Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 330
  • 629
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
 mary_Ko, добре дошла Hug Ще те чакаме на срещата Peace

Marise , педадоха ми нещата Peace

# 421
Момичета,здравейте!
Гледам обсъждате вече Коледния базар-тази година нямам възможност да правя картички.Живот и здраве мисля да "открадна" миналогодишната идея на Вяра и да направя сурвакници.Какво ще речете?
Мога да разпечатам пак късметчета,стига да си намеря миналогодишния файл.
Успешна работа на всички Hug

# 422
  • пловдив

Гледам обсъждате вече Коледния базар-тази година нямам възможност да правя картички.Живот и здраве мисля да "открадна" миналогодишната идея на Вяра и да направя сурвакници.Какво ще речете?
Трапезица  Hug доколкото си спомням, сурвачките бързо свършиха миналата година  Peace Нанизала съм люти чушки да съхнат ако ти трябват- давам  Mr. Green

и да не си помислите, че мързелувам  Mr. Green
аз си продължавам с напъните
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2009.421913.15625673
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2009.421913.15625677
.....

# 423
Marise , предадоха ми нещата Peace
Много се радвам. Аз съм с две леви ръце и едвам ги направих Joy

# 424
  • Пловдив
Има ли някой желание да се пробва с декупаж, понеже салфетките са у мен, да знам дали да ги нося на срещата Laughing
Ако някой иска  шишарки и златна хартия, да си признава Mr. Green
Мили, имаме ли останали стикери от миналогодишния базар, ако има ми донеси един за мостра Peace

# 425
И аз ще дойда на срещата,нали за днес става въпрос?

Аз искам шишарки.

# 426
  • Пловдив
Сутринта гледах по Евроком репортаж от откриването на Защитеното жилище в Асеновград. Станало е много хубаво, чисто, просторно, с нови и хубави мебели. Децата изглеждаха притеснени, само едно момче се престраши да застане пред камерата, но само смотолеви нещо, че много се радва.
Споменаха и че се работи по проект за ремонт на целия дом, но предвид това, че Защитеното жилище го правиха повече от 2 години, едва ли ще стане скоро  Rolling Eyes

Аз няма да мога да дойда на срещата, но вече пробвам една идея от темата в Хоби, ще покажа като съм готова.
С декупажа опитите ми бяха трагични, скъсах си нервите и изобщо не смятам да пробвам пак   Crazy

# 427
Хайде и аз с една добра новинка.Една наша миналогодишна спонсорка ми се обади снощи с новината за 150-200 кг.ябълки.Могат да се взимат когато се пътува за съответния дом.Та мисля за петък да направим едно траншче Mr. Green
Споко за сурвачките - знаеш ли колко гърбове искат бой smile3512

# 428
  • пловдив
и аз съм на линия днес  Peace
violenza носи всичко което имаш, ще се договаряме  Mr. Green
ееееее  bugaboo недей така, не е чак толкова труден декупажа, на мен даже ми лекува нервата  Wink /за сметка на останалите членове на семейството  Joy

# 429
Значи не съм се объркала за деня на срещата.
Аз мога да пробвам с декупажа,но някой трябва да ми предаде сериозен урок.

# 430
Нещо трябва ли да се купува за рождения ден в Асеновград? Пишете и мен в присъствения лист, аз ще съм с моята кола.
Поздрави на всички!

# 431
Здравейте! Имам една чанта с дрехи, запазени са, на мен ми ги дадоха, но аз нямам нужда от тях и не знам към вас ли да се обърна да ги дадете на някоя майка, която има нужда от тях. Дрехите са за 4-5 годишно дете, има и по-големи, има блузки с къс и дълъг ръкав, панталонки и горнища от типа на анораците, но са тънки. Малко са, дано на някого влязат в употреба. Живея до кино Фламинго и ще ми е по-удобно, ако някой дойде да ги вземе, че с моите двама малчугани не съм много мобилна Rolling Eyes

# 432
  • Пловдив
Едно напомняне за днешната среща. В 17.30ч. в Китайския ресторант в Маркет центъра на Капитн Райчо. Надявам се, да се видим с повечето от вас Hug

# 433
Момичета, искам да ви помоля ако някой знае нещо, ако някой чуе нещо ТЪРСИ СЕ РАБОТА НА ЕДНА САМОТНА МАЙКА, която живее сама с 9-годишната си дъщеря ПОД НАЕМ.
Няма парички нито за наем, нито за хляб... Днес и подарих 2 чисто нови анцузи за детето, станали са и то е било много щастливо.
Дадох й 20 лв да напазарува нещо за ядене /дори минимално/, за да имат за няколко дни.

Момичето е от Северна България, преди 5 месеца идва в Пловдив, никой не познава и се бори, но много е затънала. Сама ми е трудно да я измъкна, колкото и да съм силна.
Търси всякаква работа- като миячка, като чистачка, като графичен дизайн, каквото се сетите, саво и саво да може да взима някакви парички,за да изкарва за храна, сметки и наем.

Моля, нека всеки, който може да помогне на тази душа, тя има нужда от нашата ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!!!

# 434
  • Пловдив
Нора, можеш ли да дадеш малко повече инфо за жената и детето. Размери на дрехи, обувки, нужди и т.н. Също тя какво е работила  и каква работа си търси.

пп. Ще помоля някой да пише инфо за срещата Peace

Общи условия

Активация на акаунт