Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 291
  • 629
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
За петък и аз се включвам за посещението за Асеновград. Кажете някакъв час за орентир. Ще взема хранителни подукти за Даниела.

# 46
Ани, утре към колко мислиш да ходиш?
ICE_89, много съжалявам, че този път не се получи,
но използвай сега си почини на морето, зареди се с нови
сили и другата година си вътре! Hug
Кажете и за петък към колко ще ходим в Асеновград?

# 47
  • пловдив
Доли по всяка вероятност след 16 ч, но зависи кога ще ми отпуснат колата  Mr. Green
ще ти звънна за да ти кажа, че може и да не стигна до компютъра
Относно петък, продължавам да съм свободна. Какво ще кажете за 16ч. или по късно  newsm78
давайте предложения

# 48
Аз имам кола така че не е нужно да се съобразяваш с шефа Laughing
Получавате такси от врата до врата ако ви стиска де. Mr. Green
Ако искаш към 4 да се чуем и ако искаш ще дойда да те взема.
Ти какво смяташ да им занесеш?
Ако искаш можем да се видим с майката в парка ако не вали за да
не я притесняваме да ходим у тях?

# 49
  • Пловдив
Аз утре нямам възможност да се включа в посещението, но предадох дрехите на Силвето, само че имам две футболни топки и още една торба с дрехи и ще ги сложа в колата ако мога да ги прехвърля днес на някоя от вас  Mr. Green
Да ги нагушкате малките и от мен  Grinning

# 50
  • Пловдив
Предлагам в 16. да сме при децата, а ако искате може и за преди обед да се разберем. Примерно в 10ч. да сме при децата. Peace Ще им взема кроасани. Преди това ще мина да оставя хранителни продукти на Даниела.

Доника, може да оставиш нещата у нас Peace

# 51
  • пловдив
аз мога следобед, от 14ч нататък, но ако всички искат в 10, ще видя какво мога да направя
 Hug

# 52
  • Пловдив
Ок, тогава утре в 16ч. ще се чакаме при децата в Асеновград Hug

# 53
  • пловдив
Днес ходих при майката. Видимо беше по спокойна. Занесох млека, кремчета, сокове,плодове. Оставих и пари за стоматоложката. Дойде и жена от Закрила на детето. По няколко дена в седмицата ще ходи да се занимава с Павел. Днес започнаха със задачки по български. Оставих ги да се занимават. Жената каза, че това ще е около 6 месеца. Засега могат да помогнат само с това.
Зарадва се че сме установили контакт, защото в началото и за нея е бил проблем контакта с майката. Страхът някой да не и вземе детето я е откъснал от всякакви контакти  Sad.
Ако някой има старо ДВД за изхвърляне да се обажда. Нямат кабелна и малкия се оплака че му е скучно  Grinning но е наказан да не излиза няколко дена, защото шината я е отлетпил с футбол  Wink

Това от мен. Утре съм на линия в Асеновград.

# 54
Mомичета,
много ми е неудобно,че пиша чак сега,но при мен нещата се развиха с шеметна скорост.....от година се опитваме да си намерим свястна къща около Пловдив и да си продадем апартамента и не щеш ли всичко се случва тези 3 дни.Направо не съм на себе си от търчане и документи.Утре ще е най-натовареният ден и ще ви бъда безкрайно признателна ако отидете без мен и уговорите ден и час за представянето(по възможност след 17ч.)Дрешките от Доника,ще предам на Миленчето ако е удобно.Вече ми липсвате...кога на кафе??? Sunglasses

# 55
  • Пловдив
Силве, обади се да се уговорим за дрешките Peace Много хубаво решение сте взели за къщата, поздравления  bouquet

antom , Павелчо е голяма панта, но добре че са успели да е залепят наново. За ДВД ще пиша допълнително.

# 56
  • Пловдив
Бяхме с антом при децата от Асеновград. Не всички присъстваха в дома, но видяхме тези които бяха там. Раздадохме им следобедна закуска: кроасани, холидейки и газирани напитки. Харесаха си от дрехите които носихме. Запознахме се и с новите деца. Те са 7бр. Повечето ги познаваме от Нареченски бани. Първата презентация за държавите е насрочена за сряда/12.08.09г./ от 17 до 18ч.
Текущи нужди на дома: топки, въжета, ластици, федербали за игра. Компютри и телевизори.

пп. Ходихме и до Даниела/вдовица с 3 деца/. Занесохме хранителни продукти. Топка за баткото от антом и флумастери за най-малката.

# 57
Съжалявам , че не успях да дойда този път-някои непредвидени обстоятелства ми попречеха , но се надявам за следващия път да съм на линия.А и много ми се иска да  се видя и с вас.

# 58
  • Пловдив
Много съжалявам, че има нови деца  Sad

И понеже има много желаещи за среща предлагам  в понеделник 17.30ч в Сентрал парк или Ескада  Hug

# 59
Извинете ме, но може ли да ме светне някой къде беше Ескада?
Не че има някакво значение ще ми е приятно да се видим където и да е.
Съжалявам, че има толкова много нови деца Sad

Общи условия

Активация на акаунт