БУРГАСки мами до една, търсят хлад и планина - 87

• 16 350
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
О,Ах,че добро утро и на теб.Днес да не са те ядосали в офиса от сутринта,че ръсиш глупости.Този подпис ми е от месеци. hahaha

# 166
Моля ти се, не ми приказвай просто  #Cussing out накрая ще спра да идвам и това е.

# 167
  • Бургас
Щом може,не ходи.
Пък и кой работи август-само робите на плантациите,като мен! Joy
Стой с в къщи да четкаш козината на Тоби,че на мен ми омръзна!
Ай,стига спам,че ще ни се карат!

# 168
  • Бургас
Хелоу, на всички.
Честит празник на Маги! Да е жива, здрава и послушна кака!

На мен пък не ми беше хладно утрото  Whistling.

Нат, добро утро  Mr. Green!

# 169
  • Burgas
Наистина само утрото ще е прохладно,започна да става жега.
Честито на рожденичката nbirthday

# 170
  • Бургас
Здравейте и от мен,на имащите повод, newsm67 честито
Някой иска ли да се сменим,аз ще ходя на работа, а той ще си седи вкъщи  Crossing Arms

# 171
Мили Бургаски мами,

извинявам се, че се намесвам и минавам набързо и нямам време да чета, но моля някоя от Вас ако има координатите на Д-р Буланова (логопед) да ми ги изпрати - тук или на лични. Нямам време да чета цялата тема.

Много благодаря предварително!

# 172
  • Пловдив
Честито на имащите повод, с кеф да си го отпразнуват   bouquet

Аз да ви споделя моя повод - събудих се към три вир вода и след напразните ми опити да включа, незнайно защо, изключилия климатик , се оказа , че са ми откраднали външното тяло! Направих  Shocked ей такива очи, към 3,15  вече си дъдрех дружески с патрулката в очакване на ненам кви си криминалисти..На 112 помислиха, че си правя майтап като звъннах, а от магазина ме зарадваха с цена от 1560 лв за ново външно тяло..За да е пълен цирка, се оказа, че една комшийка ги видяла, ама я било" страх да светне лампата , че ще се качат горе у нас" и просто си ги изпратила по живо по здраво - пак същите  Shocked очи направих.
Та със Фльор и Тоби  се видяхме в ранни зори и сигурно хептен като виц е звучало ... #Cussing out

# 173
Предлагам да делиш разходите 70/30 в твоя полза с комшийката от горния етаж иначе и кажи, че ще се кача  у тях.

# 174
  • Бургас
Мога да помагам с жива сила-поне изглежда страшно,ако не друго!

# 175
  • Бургас
Честито на имащите повод, с кеф да си го отпразнуват   bouquet

Аз да ви споделя моя повод - събудих се към три вир вода и след напразните ми опити да включа, незнайно защо, изключилия климатик , се оказа , че са ми откраднали външното тяло! Направих  Shocked ей такива очи, към 3,15  вече си дъдрех дружески с патрулката в очакване на ненам кви си криминалисти..На 112 помислиха, че си правя майтап като звъннах, а от магазина ме зарадваха с цена от 1560 лв за ново външно тяло..За да е пълен цирка, се оказа, че една комшийка ги видяла, ама я било" страх да светне лампата , че ще се качат горе у нас" и просто си ги изпратила по живо по здраво - пак същите  Shocked очи направих.
Та със Фльор и Тоби  се видяхме в ранни зори и сигурно хептен като виц е звучало ... #Cussing out

Горгона, много кофти ситуация! Направо звучи невероятно! Това къде се случва, на първи етаж на жилищен блок ли?!

# 176
  • Пловдив
Ахъм, първи етаж, жилищен блок, височина над 3 метра, абсолютно професионално изпълнение - прекъсната фаза, за да не ги удари тока, спрян приток на фреон и развити тръбни връзки.От магазина ми казаха, че в рамките са 2 месеца съм 12-ти случай с такава кражба, явно е нова мода.

# 177
  • Бургас
Ужас, егаси наглеците!

# 178
Това за кражбата на външното тяло наистина звучи като виц,това пък за наблюдението и мълчанието е просто безумие ooooh!,
Много неприятно..........,
Фльор все се каня да те питам......липсата на буквата /с/в думата, означаваща криминално деяние и намираща се в подписа ти умишлена ли е........... Thinking

# 179
  • Бургас
Леле, уби ме, то много наблюдателно това момиче,бе!  bouquet
Правописна грешка е, благодаря,  Embarassedама ако знаеш- три пъти го прочетох, докато си я видя.А се имам за средно грамотен човек! newsm78 Срам,срам...

Общи условия

Активация на акаунт