Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 290
  • 629
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета ,много се радвам ,че днес ще занесете на Павел и майка му необходими неща.  Hug  bouquet Да, тя е доста притеснителна , днес писах на приятелката която ми разказа за тях ,тя е говорила вчера с Анриета по телефона и тук искам да ви помоля ,да убедите жената ,че всякаква помощ и е необходима.Има изпратени  два записа ,колет също днес ще има  и незнам дали ги е  взела.Ако не за друго ,поне да помисли за Павел ,тук гордостта няма място.  bouquet

# 16
Купих пасатор.
Довечера в 19 часа ще се видим с който дойде.

# 17
Момичета приготвих нещата за Павел и майка му,но малката не е добре,а мъжа ми  е бизнес среща до към 20.00 часа и не мога да дойда до уговореното
 място,но ще отида сама или
 ще изчакам да отидете пак! Пишете !
Ще опитам все пак да дойда днес ако нещо се промени!

# 18
  • Пловдив
Чух се с Анриета по телефона. Ще ме чака у тях към 19.30ч. Така че уговорката за 19ч. пред училището остава. Ще ви чакам там Hug

# 19
  • пловдив
Явно другите момичета са заети и затова, аз да разкажа за днешното посещение.
Днес се видяхме с майката и Павел. Много приятна, много чувствителна и притеснителна жена.
Павел е невероятен сладур, трудно ни издържа 4 лелки, защото днес беше получил  колет със страхотна футболна топка /предполагам от Лалка/ и бързаше да се хвали на приятелита  Laughing
но пък имаше и други подаръци, та ... пък и поговорихме за гаджета  Wink /той още в първи клас си намерил, издаде майка му /. Оказа се, че тренирал и джудо/ таткото на един приятел ги карал/, но сега със създалото се положение със зъбките, може и да има проблем, но той е категоричен че ще продължи.
Майката трудно си признава, че има нужда от помощ, но все пак успяхме да разберем, че на
04.08 имат час за зъболекар. Хирурзите вече са приключили работата по зъбите и го препращат към терапевт /да ме извинят стоматолозите, ако терапевт не е точното наименование, но не съм много в час../ Тя не е добре с финансите и успяхме да я съгласим, на 4 да се обадим и да разберем какво лечение ще последва и за каква сума става въпрос. Тогава и ще пишем от какво има най спешна нужда. Занесохме продукти, дрехи, а Доли предвидливо беше донесла и пасатор, на който майката много се зарадва, защото сега може да приготвя по голямо разнообразие от храна /кажи речи всяко чорбаливо ястие може да се прекара през пасатора/ за Павел. Той явно още доста време ще е на супи и пюрета.
В общи линии това  Hug

Има предложение в петък след 10ч сутринта / Wink часът е от мен, че съм нощна птица и трудно се надигам/ да се съберем на кафе. Беше предложено кафенето на Новотела защото има хубава детска площадка. Приемат се и други предложения / разбира се без събота  Mr. Green, че аз тогава не мога/

# 20
antom много ме зарадва написаното от теб Hug Поклон на такива момичета като вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 21
Ехооооо!
Какво става за утре?
Ще пием ли кафе?
Аз съм свободна утре до 13-13.30 часа.

# 22
  • пловдив
и аз съм свободна, хайде който ще идва да драсне ред да се преброим  Laughing

# 23
Хайде към 11ч на кафето на Новотела.Става ли?

# 24
  • пловдив
от мен няма ядове  Wink там съм  Peace

# 25
  • Пловдив
Ще гледам да дойда Hug

# 26
Значи утре ще се видим в 11 на кафето на Новотела. Hug

# 27
привет и от мен  Simple Smile -напоследък нямам време за писане, но се старая да ви чета що-годе редовно  newsm78 .
-тъкмо се връщам от посещение у  Даниела - вчера е получила някакъв неврологичен шок ,или нещо от сорта, - едвам говори ,иначе е  на крак и в почти обичайната форма  Sad  - била е на лекар, изписали са и някакви лекарства, които приема вече. утре ще прати децата за някой ден у бабите , че да почине малко . -видя ми се доста по - слаба отпреди, не знам дали се хранят редовно  Thinking
-не знам  дали и какво можем да направим за нея ....

# 28
  • Пловдив
monikam_1 , много съжалявам за Даниела. Освен с хранителни продукти и дрехи за нея и децата с друго не знам дали бихме могли да помогнем. Ако имат нужда, моля те пиши.

# 29
Еййййй,направо ме задъхахте с инфо и ентусиазъм,който за нашто дело е на първо място.Съжалявам,че пропускам доста инициативи,но сега докато се изредят колегите с отпуските съвсем немога да мръдна.Само след 18ч съм на всички линии.
При мен има доста дрехи за 7-18 и ще погледна за Павел и майката.Ще се включа с пари ,след като се разбере  след прегледа на -4.08  какво ще е нужно още .
Ели / от коледния базар /- радвам се ,че получавам новини от теб и благодаря за топлите думи.Ще се радвам ако при теб всичко е наред / така ми звучи / и ако имаш желание може да се видим с децата на някой парк.
Галка ,тази усмивка не звучи ли като за почерпка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт