Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 283
  • 629
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,как е минала операцията на детето от Пазарджик?

И мен ме интересуваше и попитах в темата Пазарджик и ми отговориха:
Директорката повече не се обади - значи са се спрели на вариант клапа от "Добро сърце". Подробности утре или понеделник за самата операция. Hug В момента никой не отговаря в дома на телефон.

Притеснявам се само заради грипната епидемия да не се е отложила.
За утре няма да мога да дойда, но ще помоля после някой да резюмира
за отсъстващите. Grinning

# 541
За Мола съм сигурна, че няма да има проблем
На Миленчето казах, кои според мен са най-подходящите места
Нещата вечерта може да се оставят в моя център, може и въобще да не се прибират, зависи от мястото, което ще изберете

# 542
  • Пловдив
На срещата днес решихме базара да е на 3 етаж в Мола, до изхода на киното, датите са  19 и 20 декември Peace
И понеже трябва да е естетически красив щанда ни, решихме   да използваме елха, като  украса и стойка на закачащите се неща  Crazy

Търси се елха за базара, висока над 150см  bouquet

# 543
  • пловдив
И аз да се разпиша
Във връзка с поставените условия за вида на щанда ни в МОЛ и нещата, които ще се излагат, МОЛИМ всички творящи за пловдивския базар да изпратят готовите си неща най късно до 10 декември, когато ще е събирането за опаковане, надписване и сортиране  Praynig

# 544
Ех, най-накрая другите ще ни накарат да ги направим както трябва нещата, аз откога го говоря това за естетическия щанд и ясни и хубави надписи... То не че вие можете да се разчекнете на 100, но си е задължително.

На елхите мога да накарам мъжа ми провери цените на едро утре и ще ги напиша, защото според мен дори трябва да е и 2 метра и повече елхата. Нека видя цените и ще кажа...

# 545
  • пловдив
Ех, най-накрая другите ще ни накарат да ги направим както трябва нещата, аз откога го говоря това за естетическия щанд и ясни и хубави надписи... То не че вие можете да се разчекнете на 100, но си е задължително.
На елхите мога да накарам мъжа ми провери цените на едро утре и ще ги напиша, защото според мен дори трябва да е и 2 метра и повече елхата. Нека видя цените и ще кажа...

Каспър а нали си наясно,че сме самоуки творци  Joy
Трудно ми е да кажа,че свещник върху стар дефектен диск е естетически издържан
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2009.421913.15266199
камо ли бутилчици със залепени салфетки
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2009.421913.14843768
но това всъщност е и идеята на благотворителния базар, с малко средства и с много любов да се изработят от нас нещата, иначе можем просто да влезем в един от големите магазини, да накупим естетически издържани неща и да ги преподадем  /ако има желаещ да ги купи от нас с надценка/
Не знам, чесно казано на мен ще ми е доста трудно на 10 да сортирам кое да е за Мола и кое за .... ако стане това с второто място именно заради труда, желанието, отделеното време на всички които са се включили. Знам ли  newsm78 започвам да се притеснявам и да се моля наистина да можем да продаваме и на още едно място /което не налага известни ограничения/, за да имаме шанс при това чувствително обедняване на хората, да съберем повечко парички за децата.
Относно елхата, идеята ни беше ако някой има ненужна изкуствена, защото естествените ги отсичат доста рано и може да капят иглички и да създадем неудомство , а това най малко желаем, още повече, че самият факт, да ни позволят да направим базара там е свързан с немалко отстъпки направени от МОЛ, за което много им БЛАГОДАРИМ  Hug
Вяра, забравих да те питам - лютите чушки изсъхнаха, ще ти трябват ли за сурвачките, нали често ти проверявам махалата, та ... Wink

# 546
Момичета, имам доста дрехи, които не използваме и искам да ги даря на някого, който би имал нужда от тях, дрехите са предимно за момичета над 10г и слаби тийнейджърки или млади жени, запазени и чисти са. Мога да ги изпратя в колет по пощата.

# 547
антом, никой не коментира стоката, тя винаги е прекрасна, защото е правена с много любов
и вие сте прекрасни
просто на всичката тази хубост отива и прекрасна визия на щанда

# 548
  • Пловдив
Това с визията ние си го знаем, но ни е трудно да отделим средства за маси, щандове, елхи и други подобни неща. То и смисъла се губи, понеже с тези пари могат да се купят неща за децата. Но ще се постараем да направим всичко възможно с максимално малко средства да предадем добър външен вид на масата ни.

# 549
  • пловдив
Ох, благодаря ти Каспър наистина при тези лъскави стоки наоколо в Мола се притесних как ще изглеждат нашите , а за щанда ще се опитаме този път да надминем себе си  Mr. Green с подръчни средства естествено  Joy

# 550
Мисля,че мога да намеря елхата,но не съм сигурна още.Ще пиша като има положителен резултат.

Снимките от рождените дни са страхотни!

# 551
Имам елха,но не е 2 метра,а малко по-малка.....мисля,че е подходяща.
Доника,нямам конци при мен.Аз имам мостри от дантели,различни декоративни платове и шевици,понеже още не се сещам какво да ги направя,ако някой има идея ще му ги донеса.Довечера ще снимам и моите творения.

# 552
  • пловдив
desex благодаря за желанието да помогнеш, но за момента дрехи ни отказват почти навсякъде /явно сме ги оборудвали доста  Mr. Green/ Търсят се повече зимни обувки  Hug
Silvana i Eva казахме го ориентировачно към 2 метра. Може и по малка, даже като се замисля /не че напоследък това умение много ми се отдава  Mr. Green/ и две да са , става въпрос за възможната от Miss Fairy пак може и да са добре дошли, защото има доста неща които ще стават за закачане, а като нямаме стелаж, добре ще ни дойдат.
Мили да не забравиш размерите на масите, че аз вече се приборих за едно червено сатенче  Wink

# 553
  • Пловдив

Доника,нямам конци при мен.
Силве, аз днес купих конци и ги изпратих на момичето, което ще ни изплете снежинки и ангелчета за базара  Peace

# 554
  • Пловдив
Размера на масите ще го взема в петък. Тогава имам среща с управителката. Ще помоля за едно напомняне. Днес Ели ходи до форум Тракия. За сега няма проблем за базара. Посочили са място на първия етаж. Ще отидем двете да уточним подробностите и ще пиша.
Елхите няма да са излишни, тъкмо ще има и за двете места. Няма значение че не е 2 метра. Пак ще свърши чудесна работа Peace
violenza , antom , ако има нещо за купуване казвайте. Доли предложи да купи материали, също и аз.

Общи условия

Активация на акаунт