БУРГАСки мами до една, търсят хлад и планина - 87

• 16 341
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Стана ли ти кекса,моя не съм го украсила и не знам как е.
При толкова вложен материал,грехота да не стане.

# 211
  Хелоуу банда.  Grinning Аз съм на Бургаска територия за няколко часа и минавам да ви проверя, няма родили спокойна съм, че не съм изтървала събитията  Laughing 

Горгона  Shocked онемях  ooooh! 

И сега да се оплача, реших да открадна няколко дена от отпуската само за мен. В петък силна вилна потеглих на почивчица с приятели без деца, НО в събота майка ми беше с високо кръвно, детето с висока Т. Край на отпуската ми, ни плаж видях, ни почивка, само здравната служба в Черноморец опознах  Tired /и доФтора, който е от типа "дай му АБ за всеки случай, пък ти може да си вземеш едно Ксанаксче за нервите ей сега ще ти дам зелена рецепта"  Shocked /

# 212
  • Бургас
Уж стана,да видим другите като се произнесат  Whistling
Иве,бързо да ти се оправя детенцето  Hug

# 213
Момичета, какви документи искат за записване на детето на ясла. Синът ми е приет от септември, но в момента старшата сестра е в отпуска и няма кой да ми каже. Някакви изследвания предполагам се правят, а нещо друго? Rolling Eyes
И какъв е срокът да го пусна на ясла, щом е приет от септември? Предполагам, че най-рано на 1.09, а най-късно?
Много моля някой, който е минал по този път, да ми каже.

# 214
Здравейте, бургаски мами!

Извинявам се, че така нахлувам в темичката ви, но имам едно въпросче  Rolling Eyes
Посещавалили сте очната клиника в Славейков? Какво ви е мнението за специалистите, конкретно за Таня Иванова? Днес записах, час на малката при нея.

Благодаря, предварително   bouquet

# 215
Аз имах доброто желание, но доста се изложиха . Отидох с една колежка, излязохме от работа като по тази причина си бяхме запазили часове 2 дни по-рано.
Отиваме на място :
-А, да виждам имате часове,амииии на лекарката и прилоша сутринта и каза, че няма да дойде, съжаляваме много и сега заради това всички пациенти са при другият лекар и часовете са дублирани. Ще трябва да изчакате около 30 40 мин.
 Tired  това ни обясни момичето от рецепцията, една баба беше така услужлива да ни каже, че има пациент вътре вече 30мин, та нямаше как останалите 8 да минат общо за 40мин. Обадихме се в Оксиком и отидохме там, веднага ни приеха.

Това е моят случай, като лекар не мога да ти кажа нищо. Но мен ме разочароваха .

# 216
Благодаря   bouquet  И аз се двоумях между тази и оксикома, но се надявах тази като е нова да се стараят повече  Rolling Eyes

# 217
  • Бургас
Разхлади ни дъждеца,а   umbrella

# 218
То един дъждееееец ...  Tired

# 219
# 220
То един дъждееееец ...  Tired

Shocked тук ни удави отново,както и предния път.

# 221
В нас росна, спря, сега пак започна ама едва ...
Поне съдомиялната дойде ...
 bowuu

# 222
Лилита,  http://file.burgas.bg/upload/iziskvania.pdf  Hug
http://www.burgas.bg/bg/info/index/296

Звънкай по телефоните, публикувани в сайта. Аз поне колкото и пъти да съм се свързала с нашата директорка, винаги ми е обяснявала подробно  Hug

wish , ти не разбра ли, че докато имаш райграс, дъжда ще те заобикаля...  Mr. Green растението си иска с любов да си го поливате, да му говорите... иначе скучна работа

Аз не разбрах, кога, къде и колко е валяло. Бях на проверка в Свети влас, но цял ден в един офис навряна Rolling Eyes

# 223
Здравейте! Вмъквам се в темичката за съвет и предложение.
Предложете ми заведение за детски рожден ден (за 5годишни ). Миналата година се забавляваха в детския кът до гъбката (цялото време почти изкараха на надуваемата пързалка),но тази година не работи заведението.
Къде е площадката на Лукойл и добре ли е там?

# 224
  Божкее, втори ден не мога да се опрява. Crazy След един детски РД. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт