Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 27 522
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Честит Рожден Ден на Катето, Руменчо и Боби   bouquet

Партито беше много хубаво, изкарахме си чудесно и децата много се забавляваха особено при духането на свещичките. Имам 50тина снимки, но предпочитам да ги давам на лични, така че който ги поиска да ми пише в темата и аз ще ви ги пусна.

Мпулле, много ми е жал, че пак си болна, милата - дано се оправиш по-бързо този път  Praynig

Моргана, радвам се, че вече заспивате самички, пу пу дано все така!!

Анелия, страхотно сте изкарали, а тортата е един път!

Ерисии, прекрасна е Христина - мнооого красиво и усмихнато дете  Hug

Хайде болните дечица да се отчитат с подобрение  Naughty

# 661
Mpulle-ти голям карък си тоз месец обаче.Хайде да си жива и здрава,честит празник.Дано оздравееш бързо и Сани и той.

# 662
Здравейте,

Най-после една нощ и сутрин без инфарктни температури, чаршафи и оцети. Два пъти ми вдигна 40о та ми изкара акъла и поне 7-8 пъти 39-39,5 и намери сили увита в мокър чаршаф и с кърпа на главата, да информира баща си, че "Мама паче!". Не знам какво беше това чудо, още поддържа над 37о, но се надявам вече да пада температурата. Следобед ще я заведа при педито да се изкаже и да й се накарам, че не си вдига телефона.

Много ми помогнаха свещичките Ефералган и чорапките с оцет. Благодаря ви за съветите, момичета!

Ето нещо изпитано току-що - 1 чл сминдух се вари в 200 мл вода 5 минути, прецежда се и се дава през 15 мин по 1 сл. За тези, които имат сили да търпят и чакат високата Т да падне без синтетични препарати, помага срещу екстремни градуси и предотвратява евентуални гърчове.

Диди, честит имен ден! Да оздравяваш бързо и много да те радват твоите мъже и да те слушат!
  bouquet  bouquet  bouquet

Изплашен бил Сани от яслата, а? Баш вирус гаден си е това с температурите, мен ако питаш.

Честит рожден ден на Руменчо, Катето и Боби! Да са здравички, весели и да радват мама и тати!

Лени, искам да видя снимките. Много ми е мъчно, че не можахме да дойдем, много се бях навила за купон. Сигурна съм, че сте си изкарали много добре.

# 663
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ПРАЗНУВАЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

ЕТО И ЕДНА ДОСТА ЗАКЪСНЯЛА ПОЧЕРПКА ОТ НАС!
ДНЕС НАШИЯ ТАТИ ИМА СЪЩО ИМЕН ДЕН!

ние рожденния ден си го изкарахме болни, както беше добре цял ден, вечерта вдигна Т и цяла седмица на АБ. Мен пък ме побъркаха на работа, вечер преди 7ч не съм се прибирала, абе лудница с две думи. Накрая в петък чак успяхме да съберем малко приятелчета да ги почерпим

Успях само надве натри на прегледам темата, извинете че няма да се обърна към всички  Hug

Специални поздрави за Азалеа! Дано бързо отминават неразположенията и да се радваш на прекрасна бременност и здраво бебче!

Болничките също бързо да оздравяват, че тези болести край нямаха, и аз вдигнах ръце вече
  ooooh!

незнам кога ще успея пак да ви навестя, така че много  Hug

# 664
Привет Hug

Честит Рожден Ден на Катето, Румбата и Боби! Живи и здрави, щастливи, да слушат мама и татко, да палуват по малко!

Честит имен ден Диди! Живо и здраво име, и ТИ с него (макар, че в момента не е така)

Мимка, жив и здрав татко да си имате! Да ви слушка много, да ви обича много!

Еризии, Хриси е много сладка, пу пу пу Hug

Анелия, много е била вкусна тортата май, а Wink?

Момичета, направила съм албум в снимка.бг от срещата ни на 24-ти. На който му е любопитно да гледа Hug

# 665
Честит втори  рожден ден, на слънчевите ни астрални близначета и всички които не сме поздравили Бъдете здрави и много щастливи!
Не спирайте да изненадваате мама и тати с остроумни белички и игрички!

Много щастие на цялото семейство!

Хубав празник,Октомврийчета  Hug

Благодаря на всички за поздравите към Бобо
Влизам за много бързо защото Боби потроши компютара и е на поправка  ooooh!
Лени искаме и ние да гледаме снимките от купона Hug
Ще пуснем и ние снимки след няколко дни Прегръщаме ви  Hug

# 666
Честит рожден ден  на всички дечица , празнували тези дни! Да са здравички, послушни и да радват мама и татко!
   Tada: Tada  : newsm59  Party Time
Честит втори рожден ден на сладката Кати! Да е винаги така усмихната и щастлива
 Wink !!!

Честит празник на всички празнуващи имен ден!
Специално на Мпуле  Hug Hug Hug много пожелания за здраве, здраве и пак здраве/че има нужда/ плюс успехи и любов разбира се!  Wink

Hug Hug Hug

Момичета, страхотно сте си изкарали на празника на октомврийчетата.
Първо да поздравя Лени за добрата организация. Hug
Второ да отбележа , че благодарение на нейното  фото и невероятни коментари се пренесох и аз на празника и почувствах атмосферата. Лени  Hug Hug Hug
Децата са НЕВЕРОЯТНИ симпатяги... абе картинки. Heart Eyes Да са ни живи и здрави!

Голяма  е била веселбата! Децата щастливи, усмихнати, а и майките много свежи.

Та и аз се усмихнах с ВАС  Grinning

На всички прегръдки  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 21:37 от _Venera

# 667
Здравейте Simple Smile
днес Сани става на 2 годинки Simple Smile)))))))) За това искам да ви почерпя за негово здраве(макар и виртуално)

Честит рожден ден и на Боян Simple Smile
 Да е здрав и много щастлив  Hug Hug

Момичета благодаря ви за пожеланията  Hug Дано да се сбъднат скоро, че ми писна да съм болна. Вчера ходихме на лекар и се оказа че съм с пневмония  ooooh!
Сани е крив и на негопак не му е добре. Ето сега иска да ходим да спи  Shocked въпреки че се е сабудил преди няма и два часа ooooh!

Приятен ден от нас   bouquet  bouquet  bouquet

# 668
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САНИИИИ!!! БЪДИ ВИНАГИ ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ, УСМИХНАТ И ВСЕ ТАКА ДА РАДВАШ МАМА И ТАТИ!!!  Hug Heart Eyes Hug ЧРД и на празнувалите тези дни, които не съм поздравила!!!

Влизам специално да благодаря на Лени за чудесната организация на партито и за прекрасните снимки на дребосъците! Купона беше супер, спомних си доброто старо време, но очаквах повече мами да се съберем. Малчовците бяха ужасно доволни, особено, когато бяха наредени около вкусната торта!
Това е за сега момичета, работата ме зове, но искам да кажа на всички НЕприсъствали без уважителна причина, че ИЗПУСНАХТЕ МНОГООО!  Mr. Green

Целувки на всички, особено на боничките дечица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бързо да преборите всички сополи, температури и гадни вируси  Hug

# 669
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САНИ И БОЯН! ДЕЦА, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ! МНОГО ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ ОТ ДИАНКАТА!
[/i][/b]

Мпулле, леле милата  ooooh! Много си изпатихте вие със Сани. За него какво каза лекаря, нали щяхте пак да го водите? И точно на РД, тц,тц!  ooooh! ooooh! Стискам палци и пращам магийки бързо да се оправите!  Praynig Praynig Praynig

Лени, снимките са великолепни! И коментарите също! Все едно бяхме с вас. Много мило ми стана.

Преславче, как се оправя бабата с Дени?

Дианата се оказа с ангина. Температурата държа два дни и падна така неочаквано, както се беше и качила. За зъл късмет тъкмо се беше развеселила и днес се обрина от антибиотика. Сега е кисела и отнесена та се не трае. Аз пък в понеделник трябва да се върна на работа и се замислям дълбоко като как ще стане тая работа newsm78

# 670
Честит рожден ден на Станислав и Боян!Да са живи и здрави,много радост да носят у дома!

Мпулле
-абе жена,кво прайш ти,тука за няма 2 месеца 2 пневмонии.Ти може да не си се излекувала добре от първата,и земи си смени доктора.Айде оздравявай,аман от болести,че и детето значи.Баш за РД то.Дано с еоправя итой мамин сладък.

Тонито-добре ,че вече нямате Т,нормално е да се обрине,когато Мила е била така с много висока Т,после ми се е обривала,мисля че сигурно не е от АБ то,а е реакция на организма от болеста.Нищо,важното е че сте на оправяне.Стискам палци да оздравява бързо,че да я пращаш на детска.Ако няма Т и вече си пие АБ няколко дена не е заразна и можеш да я пращаш,ако няма кой да  гледа .

Преславке-забрай ни ти начи.Хубо,че беше туй парти инак ще ви забрайм физиономиите.Айде пиши от време на време.И снимки искаме Sunglasses

# 671

на Сани и Боян!!! Живи и здрави да са ви, много да ви радват, да имат щастливо и незабравимо детство!

# 672
  • София
Честит рожден ден на Станислав и Боян!
Честит рожден ден със закъснение и на Катето, Румен  и Боби!!!
Да са живи и здрави дечицата и много да ви радват  Hug
Честит имен ден и на празнувалите вчера!

Нещо пак взех да пропускам форума  Embarassed но Ники ме побърква с това ранно ставане  Tired И тя още си иска  млякото в ранни зори /5-6 часа/.
На болничките бързо оздравяване желая  Peace Диди,  хайде гонете ги тия болести де Hug

Лени, моля за снимки от партито  Party Сигурна съм, че сте си изкарали страхотно и  съжалявам, че нямаше как да присъстваме и ние  Confused
erisii, голяма е сладурана дъщеря ти  Heart Eyes
Анелия,  купона ви е бил един път  Peace а рожденника голям сладур  Heart Eyes
Тонито,  значи сме от един отбор  Tired ръцете ми станаха като на маймуна дълги от висянето на Николая по мен, ама както е казала майката на Меги да се радваме, че после ще искаме да ги гушкаме, а те ще бягат  Rolling Eyes  
За всички, които не споменах  Hug Hug Hug

# 673
.Лени благодаря за снимките Hug много хубаво тържество Peace браво на вас страхотен купон
 Mpulle   Стискам палци бързо да оздравяваш  Praynig

# 674
  • София
Честит Рожден ден на Сани и на Боян!

Честит рожден ден на Катето, на Румен, на Боби и на всички малки октомврийчета, на които пропуснахме да честитим навреме!

Много, много здраве, усмивки, игри, мечти ...

Общи условия

Активация на акаунт