки че и това не винаги действа Rolling Eyes

Връщам се ,те мойте двамата сами се гледаха де за 2- часа.Точно в този момент баткото вдига дребното и му гледам физиономията,ужас някакъв,наща се наакала и излязло чак отгоре през панталона й ,на тениската и баткото оцапан по ръката и се мръщи.Мила пък дето явно й намокрило на блузата отзад дето се почесала ръцете й в ако.И бяга,не дава да я измия,викам ако не бях се прибрала точно сега,какво ли щях да намеря.Абе пълна лудница.
Мишонка, сори ама си умрях от смях като си представих картинката....на теб не ти е било смешно ама.... Hug
Меги, хайде покажи Кари, голяма е кукла   Heart Eyes
Диди, напълно те разбирам, то и под нас егати ремонта спретнаха...от миналата година по това време, та до сега и още не са приключили. Беше едно къртене, чудо....няма събота, няма неделя, главата ми беше изпушила тотално, хем шумно, хем прозорец не можеш да отвориш, прах, отврат....От апартамент 50 квадрата не знам какво искаха да направят, вероятно мезонет  ooooh! Дано скоро приключат при вас  Peace
Тази вечер бяхме на РД, а Ники не се откъсна от мен  ooooh! Играе с децата, но иска да ме вижда, та си стоях наказана в ъгъла на детския клуб. В последно време е все така плътно до мен....до едното вц не мога да отида ако не я нося, виси като маймунче по цял ден на мен  Tired Много ме изморява и изнервя....
Хайде хубаво да си изкарате утре и да направите много снимки  Simple Smile
Лека и спокойна нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт