Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 338
  • 629
  •   1
Отговори
# 480

По непотвърдени данни /децата се оплакаха/ не съм им раздадени от дарените учебни помагала и изпитват нужда от такива. Може би ги пазят за средата на учебната година, а сега да са им дали каквито имат.

Нищо ново, обсъждахме този проблем на срещата, Вярчето ми прати списъка с даренията, но аз не успях да дойда, защо не попитахте директорката къде са, вече прекаляват  Tired
Много се надявам раниците и чорапите от вчера да сте ги раздали на децата, а не да се съхраняват в склада Twisted Evil

Директорката и домакинката не уважиха рождения ден и ги нямаше. А винаги са присъствали.

# 481
Аз бях другата мама от р.д в Тонбонбон.Като отидох имаше само чужди жени,никой познат,Мили си беше тръгнала,а аз се почувствах непоканена и си тръгнах тихо мълком.Радвам се ,че има някакво развитие за този дом и децата ще имат разнообразие.
В същото време се възмущавам от Асеновградския дом.Имам чувството ,че след всяко ходене нещата стават все по-зле.
Незнам ние с какво може да се намесим за да се промени нещо,но така не може да продължава.Майките се обезкуражават като гледат как труда им отива на вятъра.
Надявам се на утрешната среща с началството Wink да намерим някакви решения на проблемите.

# 482
  • Sofia - TelAviv
Аз бях другата мама от р.д в Тонбонбон.Като отидох имаше само чужди жени,никой познат,Мили си беше тръгнала,а аз се почувствах непоканена и си тръгнах тихо мълком.Радвам се ,че има някакво развитие за този дом и децата ще имат разнообразие.
В същото време се възмущавам от Асеновградския дом.Имам чувството ,че след всяко ходене нещата стават все по-зле.
Незнам ние с какво може да се намесим за да се промени нещо,но така не може да продължава.Майките се обезкуражават като гледат как труда им отива на вятъра.
Надявам се на утрешната среща с началството Wink да намерим някакви решения на проблемите.

Началството подготвя речите за утре  Laughing
Верче, момичета, няма място за отчаяние, проблемите са много и големи, но за децата е добре и само да сме до тях. За тях е безкрайно ценно, че винаги имат упора във наше лице. Знам, че мизерията и безотговорността са трудни за преглъщане, но пък ако ине ходим там ще иамт още дупки за запълване като пораснат. Може да ви се струва малко, но не е така, те помнят и това им се отразява положително, емоциите, контакта.
Поне аз мисля така  Peace

Айде спирам , че да не прекаля с гостоприемството в темата  Mr. Green

# 483

Верче, момичета, няма място за отчаяние, проблемите са много и големи, но за децата е добре и само да сме до тях. За тях е безкрайно ценно, че винаги имат упора във наше лице. Знам, че мизерията и безотговорността са трудни за преглъщане, но пък ако ине ходим там ще иамт още дупки за запълване като пораснат. Може да ви се струва малко, но не е така, те помнят и това им се отразява положително, емоциите, контакта.

Ще си позволя да изкажа мнение, макар да не съм член на ДБМ, а само ентусиаст, НО

потърсването на отговорност от директор, било само с въпроси, не пречи на контактите с децата и обратното!

# 484
Беше много хубаво вчера Grinning,много ми се искаше да остана  за повече време  Crossing Arms дано раздадат учебниците,които занесох вчера,имаше една жена (не знам каква е) и тя каза ,че възпитателките като ги разгледат щели да ги раздадат дано дано дано Praynig

# 485
ето и линк към снимките:
http://ganeva.snimka.bg/children/asenovgrad-29-10-09.437548

паролата я изпращам на мили и вяра.

# 486
  • пловдив
наистина беше весело и мизерно  Crossing Arms
преди поне се стараеха да ги пообличат по сносно за празника, а сега милите бяха ....
Miss Fairy дисководещия беше страхотен! Момчето бързо влезе в "ритъм", пускаше музика според желанията, но хита си беше позволението му да правят поздрави по микрофона  Joy
Не само че нямаше директорка, но и охраната си седеше на едно диванче в предверието, напълно непукис че едно голямо момче /лично за мен напълно непознато/ спокойно се разхождаше из залата пушейки цигара след цигара. На въпроса ми дали е от дома, не получих положителен отговор а -"не знам". Но! Важното беше, че на децата им беше весело. Томболата с награди наистина се получи като черешката от върха на сладоледа  Wink Силвето се справи блестящо и емоционално като конференсие  Hug,  почерпката беше в изобилие, тортата както винаги  thumbsup /но не съм се и съмнявала Черна перла/  и подаръците много се харесаха /даже имаше изненадани, че наистина са получили това което са си пожелали- разбира се останалите не пропуснаха да отбележат че другия път и те ще искат такива  Mr. Green/
Доли колата ти е дълбоко скрита, че много желаещи много нещо  Laughing
Аз нямам фото, но пък видях няколко фотографа, та очаквам че ще има компромати  Wink
докато напиша дългото си излияние и единия фотограф се появи  Peace
mamaT  Hug
Мили, Вяра чакам парола  Praynig

# 487
  • sofia

Ще си позволя да изкажа мнение, макар да не съм член на ДБМ, а само ентусиаст, НО

потърсването на отговорност от директор, било само с въпроси, не пречи на контактите с децата и обратното!

Така е  Peace
Утре ще говорим и ще мислим как би могло да се излезе от това положение Rolling Eyes

# 488
  • пловдив
...
Eлица, така се казва майката .... а относно - обувките-  тя има проблем с краката и носи ортопедични стелки и се номера става 42 за дамски обувки.
...

nora13 получих съобщение от пощата, че са пристигнали обувките от София за Елица, в понеделник ще отскоча да ги взема, дай на ЛС телефон за да ти звънна и да се разберем как и кога да ти ги дам  Peace

# 489
nora13 ,писах ти на ЛС

Момичета, идея за базара-календари ( един лист картон ) с картинки и специално място да се залепи снимка.В друга тема пишеше,че ок. 3 лв. излиза печата.Някой дали няма познат в рекламно студио,да направи намаление,че няма да си струва,едва ли биха вървяли повече от 5 лв. крайна цена.За дизайна също ме няма,но може да измоля някой файл от фотошопките. М?
Ако останат няма да са актуални за догодина,но може само няколко бройки за проба Simple Smile

Измислихте ли къде ще е базара?

Хубави почивни дни  Hug

# 490
Вярче, знаеш, че това не беше наша инициатива, на движението, въпреки че ние направихме много.
Аз не мога да присъствам по обективни причини и от 10 деца, станаха 7, накрая дойдоха само 4.
Тръгнали са си час по-рано...

Другата седмица пак. Дано дечицата са здрави и дойдат всички. Аз пак няма да мога да съм там. Ще се пазя за базара - да привиквам познати където видя за оборот... Crazy

# 491
Здравейте момичета,
Днес бях до дома в Асеновград.Поиграх с децата,посмяхме се ,поговорихме....прекрасно както винаги!!!
Възпитателките се бяха барикадирали в канцеларията по техни си дела,охрана няма....имаше непознати големи момчета ,който уринираха току пред входната врата на сградата.Беше излишно да им задавам въпроси, на други трябва да се търси отговорност за това безобразие.Назрял е момента да се поговори с управата на дома и не търпи отлагане.Кажете какво мислите по въпроса?
Не помня името на момчето ,което получи подарък фланелка Адидас(моли ако е възможно да бъде сменена с по-малък номер) Взех дрехата с мен,трябва да се напъна да си спомня,кой я купува newsm78

# 492
  • Пловдив

Не помня името на момчето ,което получи подарък фланелка Адидас(моли ако е възможно да бъде сменена с по-малък номер) Взех дрехата с мен,трябва да се напъна да си спомня,кой я купува newsm78

Силве, mamaT купи блузата Peace

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 13:27 от violenza

# 493
Добър вечер, момичета,
Сега се прибирам и реших и аз да се разпиша.

Antom, Трапезица писах ви на ЛС. Благодаря Ви, за това което правите за Елица. Hug

Днес с моя мъж й занесохме малко провизии като картофки и зимнина /това,което има и в нашия зимник/. Дано с нещо сме успяли да помогнем. Дано и да се намери някаква работа каквато и да е била тя.

Относно рожденния ден в Асеновград- и аз се каних да дойда, но нещо ме хвана вируса. Но много се зарадвах като ми се обади едно момиче. Тя не беше ме забравила... И на мен ми стана много мъчно, че не съм успяла да дойда. Но се надявам да поправя грешката си...

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 14:28 от nora13

# 494

Но много се зарадвах като ми се обади едно момиче. Тя не беше ме забравила... И на мен ми стана много мъчно, че не съм успяла да дойда. Но се надявам да поправя грешката си...

nora13, Тя винаги е питала за теб, а да не казвам колко пъти е плакала ... вече стана изтъркано да и обясняваме, че имаш много работа  Sad
Намини да я видиш, много ще е щастлива  Peace

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 16:36 от 4erna perla

Общи условия

Активация на акаунт