Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 283
  • 629
  •   1
Отговори
# 555
момичета, при 2 метра елха, какще стигаме върха, ако там са закачени стоките за продан. newsm78
а пък и не всичко може да се закачи newsm12

# 556
  • Пловдив
Ами след като се знае за двете места на базара, дайте да решим ще правим ли флаери, дали ще ни разрешът ли да ги раздаваме в Мола Rolling Eyes
Мили, като ходиш на срещата попитай управителката, защото ако не ги раздваме там, няма смисъл да печатаме Peace

# 557
  • Пловдив
момичета, при 2 метра елха, какще стигаме върха, ако там са закачени стоките за продан. newsm78
а пък и не всичко може да се закачи newsm12
Няма проблем, ще се слагаме високите токчета Wink А това което не може да се закачи, ще бъде изложено на масата.

Ами след като се знае за двете места на базара, дайте да решим ще правим ли флаери, дали ще ни разрешът ли да ги раздаваме в Мола Rolling Eyes
Мили, като ходиш на срещата попитай управителката, защото ако не ги раздваме там, няма смисъл да печатаме Peace
Ще питам Peace Но при всички положения ще е хубаво да се направят флаери. Лично аз имам възможност да раздам около 500броя.

# 558
  • Пловдив
Мили, ако имаш  текста от миналата година на флаерите ми го пусни или измислете нов Mr. Green

# 559
Проблем за флайери на мола не би трябвало да има, все пак кажете, де, не съм аз мениджмънта да се изказвам така компетентно  Crazy
Но аз гарантирам, че ще ги сложа в поне три магазина и в моя център в Мола, както и в другите ми центрове... А самите момичета ще инструктирам като дават сметките на хората в мола да ги препращат към базара, повечето хора са редовни и ще се отбият. Така че флайери според мен трябва да се направят.

# 560
  • пловдив
аааааааа флайери и аз искам  Praynig
едно нещо да иска да свърши мъжо
хайде ще го разпространява в кръчмето  Mr. Green

# 561
  • Пловдив
Но аз гарантирам, че ще ги сложа в поне три магазина и в моя център в Мола, както и в другите ми центрове... А самите момичета ще инструктирам като дават сметките на хората в мола да ги препращат към базара, повечето хора са редовни и ще се отбият.
Hug Heart Eyes

едно нещо да иска да свърши мъжо
хайде ще го разпространява в кръчмето  Mr. Green
Браво на мъжа ти    bouquet

И да не пропусна и този път. Последните постъпления в касата са: 100лв. от Черна перла, 20лв. от продадени бурканчета и 3лв.  polina7979
  bouquet  bouquet 

# 562
Комше Simple Smile и мойте изсъхнаха и ако Доника не донесе дрян ще трябва да ги яде мъжо Embarassed
Силве,ако идваш и има тънка бежова дантела може да донесеш за мен.

# 563
  • Пловдив
Вярче, уикенда ще скокнем до вилата и ще ти донеса дрян Peace
Моля ви дайте текст за флаерите, че утре ще съм в офиса и да ги направя  Hug

# 564
  • Пловдив
Айде пак хвана бързия влак. Laughing Изчакай до края на седмицата за флаерите. Бистра, ще говори с нейна приятелка да ни измисли хубав текст.
Няма да е зле, който разбира да ни направи по една лентичка да си сложим в подписите. Миналата година някой беше правил за всички градове до колкото си спомням. Ани, нещо споменало ли се е в общата тема?

# 565
  • Пловдив
Миналата година Айсчето ни направи лентички за базара  Peace
Днес се оказва, че моят Виктор и съответно Вики на ВяраВики имат имен ден. Да са ни живи и здрави дечицата, да ни слушат и да ни оставят време и за допълнителни занимания Simple Smile

Малко е странно това с черпенето във форума, очи пълни, ръце празни, но все пак пийте по едно   Wine Glass за наше здраве Simple Smile

# 566
  • Пловдив
Да са ви живи и здрави именниците! Много щастливи и много лъчезарни! Добавям и Вики на Miss Fairy  и всички други Викита от нашата темичка!  bouquet

# 567
Честито на всички Викита! Hug да са живи и здрави!!!

И аз искам флаери за раздаване.

# 568
  • Пловдив
Айде пак хвана бързия влак. Laughing
добре де, ще чакам да се натуткате  Joy
Честито на Викитата baloni
Вчера направих първите венци за базара, кажете си мнението
със златен спрей ли да ги правя  http://donikatodorova.snimka.bg/holidays/koleden-bazar-2009.441849.15883318.big
или без: http://donikatodorova.snimka.bg/holidays/koleden-bazar-2009.441849.15879949.big

# 569
Ами аз докато се натуткам и те другите почерпили  Mr. Green Ама аз ще черпя на място,всеки е добре дошъл.
Доника  златото си е злато.Давай смело напред.За дряна е малко раничко ,незнам да не изсъхне докато му дойде времето.Ако има по-вещ в тоя област да казва.Иначе нямам проблем да го държа вън на терасата,но може да му окапят пъпките.Знам ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт