Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 320
  • 629
  •   1
Отговори
# 465
Никой не ми отговори, а няма време- на кого от вас да оставя подаръка.С кола съм и мога да дойда където и когато кажете-работата ми не е  офис и съм мобилна.Трябва да тръгвам на работа, но ще си взема лаптопа и ще проверявам за отговор , защото друга връзка с вас нямам

Аз работя в механотехникума - срещу данъчното. Ако ти е удобно ела да ми донесеш нещата, аз съм до 16.30 на работа. След това ще вземя Ани и плодовете от Бяра и тръгвам към Асеновград #Crazy

# 466
  • Пловдив
 polina7979 , единственото време в което ще си бъда в къщи ще е около 12.30 -13ч. Ако ти е удобно тогава, нямам нищо против да дадеш подаръка на мен. Обади ми се по телефона, той е на първа страница на тази тема.

violenza, бързо оздравяване  Hug

# 467
  • Пловдив, но иначе от Бургас
:Нещо ми се губи безалкохолното  newsm78

Безалкохолното е при Силвето

# 468
  • Пловдив
Взела съм подаръчета за игрите, така че журито да се стяга Laughing Натоварила съм и раниците от София, също и 40бр. чорапи и малко дрехи.

# 469
Сега взех соленките - пресни са и се надявам да им харесат newsm64

# 470
който има проблем с транспорта, аз съм насреща - с кола съм, ще взема подаръците от Доника към 16.30 часа и тръгвам. Багажника ми е празен.

# 471
Добър Вечер Момичета,
Направих страничка във Facebook-на нея ще огласяваме за нашите инициативи и нужди или просто ще си говорим,така много повече хора ще разберат за нас.
Казваме се ДБМ-Пловдив, за да се влезе е нужен мейл:plovdivskimaiki@gmail.com и парола:plovdivmaiki

# 472
  • sofia
.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 10:15 от lavender

# 473
  • Пловдив
Eеееее, ама пишете нещо за вчерашния купон де   bouquet

# 474
  • Пловдив
Eеееее, ама пишете нещо за вчерашния купон де   bouquet

Още ме държи еуфорията от вчера. Рождения ден мина супер. Много се забавлявахме всички, майки, деца и т.н. Направихме томбола на децата. Държаха листчетата и чакаха с нетърпение какво ще им се падне. Танцуваха, смяха се. Хапнаха, пиинаха. Тортата беше много хубава. Всеки рожденик духна свещички, получи си подаръка. Въобще много хубави емоции, не мога да ги облека в думи Heart Eyes
Преди празненството направихме и презентацията за Канада. Снимки: http://milenatodorova.snimka.bg/other/rojden-den-v-asenovgrad-29 … g.437519.15685073
Ето и отчета:
Закупени подаръци за 15 деца
Торта
Почерпка
Напитки
Осигурен дисководещ
Томбола
Занесени
20бр. Раници
40бр. Чорапи
Дрехи

пп.Напомням и за днешния рожден ден на бебетата от пловдивския дом. Рождения ден ще бъда в Тон бонбон 2. От 10ч. Който иска е добре дошъл Hug Може да вземете почерпка за децата. Ще бъдат 10.

# 475
  • Sofia - TelAviv
Добър Вечер Момичета,
Направих страничка във Facebook-на нея ще огласяваме за нашите инициативи и нужди или просто ще си говорим,така много повече хора ще разберат за нас.
Казваме се ДБМ-Пловдив, за да се влезе е нужен мейл:plovdivskimaiki@gmail.com и парола:plovdivmaiki

Silvana i Eva аз лично те моля , не като доброволец на ДБМ, а като човек да спреш временно този акаунт.
Първо пароли не се обявяват публично, ако искаш да ги ползвате определени хора, а не такива които биха злоупотребили в нета. Друго, според вътрешния ред на ДБМ, нямаме право да правим такива неща от името на организацията без знанието на УС, такива публични изяви трябва да си имат ред, не може всеки произволно да прави каквото иска в обща организация. Събралии сме се с една едничка цел и обща визия, с общи отговорности, както към децата, така им към учредителите на фондацията и отговорности към много институции.
Знаем, че всички звена искат да списват свои страници и ТОВА ЩЕ СТАНЕ, НО САМО И ЕДИСНТВЕНО С ОБЩА ВИЗИЯ и след УДОБРЕНИЕ ОТ УС. мисля че предсояьото ни виждане ще е добра възможност да изясним това.

Знам че не си имала лоши намерения, но даже и пускането на паролите е било вече недоммислено, та тук четат още стотици хора и за съжаление много от тях недобронамерени.  Sick Надявам се , че не сме те обидили и ще зачетеш това което сме написали.
Сега ще ти сменя паролата във акаунта и ще ти пратя новата на ЛС, тук във форума, за да не може някой да го стори преди меене и да няма толкова добри намерения като мен

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 10:37 от Karol&Erik

# 476
  • Sofia - TelAviv
Силве, смених паролата и ти я пратих на ЛС  Peace  Извинавай, ако съм те обидила, не е това целта ми bouquet

# 477
Рождения ден мина весело, децата се радваха на подаръците, някои веднага се преоблякоха с нови дънки, танцуваха, играха даже хоро и сиртаки, томболата наистина беше голяма изненада и много й се радваха. Като сложа снимките, ще оставя паролата на мили, защото аз не влизам често във форума.

По непотвърдени данни /децата се оплакаха/ не съм им раздадени от дарените учебни помагала и изпитват нужда от такива. Може би ги пазят за средата на учебната година, а сега да са им дали каквито имат.

А дома си е същия - мръсен и неприветлив. Никакъв ремонт не е правен и май не се и предвижда. Мокетите в стаите са с такива петна, че само махането ще ги оправи. Има останали топове балатум от ремонта на защитеното жилище, но няма да ги сложат, докато не се сменят мебелите. Дай боже да видим този дом след направен качествен ремонт и с по-малко деца.

# 478
Здравейте!

Страшно се радвам,че рождения ден в Асеновград е минал добре.Също и че Жоро е направил всичко ,за да ги забавлява.От вчера още взех да съжалявам,че не дойдох.

Днес стана някакво засичане на рождения ден в Тон Бонбон.Имаше и хора от фондацията "За нашите деца",а се разминахме с Мили и другата мама.Постояхме доста.Занесох им 3 големи торби с играчки,но за съжаление децата бяха само 4,другите били болни.Много се забавляваха на пързалките и с играчките и крещяха от удоволствие.
Поговорих си с жената от фондацията и тя каза,че имат много такива мероприятия.Даже във вторник ще ходят в дома и са организирали куклен театър.Може да отида и аз и после ще ви разказвам.Щели да им правят още един рожден ден през ноември,а по-нататък и коледно парти.Не знам каква е практиката,нали отскоро съм при вас,но май имат желание да организираме нещо заедно.Отворени са за предложения.
Говорих и с едната възпитателка.Благодари ни за организацията на рождения ден и съжали,че децата са само 4,ще се радват ако пак се виждаме по такива партита.За съжаление влизането в дома било много трудно,но имали достатъчно хора,които да се грижат за децата.

# 479
  • Пловдив
 Hug

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 13:31 от violenza

Общи условия

Активация на акаунт