Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 309
  • 629
  •   1
Отговори
# 30
  • пловдив
Добре си прекарахме на кафето нъцки  Twisted Evil
За тези които пропуснаха даваме по няколко следващи шанса  Peace
има предложение да се ходи другата седмица до наречен и асеновград
с кафе пауза на бачково  Wink
та чакаме записване...
хайде че доста дрехи се събраха

п.с.
Аз и след 18ч мога да ходя на кафе  Mr. Green тъй че съм отворена за предложения

# 31
Момичета, досега само четях и се възхищавах на вашия ентусиазъм и действията ви, тъй като физически не разполагах с никакво време да се присъединя, но вече имам тази възможност.Надявам се да ме приемете във вашите редици за да мога да помагам и да подкрепям вашите инициативи с каквото мога.

# 32
Добре дошла,Полина!
Приветстваме те в нашите редици Grinning!
Момичета,ще уговоря първото ни представяне на Белгия за началото на другата седмица.....нека децата малко отдъхнат от път и впечатления през тази.Мисля да отида в Асеновград в петък следобед,събрала съм и малко храна и дрехи за майката с трите деца.Има време дотогава,но ако на някой му се ходи,ще ми бъде приятно да имам компания.

# 33
  • Пловдив
Вече съм на линия   Grinning
Доста сте изписали за две седмици, за това се връщам  да чета  smile3529

# 34
  • пловдив
Добре дошла и от мен polina7979   bouquet
Silvana i Eva поради отпуски има малко промяна в работния ми график, до сряда ще знам дали в петък следобед съм свободна и ако да, ще се радвам и аз да дойда на представянето. При мен има дрехи за Асеновград и ако не си много натоварена, а аз не мога да дойда да ти ги донеса ли ?

# 35
Полина  Hug!
Момичета, на мен утре пак ми се налага да пътувам.
Ако успея да се върна до петък искам и аз в Асеновград.
При мен няма дрехи, но пък имам голямо желание да видя дечицата! Laughing
Ани, утре ще звъннеш ли на Анриета и Павел?
Ще се опитам да вляза в сайта през тел., но ако не успея ще ти звънна да
разбера колко парички ще трябват.

# 36
Момичета, аз също бих искала да дойда в Асеновград и да се запозная с децата.С кола съм и ако ходите след 17.30 ще се радвам да дойда.Кажете с какво мога да бъда полезна.

# 37
  • Пловдив
polina7979 , добре дошла Hug
Аз все още нищо не мога да кажа за петък, за това ще пиша допълнително. При мен също има багаж за децата.

# 38
Ще мина да взема багажите за Асеновград в четвъртък(ама,че дума е четвъртък Rolling Eyes).Правя уточнение,отивам само за да видя децата и да направя уговорка за презентацията за идната седмица.

# 39
Моето пътуване се отложи. Laughing
Силве, към колко ще ходиш в Асеновград?(Какво не му хресваш на четвъртъка? Joy)
Някой обади ли се на майката?
Да не й звъня ако е говорила с някой да я притеснявам.

# 40
  • Пловдив
Силве, ако може да вземеш и от мен един багаж за Асеновград  Hug

# 41
  • пловдив
Обадих се на майката . Стоматоложката е казала че лечението при нея няма да е повече от 50 лв, но шината отново се е отлепила. Казали са и че работата е за ортодонт. Препоръчан и е един частен, но той е искал 400 лв. Утре ще ходи и до хирургиите пак да пита хирурга дали може да се направи нещо. Обещах да и се обадя пак следобед за да разбера докъде е стигнал разговора. Звучеше доста подтиснато , сякаш се е предала. Все повтаряше че нищо не може да се направи и така ще си остане без зъби. Казах и да не прибързва с изводите. Дано поне малко съм и вдъхнала кураж  Praynig

Силве засега петък ми е свободен и може да поема част от багажа и аз, но в четвъртък окончателно ще кажа.

# 42
  • Sofia - TelAviv
Напоследък има тенденция и огромна нужда от такава тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415302.0, така че МОЛЯ (за сега  Mr. Green) всички ДъБъМъ-вки за посещаемост и отчетност.  Peace Hug

# 43
ВяраВики не е усмивка за почерпка   Tired не успях  на изпитите, но не съм отчаяна  Grinning догодина  Mr. Green ,ох как искам да видя дечицата ,но вече чак септември ще мога да се включа към посещенията,че ще съм на морето до септември  Simple Smile Hug  bouquet  love001

# 44
  • пловдив
Днес пак се чух с майката. Хирурга е успял за закрепи отново шината и този път я е подсилил с тел. Засега нуждата от ортодонт отпада. Майката беше доста по успокоена. Утре ще се опитам да отида да ги видя и да занеса кремчета. /той все още не може да яде твърда храна/
Ако има желаещ да ме предружи да си признава  Wink

Общи условия

Активация на акаунт