Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 324
  • 629
  •   1
Отговори
# 450
Момичетра, нека да направим купон ако изкате. Не им се случва всеки ден, а аз ще платя за DJ. Money
Съгласни ли сте. Party
Ани, аз ще съм с кола и ще тръгвам по-късно, защото съм до 16.30 на работа. Мога да те натоваря, само да ми кажеш от къде.

# 451
Тони, има едно момче без подарък, висок е 180см, размер М, желанието му е блуза на Адидас, синя или черна Peace

Ще взема блузата, но незнам дали М-размер няма да е малка, може би  L - е по-добре. Ако може някой да ми каже на лични кое е момчето, за да преценя. Peace

# 452
  • пловдив
Понеже нямам вяра на техниката в дома и аз мисля че дисководеш си е по добре, защото те си носят техника, но да кажат и другите
kiro пуснах ти телефон на ЛС ще се чуем, благодаря!

# 453
След вчерашната среща ме напуши ентусиазма и разгънах малко гънки на мозъка и измислих......нещо ново и сензационно Shocked
Понеже колежката ми е много работлива и е набродирала куп заготовки за картички,а от тях ги имаме в повечко,та реших да използвам "заготовките" за подложки за чаши.Ще купя корк и ще залепя отгоре бродерията.
Как ви се струва фикс идеята ми newsm78.Само да  ми сринете творческия ентусиазъм ще ви  #2gunfire Mr. Green
А сега и с по-лошата новина.Отпадам за Асеновград,но за бебешкия р.д  в петък 30.10 съм там. Simple Smile

# 454
Момичета,мисля,че е по-разумно да се спестят 50те лева за DJ-я.Щом има вариант да има човек,който няма да вземе пари,по-добре да се дадат за нещо друго за децата.
Само съжалявам,защото купона щеше да е супер най-вероятно.Не че с другото момче няма да е.Но парите могат да се използват за нещо по-наложително.

нека да е купон. направо се договори с момчето за четвъртък

# 455
  • Пловдив
Щом повечето момичета са за професионален дисководещ,  Miss Fairy , говори с момчето и ако все още е съгласно, направо го уговаряй. Само да се разберем с кого ще пътува, че аз ще тръгна по-рано за Асеновград.

# 456
  • пловдив
След вчерашната среща ме напуши ентусиазма и разгънах малко гънки на мозъка и измислих......нещо ново и сензационно Shocked
Понеже колежката ми е много работлива и е набродирала куп заготовки за картички,а от тях ги имаме в повечко,та реших да използвам "заготовките" за подложки за чаши.Ще купя корк и ще залепя отгоре бродерията.
Как ви се струва фикс идеята ми newsm78.Само да  ми сринете творческия ентусиазъм ще ви  #2gunfire Mr. Green
А сега и с по-лошата новина.Отпадам за Асеновград,но за бебешкия р.д  в петък 30.10 съм там. Simple Smile

Удеята си е добра, обаче  Mr. Green не може ли да са като картинки за стена, защото от чашите ще се цапат, а когато са на корк, няма как да се перат  newsm78 друг вариант е да се лакират, но не съм убедена че върху плата ще се получи устойчев пласт...

# 457
Момичета ,аз уж утре ще идвам не знам още не съм говорила с моя транспорт Grinning ,защото имам и учебници за носене там и дрехи  Simple Smile  ако пък не стане с  транспорта при някоя от вас ще се включа,която има желание без багаж  Simple Smile,но по вероятно е да имам транспорт,така че няма да имам нужда от този вариант  Mr. Green

ВяраВики с риск да срина творческият ти ентусиазъм  Mr. Green не мисля ,че ще стане ,ако имаше нещо гладко да се сложи над тях,смисъл като рамчица да стане,да не се слага директно върху тях чашата или пък мини рамчици ще им трябва и за стена да стават,друго което се сещам е да се пришият към ботушките,нали имаше едни червенички и пак за стена украса стават   newsm78 newsm78 newsm78  love001 това е от мен

# 458
Имам голямо желание да дойда утре, но няма да мога и много съжалявам.Имам една надежда, че леля ми може да се съгласи да гледа малкия, но утре следобяд ще знам със сигурност.За всеки случай искам да оставя подаръка и почерпката, която съм взела на някой от вас.А дано пък успея да дойда.

# 459
  • пловдив
 ooooh! проблема с транспорта се разраства  Гале дано поне ти успееш
Аз взех пуканки, солени бисквитчици във формата на усмивки и един вид сладки
Доколкото разбрах Вяра праща плодове
Някой на срещата спомена и сухи пастички
Тортата е осигурена от Черна перла  Heart Eyes
От kiro соленки на килограм
Нещо ми се губи безалкохолното  newsm78

# 460
  • Пловдив
Напитките ги купи Роси, с останали пари от минал рожден ден.

# 461
Диджеят е инструктиран.Казва се Жоро.Ще си дойде с техниките и всичката нужна багажерия.Дала съм му адреса и телефона на Мили ако нещо се замота по асеновградските дебри.
Момчето ще дойде по-рано,сам изяви желание.Казала съм му,че Мили ще е там от 16:30ч

Ех,така ми се приидва и на мен.Ще ви чакам с нетърпение да разказвате и да показвате снимки,страшно се надявам на децата да им хареса,да се развеселят и да се почувстват обичани и щастливи поне утре.
 Hug Весело прекарване!

# 462
  • пловдив
Miss Fairy  Hug Hug

# 463
Никой не ми отговори, а няма време- на кого от вас да оставя подаръка.С кола съм и мога да дойда където и когато кажете-работата ми не е  офис и съм мобилна.Трябва да тръгвам на работа, но ще си взема лаптопа и ще проверявам за отговор , защото друга връзка с вас нямам

# 464
  • Пловдив
Аз снощи вдигнах температура и за съжаление няма да дойда Tired
Ще предам подаръците на mamaT Peace
Весело изкарване, очертава се супер купон  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт