БУРГАСки мами до една, търсят хлад и планина - 87

• 16 353
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Добро ви утро! Hug
Много се спи в тази тема, не ти е работа.
Аз съм разходена вече, вестника съм прочела-по диагонал, с кафето,че то и не е за четене, само да си развали човек настроението най-много.
Сега чакам доставка на домашни яйца и домати от татко.
 Вчера си заплюх от Готварския един мноооого шоколадов кекс, та се чудя дали да не го забъркам като се върна от тръстиката. Ама не го сънувах, може и да се откажа, съвестта да надделее, демек!  newsm78

# 196
И аз рано, рано станах преди децата, да си догледам филма, че снощи много ми се спеше. Ей тозкоз рев не съм ревала на филм  ooooh!
Забърках аз един кекс вчера, ама устоях на изкушението да не го опитам  Twisted Evil
Горгона, прочетох за климатика, лоша работа  Sad А съседката Ви е за бой. Що не се е обадила на 112 поне  ooooh!

# 197
  • Бургас
Добро,добро  Hug
Ахх вие с този кекс,сега ще трябва и аз да правя Crossing Arms hahaha

# 198
Добро утро !
Сега разказах на приятелят ми за климатика,  Shocked седи и недоумява "какви са идиоти тук просто", край на цитата.

Аз пък да ви се похваля, усещам, че съм наедряла и взех да си премеря обиколките, звъннах на масажистката, която ми ги пишеше стриктно всяка седмица преди 3 месеца и я попитах за талията ми. Тя изрази предположение да не съм я увеличила с 2см, но аз и казах, че съм с цели 5.  Mr. Green

Та скоро ще подновявам пак всички тренировки и масажи.  bowuu

Фльор, какъв кекс бе жена, Тоби затова е дебел и от както остана почти едно дете вкъщи, съвсем ще го угоите.

# 199
хайде, пак регистрирахме заметресение
май две трусчета усетих или не бивам  newsm78

# 200
И аз два усетих. Peace

# 201
  • Burgas
Кога сега ли?Нищо не съм усетила,на кой етаж сте?

# 202
  • Бургас
дамм имаше, в Карнобат даже било силничко  Thinking

# 203
  • Пловдив
Нищооооо не съм усетила , бях в колата , но бабите пред блока ме информираха надлежно и своевременно.
Аз сега ви пиша от терасата  Mr. Green на хладно уж.
Много ви моля, ако някой все пак направи кекс да сподели парче с мен и Малечко- ще го черпя кафе.Мързи ме да правя , а и фурната ще ми топли излишно сега.
Благодаря на всички за изказаното съчувствие - сега го гледам повече от веселата страна, а утре ще зарадвам и магазина Grinning
Ахчева, ти какво сега...Тоби не е дебел бе, приятно закръглен си е, да не помъкнеш и него по масажи?Simple Smile

# 204

Много ви моля, ако някой все пак направи кекс да сподели парче с мен и Малечко- ще го черпя кафе.Мързи ме да правя , а и фурната ще ми топли излишно сега.

Прати мъжо до нас да вземе малко

# 205
  • Бургас
Съжалявам, че разстроих бременните! Embarassed
Няма начин, ще се бърка кекс, ако стане за пред хора, ще се разберем с Горгона, за другото момиче не знам ooooh!
Голям съм заплес,как можах! Tired

# 206
  • Пловдив
Съжалявам, че разстроих бременните! Embarassed
Няма начин, ще се бърка кекс, ако стане за пред хора, ще се разберем с Горгона, за другото момиче не знам ooooh!
Голям съм заплес,как можах! Tired

Няма да се коркаш само Simple Smile  И да не е за пред хора- аз няма да го снимам  Mr. Green

Прати мъжо до нас да вземе малко
Няма го...иначе вече щеше да е засилен към Пикадили,но благодаря аз офертата:)

# 207
Аз усетих земетресението /провеждахме едни интервюта и тъкмо влизаше една от кандидатките та рещих,че е течение от вратата/ , а и понеже днес не ми е добре, реших на момента да не информирам околните, най-малко приятелят ми, щеше да ми каже, че съм луда отново.  Crazy Crazy Crazy И на Фльор реших да не казвам, нямаше да ми повярва.  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 21:06 от аХ`Не!

# 208
Пак на втора страница-отваряте ми работа..............
 Close трудоемка дейност,избутах я на първа страничка :whistle:1
тъй -голямо затишие ,що така Thinking,
земетресение имало,но аз не го усетих..........какво правят годините-загрубяват рецепторите и сензорите, Wink
но в случая -всяко зло за добро  bowuu,
лека вечер момичета  bouquet

# 209
  • Бургас
Момичета,къде изчезнахте ? Thinking Ела те да ви почерпя и аз кекс най -накрая  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт