Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 294
  • 629
  •   1
Отговори
# 60
  • пловдив
И понеже има много желаещи за среща предлагам  в понеделник 17.30ч в Сентрал парк или Ескада  Hug

аз съм за, само потвърдете мястото

Silvana i Eva очаквам и потвърждение за сряда, ако не можеш в 17 ч трябва да се обадим в Асеновград . Дай предложение за час на тръгване ако ще се провежда  Hug другия вариянт е ако утре се събираме да го уточним на място  Thinking

# 61
  • Пловдив
Ще ви чакам на бар Ескада 17.30ч  Peace

Извинете ме, но може ли да ме светне някой къде беше Ескада?

Доли, в Смирненски е, ще ти пусна моя тел на лични, обади ми се да се разберем  Hug

# 62
  • пловдив
Срещата беше проведена  cheers
В сряда тръгването ще е от 16,15 ч . В 17ч започва представянето на Белгия в Асеновград.
Всички желаещи за участие да се наредят и преброят  Joy
Аз засега съм там.  Peace

# 63
  • Пловдив
Да, най-после срещата се проведе, бяхме Ани, Доли, Силвето и аз и си изскарахме чудесно   bouquet
Аз утре съм на линия за посещението, ще нося вафли мура, две футболни топки, книжки и дрехи Peace
Днес пихме коктейчета с едната девойка от Асеновград, водих ги с дъщеря ми на Мола, уважихме намаленията, почерпихме се, ходише им се и на кино, но стана късно и го отложихме за другата седмица  Wink
Както и очаквах нищо не знаеше за представянето утре, но ми обеща по-големите да са там 17ч !

# 64
  • пловдив
От мен безалкохолното за утре  Peace
Еми ми донесе торба с дрехи която също ще нося  Hug

Току що ме поздравиха с песен, която много ми хареса и реших да споделя с вас
http://www.youtube.com/watch?v=tIZlV-YqXoM
  bouquet

# 65
Момичета,
май деликатно ме чакате да пиша кое, как.....ами хубаво.
Мина представянето на Белгия,постарах се да привлека вниманието на разнородната по възраст публика,така,че да им е интересно.Е ,не съм преподавателски гений,но това,че задаваха въпроси допълнително ме окуражава да мисля,че темата ги е заинтригувала.Имахме много и красиви картички,което компенсира донякъде това,че не успяхме да пуснем ДВД-то.Доли,Ани, Доника( и newsm78 Гръм да ме удари,че забравих името на милата мама,която беше с нас днес....ама нали помня за Белгия,и всичко друго ми е мъгла) бяха донесли безброй сладости и пийване,та добре си похапнахме.Подавам щафетата на вас да разкажете по- подробно за децата и за новата младежка организация.Нека разпаля любопитството на отсъстващите.И моля,не щадете критики,обръгнала съм на унижения #Crazy.

# 66
Да се разпиша и аз, като страничен наблюдател.
Искам да кажа, че Силвето се справи повече от добре.
Като човек, който познава Брюксел и Антверпен мога да кажа,
че и на мен ми беше интересно.
Жалко, че не можахме да пуснем диска, но благодарение на хубавите картички
и артистичността на Силвана успя да им привлече вниманието.
Силве   bouquet
Ако можехме да ги почерпим и с белгийски бонбони щеше да и чудесно,
но криза, затова само фафли и солети. Laughing
Искам само да ви кажа, че след днешното посещение съм
много, много ама наистина много тъжна. Cry
Сега чакам падащите звезди дано видя поне една
и дано това, което си пожелая да се сбъдне!

# 67
  • Пловдив
Представянето на Белгия мина доста успешно, аз не очаквах да стоят седнали толкова време, благодарение на Силвето, която представи нещата през нейния поглед и с думи, които те могат да разберат bouquet
Разбира се и на момичетата, които са се постарали да ни изпратят материалите   bouquet
Това, което мен много ме зарадва беше присъствието на 5-6 младежи, които се появиха внезапно и внесоха много настроениие, танцуваха с децата, общуваха с тях, по-късно разбрах, че са от Асеновград и ходят доста често при децата, даже в коридора на спалното са им изрисували стените, водили са ги на екскурзия до Копривчица, абе готини млади хора Grinning
Питаха ме кога ще празнуваме рожден ден, едно момченце родено септември на въпроса какво иска за рожденния си ден ми отговори " да видя мама и татко"  Tired като си поприказвахме, се оказа че си има родители, които си живеят в едикой си град /няма да го назовавам/ и идват рядко, попитах го дали иска да им напише писмо и ми каза, че ако има плик с марка ще го направи, стана ми много мъчно, че двама възрастни немогат да гледат едно дете  ooooh!
За съжаление всяко дете си имаше някакъв дерт, а безхаберието на персонала направо ме удивява Confused
Имаше 4-5 деца боси, защото нямало какво да обуят Shocked Имаше дете, което го болеше зъб, имаше и с ранено коляно, да не говорим за тъжните им сърца  Sad
За голямо мое съжаление имам чувството, че нищо не се прави за децата !

# 68
И аз да се включа с малко закъснение относно ходенето в Асеновград. Изнасянето на беседата за Белгия беше по начин далеч по- различен от това, което си представях, bouquet за което Силве. И аз бях примерен слушател и после разкавах и на други за любопитните факти. А относно децата - те винаги са изпълнени с радост и очакване, когато видят паркиралата позната кола пред дома. За съжаление е тъжна действителността отвътре, както каза violenza. Заслужава  си да видиш светлината в очичките на децата и дано повече хора го разберат.  Почерпката беше изобилна, а децата бяха заситени и с вниманието, с което бяха стоплени благодарение на майките,  които са посветили част от времето си да отделят за това.

# 69
  • пловдив
Честит Празник!
За всички Марии и тези чиито имена произлизат от Мария

Да сте живи и здрави!

# 70
Къде изчезнахте всички?
Дано да си почивате!
Кога ще пием пак кафе?
Силве, ходи ли днес в Асеновград?

# 71
Оффффффффф ще ми се да изчезна,че се сбърках от бачкане.Повече никога тази грешка да почивам през юни #2gunfire
И в този тон,искам да питам има ли някой айлякчия да вземе 5 торби с дрехи от Изгрев.Хората се местят в ново жилище и до края на седмицата трябва да ги освободим от този багаж. Желаещи да ми звъннат на телефона от първа страница ,за  да им дам координати.
Благодаря Ви предварително  bouquet
Иначе ,аз миналата седмица успях да занеса замразени картофи от София в Рада Киркович, / но ги закарах чак на х.Родопски партизани,че децата са там на лагер / и в Олга Скобелева. От Асеновград ги отказаха,защото нямали олио да ги пържат.А за другите домове не можех да поема ходенето.Трябваше да се реагира на момента.
Поздравления за всичко което сте направили през времето,което не съм била на линия  bouquet

# 72
  • пловдив
Здравейте   bouquet
Да се отчета  Laughing
Днес с Доли отидохме за видим Павел и майка му.
Павел вече е без шина, зъболекарката в момента е в отпуска и като се върне другата седмица
ще вземе окончателно решение дали да облича предните зъбчета с коронки или с полимерна пломба защото още лицето е в период на растене и коронките ще са временни. Иначе са по ведри и усмихнати. До този момент са получили колет от Ботевград, Монтана-В и един паричен превод от София -В.Т.Д. Майката е много развълнувана и благодарна на всички ви. С Павката дълго са мислили как да ви благодарят и понеже не могат да си позволят да се обадят по телефон нямат и интернет, са ви написали картички, които детето е надписало. Тези дни ще ги пуснат.
Занесохме им хранителни продукти от първа необходимост, на Павката моливи, тетрадки, книжка за оцветяване, пъзел... В неделя ще получи и торта /поръчката е с картинка Спайдермен  Wink/
Уговорихме се  да покани няколко приятелчета и да отбележим рожденния ден. Още от сега се вълнува и каза че ще покани "цели 5" момчета - с него 6 /уточни за да сме наясно, че е добре с математиката  Joy/ Невероятен сладур е  Grinning

Вяра и аз все се заричам че ще почивам ама моя шеф все ми обърква плановете  Mr. Green
добре че си го обичам че.... свят голям, мъже много....  Joy
 Sick относно ситуацията с картофите
Мога да се опитам да взема дрехите от Изгрев, но след последното посещение в Асеновград
много не съм сигурна че имат нужда, ти по често се чуваш с Калофер, там дали няма да са по нужни  newsm78, защото при мен могат да останат за кратко.
violenza спомена при последната среща за електронна игра. Едно от нещата които Павел си пожела за рожденния ден е игра, та ако още ти е в наличност драсни. С майката говорихме за бюрото и му открихме място, тъй че даваш знак и действаме  Peace

# 73
  • пловдив
ВяраВики взех 5 чувала с дрехи. Сортирах ги. За Калофер се получи 1 голям чувал, ако искаш питай, ако прецениш да се съберат още, че да не разкарваме хората за 1 чувал, още повече че са зимни и може да се поизчака  Peace

# 74
Привет момичета,
и при мен има дрешки (няколко чифта нови момичешки  дънки ,тениски и поло блузи) тъкмо за преди училище.
Липсвате ми много....ама даже с труд пиша тези редове,толкова съм гроги.Кой ме би през устата да искам къща на село,на ти сега....
Незнам кога ще се включа,ако оцелея след този ремонт и пренасяне!Ще мина да оставя на някой дрешките.Целувам ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт