БУРГАСки мами до една, търсят хлад и планина - 87

• 16 349
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas
Много гадно това с климатика,миналата година на моя мъж на вуйчо му му се случи същото и той отиде си купи същия климатик и сега има 2 вътрешни тела и едно външно.

# 181
Не, не ................не е до наблюдателност..........винаги чета подписите - интересни са ми изводите и си правя, и заключения за мирогледа на носителя им,
каква правописна грешка-моля те Grinning-просто мисълта ти е била по-бърза от клавиатурата или пък си била гладна и си хапнала буквата Grinning

# 182
  • Пловдив
Много гадно това с климатика,миналата година на моя мъж на вуйчо му му се случи същото и той отиде си купи същия климатик и сега има 2 вътрешни тела и едно външно.

Две вътрешни тела нямам какво да ги правя, а и комплекта струва почти 2500 без малко, сега психически свиквам с тия 1560 за външното, мани... Crossing Arms

# 183
  • Бургас
А защо нямате застраховка, то не че ние имаме,но съм чувала,че има и фирми,които покриват и щета при кражба.

# 184
  • Burgas
По добре наистина си направете застраховка,защото на 1я етаж...пак може да го свалят,или му направете решетка.

# 185
решетката едва ли ще ги спре

# 186
  • Burgas
Поне може би ще ги затрудни...

# 187
  • Пловдив
И със застраховка - никой не плаща обезщетение преди да приключи досъдебното производство за престъпление от общ характер, което значи 2 месеца.
Мислех за решетка,  дори мина ми мисълта да си взема алигатор под джама, ама и там е рисковано...

# 188
  • Бургас
Да,но все пак е връщане на някаква сума.
Много неприятно приключение, че и в това състояние ,само такива емоции ти трябват.
Добре,че не си била сама и си с боен дух.Че някоя друга булка стрес щеше да получи.

# 189
Благодаря, момичета, за поздрава и пожеланията!  Hug

# 190
  • Бургас
Вери, честита ви рожденичка! Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи! bdbaloni

Горгона, наистина много неприятно. Каква марка и модел е климатикът?

# 191
# 192
  • у нас
Верче, честита ви рожденничка! Да е здрава Маги, щастлива и все така усмихната! Весел празник!  newsm59  bigdance2 Tada

# 193
  • София
Здравейте, мами от Бургас! Не съм от Бургас, но в момента съм в Бургаско с двете си деца, които скоро стават на 1 и 3 г. Не познавам града и ще бъда благодарна ако ми препоръчате детски парти клуб или друго подходящо място за празника през август. Гледала съм Смарти парти и Ния смехория, но ме ме удолетворяват. Опитах с чичо Гугъл ама нещо хич не ми се получава. Или в Бургас няма детски клубове или нямат сайтове!А да не забравя-от къде да поръчам тортите? Насочиха ме към Захаро...

# 194
gabi32, на първа страница на темата има инфо и линкове за детските клубове. А за сладкарница, аз съм доволна от Захаро. Но всеки с вкуса си и предпочитанията. Така че най-добре отиди и пробвай по парче, за да си прецениш сама. Другите са Роза, Амадеус. Имаше и още, но се сещам, защото не съм на тази вълна.

Благодаря отново за хубавите думи!

Общи условия

Активация на акаунт