Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 314
  • 629
  •   1
Отговори
# 75
  • пловдив
Давай Silvana i Eva точно съм набрала сили със сортиране   Laughing
 newsm78 да дойда да те проверя как се справящ с ремонта ли   Wink
може да успея да те открадна за кафе пауза, ще се напъна да помоля на руски и ще гледам като котарака от Шрек
 С тази комбинация няма как да ми откажат  Joy

# 76
  • Пловдив
Момичета, изпуснах Ви малко (е, добре де, не много малко) от поглед, но сега отново ще се включвам по-често. За съжаление в тия срещи и мероприятия, дето си ги правите в работно време не мога да се включа и ми е много тъпо:(

Исках да споделя с вас, че преди време случайно срещнах жена, която се представи като възпитателка в Рада Киркович и беше тръгнала по фирмите, ми, хм, как да го кажа по-меко, да набира средства и помощи за дома. Та според нея децата имали голяма нужда от дрехи и учебници. Може би няма да е зле ако някой може да отдели време да отиде до дома и да види какъв им е случаят.  Peace
Това явно е някаква традиция на персонала да ходят и да се оплакват, обаче след акцията в Душо Хаджидеков им занесохме дрехи, но те повече не се обадиха, а мисля, че ни имат координатите.

# 77
  • пловдив
Сега да разкажа  nbirthday
Рожденият ден мина и щастливо и тъжно. Щастливо защото Павел получи много подаръци, които много хареса.Изказванията бяха /не в този ред, но горе долу/ "Ей тази чанта с Карибски пирати е страшна, мале как тежи... оле има да пиша и рисувам докато порасна, уау пъзел - този ще го нареждам цяла година...а пък този 3D като го направя ще го сложа във витрината...а много е труден... ей, дънки... я 2 чифта, ама то има и блуза и анцунг и маратонки /следва модно ревю, всичко му стана, само едните дънки малко трябва да се скъсят/...охаааа инциклопедии и 3D книга с очила, лакомствааа...  - Благодаря ви Влади, ВяраВики, Диди и Наташа  Hug Hug
В общи линии така измина разглеждането на подаръците  Joy
Тъжното беше че 2 от децата не дошли и той отишъл до тях да ги търси, но му казали че са наказани  Sad , другите закъсняваха, но пък неочаквано дойдоха две негови лели, с един негов братовчед /горе долу на неговата възраст/ та имаше на кого да се фука  Wink Още повече че Спайдермен си беше при нас -  гледаше ни отвсякъде дори и от прекрасната торта от Доли  Hug
И майката и Павелчо безкрайно ви благодарят за прекрасните подаръци   bouquet
Нямах възможност да остана до края пък и  на децата "лелите" им бяхме в повече  Laughing,
но смятам другата седмица пак да намина и тогава ще пиша пак защото сега не беше удобно да я питам дали е получила и другите колети. Телефона на майката нещо не е в ред и ако звъните да знаете, че непрекъснато изключва.

violenza бях питала за електронна игра, но отпадна нуждата, защото едната леля си дойде с приятеля и му подариха една /стар модел, но запазена и работи/  Peace

Иначе майката са 5-6 деца от 4 брака на бащата, но той не се сеща за децата си, камо ли за внука  Crossing Arms Майката и на него се е обаждала, но той и отговорил че е зает и нямало да дойде... Добре че поне сестра и от 3 и 4 брак дойдоха. Мили момичета. Едната също е самотна майка с 1 дете, а другата миналата година е била абитюрентка. Сега работи и учи.
В общи линии това.

# 78
  • Пловдив
Привет и от мен Hug Вече се завърнах и съм готова за среща Hug Утре ще отговоря на всички лични съобщения. Извинявам се за закъснението, но на почивката бях без интернет Sad

# 79
  • Пловдив
И аз вече съм на линия  Grinning
Ани, ако искаш в сряда или четвъртък да занесем бюрото на Павел, само дано има свободен микробус от нашите да го закараме, че в моята кола със сигурност няма да влезе Mr. Green

# 80
Браво на Антом,но...ми идваше да напиша Фантом.Просто си невероятна  bouquet
Радвам се ,че всичко е било добре,щото то много хубаво не е хубаво Wink
Ани,кажи кога ще ходиш пак към тях да ти пратя за майката дрехи и обувки,а ако имаш впредвид нещо конкретно свиркай.
Аз имам ходене до Рада Киркович и ще разпитам,но мисля че и в Олга Скобелева няма да откажат дрехи.
При мен също идва оная г-жа дето си има фондация и работи в дома и иска да "работим" за нея,но просто няма да стане.Ще бъде силно заобиколена.
Просто четете и очаквайте свежи новини от кухнята  chef

# 81
  • пловдив
violenza започвам договарянето с шефа  Mr. Green, едва ли ще имам проблем, тъй че ако успееш да уредиш транспорт съм на линия, само трябва да знам ро-рано, защото на майката телефона нещо не работи както трябва и се налага първо да отида на место за да я предопредя  Peace

Момичета и съм се натъквала на въпросната госпожа, носеше цял куфар документи които и "разрешаваха" дейността, но и 2 пъти на които ми се е мервала, не носеше най-важния -
документ за самоличност, който да потвърди, че е същото лице, тъй че ако пак ви попадне и се излъже да ви покаже лична карта, я и запишете данните за да питаме в Рада Киркович  Thinking още повече, че според нея помагали и на домът в Асеновград където били бебета  Shocked  Фондацията се казваше "Горещо сърце" с адрес Пловдив , ул.Св.Св.Кирил и Методи 14,
телефон 63-11-20- още тогава се опитах да се свържа, после звънях пак, но така и никой не се обади за да ми потвърди -това при първата среща, при втората на картичката вече нямаше адрес, телефона и банковите сметки са сменени  Thinking/  И двата варианта съм си записала, чакам нова среща  Mr. Green Mr. Green за сравнение/

ВяраВики ще мина да взема дрехите за майката /през работния ти пост  Flutter/ но първо ще ти звънна за да съм сигурна че си там. Относно дрехите които са при мен  питай наистина и в Пловдивските, Силва също писа че има, тъй че като ги съберем ща ги носим на куп

# 82
Утре пращат пак замразени картофи за Олга СКобелева.На децата много им се усладили и по обед ще гизаредя с още 100 кг.Така че ще питам и за настоящи нужди,като наблегна за дрехите.После ще мина и през Рада Киркович и до вечерта ще съм се отчела пред вас.
Антом,като ходя за картофите,мога да мина да ти  оставя нещата за майката.Но това не значи ,че не може да ми дойдеш на гости.Все пак съм ти обещала нещо morning

# 83
  • Пловдив
Чух се с директорката от Асеновград. Децата имат нужда от маратонки за училище и се обърнаха с молба към нас да им купим. Тези дни ще ми изпратят номерацията. Така, че момичета, ако имате възможност оглеждайте се за хубави цени.

# 84
  • пловдив
Момичета знам че си е висша форма на мързел, но пак ще копирам написаното от другата тема
Днес благодарение на     bugaboo  Hug с Павел и майка му бяхме на преглед при зъболекар, неин познат. Той, заедно с баща му - също стоматолог се запознаха с всички документи и снимки на Павката. Оказа се, че увредения зъб е постоянен, а не млечен както беше заявила предишната стоматоложка  Thinking По всяка вероятност ще загуби и още едно зъбче, защото много се клати- явно с корена е свършено  Sad . Добрата новина е че засега двата предни са се закрепили. Вече може да яде почти всякаква храна, но без да я гризе. Ще я реже на малки хапки. И двамата лекари препоръчаха засега да не се предприема нищо повече, първо защото трябва още време да отмине травмата и второ защото зъбките все още ще растат. Има да порастват и 2 съседни на кучешките. Чак тогава може да се предприеме евентуално обличане или пилене и градене.
bugaboo  още веднъж ти благодаря, а чрез теб и на двамата стоматолози, които ни посрещнаха изключитено мило, съпричастно и търпеливо ни обясниха какво следва   bouquet
Мили ще ми се да можех да помогна, ама хабер си нямам от маратонки  Embarassed
ВяраВики утре целия ден ми е фул, сутринта със задачи ала мъжо  Twisted Evil а следобед с
violenza ще се опитаме да домъкнем едно бюро от техния офис до Павката,
та не съм сигурна че ще успея да взема дрехите, но ако ти имаш път към мен направо ги оставяй, ако не, не е фатално, при другото ми ходене ще ги занеса.
Сладки сънища на всички
и страхотен утрешен ден

# 85
Влизам да се отчета,оплача и ....да ви пооставя.
Вчера занесох още 105 кг. замразени картофи в Олга Скобелева -просто на децата много им се усладили и си поръчаха отново.Питах за дрехи,но домакинката не беше много възторжена,така че отпадат от списъка.Щастлива пътувам към Рада Киркович.Счетоводителката ме прие и на въпроса за дрехи и обувки каза : "Миналата седмица хвърлихме 2 тона newsm78 дрехи,защото домакинката все не давала на децата....Тук малко ми съвпадат думите на въпросната госпожа от Горещо сърце.Но счетоводителката ме "ангажира" за тинейджърските дрешки,т.е по -модерни особено дънки и разбира се вечната нужда от обувки.
Така че решавайте.И до тук с добрите новини.Тръгвам си още по-доволна от свършеното и....колата ми блокира на пътя.Естествено на най-неподходящото място и за около 15 мин докато дойдат да ме изтеглят се наслушах на хиляди цветущи,НО нито един от същите тези простаци и простачки!!! не спря да ми помогне като им преча на пътя.Изобщо  мъжете свършиха / аз отдавна съм го казала / ,но простотията няма.Та сега съм без кола ,защото белята се оказа доста и щом я оправят заминаваме на моренце Grinning
Хайде спирам,че да има време  да четете и другите постове Stop

# 86
Зов за помощ Simple Smile - Ако има свободна мама за Кичука - да се вземат дрехи,да ми звънне за координати.

# 87
Момичета имам стол за бюро,детски-момчешки.Така и не успях да прочета Павел има ли за новото бюро?

# 88
  • пловдив
ббб благодаря ти мила  Hug Павката получи днес и стол с бюрото.

# 89
Момичета, при мен има 4 чифта дъни/дълги/ 1 чифт къси, малко лятно , няколко зимни блузки за момичета , колани 4бр, 1ч. обувки, 1 ч. чехли и чисто нови черни маратонки 39 номер. Искате ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт