Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 301
  • 629
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Вярче, имам и аз кутийки от шоколадови яйца. Ако може една мостра да видя, дали ще мога и аз да ги правя. Ако ли не ще ти ги дам на теб, а на мен ще прехвърлиш нещо по-елементарно за правене.

# 526
  • Пловдив
Днес се срещнах с управителката на МОЛ Пловдив. Говорихме за базара. Предложи няколко неща. Но е необходимо да обсъдим доста подробности. За това ще трябва да де срещнем там на място. На мен лично ми е удобно в неделя и петък. Кажете и вие и да се разберем.

# 527
  • Пловдив
Днес се срещнах с управителката на МОЛ Пловдив. Говорихме за базара. Предложи няколко неща. Но е необходимо да обсъдим доста подробности. За това ще трябва да де срещнем там на място. На мен лично ми е удобно в неделя и петък. Кажете и вие и да се разберем.
В неделя съм свободна, ако решиш мога да дойда Peace

# 528
  • Пловдив
По добре да не отлагаме във времето, да се срещнем в неделя. Казвайте час и да се уговаряме Peace

# 529
  • пловдив
за сега и аз съм свободна в неделя, но потвърждение утре, че шефа обича да ми измисля задачи  Mr. Green ще замоля само да не е по рано от 11ч сутринта, че след целодневна смяна трудно се надигам  Wink

# 530
  • Пловдив, но иначе от Бургас
И аз мога да дойда, хайде сутринта към 10

# 531
 Е ,хубаво, в 11  Laughing

казвайте час ,че така само  си пишем

# 532
  • Пловдив
Среща в неделя 08.11.2009г. в 11ч. в МОЛ Пловдив, на третия етаж на Мак Доналдс.

# 533
Среща в неделя 08.11.2009г. в 11ч. в МОЛ Пловдив, на третия етаж на Мак Доналдс.

Аз ще дойда

# 534
  • Пловдив
Там съм  Hug

# 535
Утре и аз ще дойда.

# 536
Момичета,
Да ви пиша, че обувките, които мамата от София изпрати на antom станаха на Елица и тя е много доволна и щастлива.

Благодаря Ви от нейно име  bouquet

Но те са за пролетта. Сега й търсим боти- за зимата, защото има само едни маратонки.

Преди 2 дни ходи на 2 интервюта, на едното най-вероятно няма да стане, а на другото има много голям шанс. Но в понеделник ще стане ясно. Ще пиша отново как се движат нещата.

Мами, някой от вас беше писал назад в темата, че има познати в рекламно студио.  newsm78
Искам да ви помоля- търси се се студио или човек, с който Елица да стане партньор, за да може да си довършва проектите които прави като графичен дизайн- рекламни материали, принтери, резане, облепване и монтаж на фолио.

Момичета, аз явно пак съм изпуснала, да ви питам срещата утре в МОЛА на каква тема ще е? Аз имам ангажимент, но ако е нещо важно ще се постарая да разместя програмата!!!!

# 537
  • пловдив
Днес Drozi ми донесе нови апрески за Павел  Hug
nora13 срещата е по повод базара, предполагам ще се уточни мястото и времето м МОЛа
Мили имам събрани още рула, купих и 4 рула коледна хартия, да ти ги нося ли  newsm78,
violenza а на теб спрейовете от София ?

# 538
  • Пловдив

violenza а на теб спрейовете от София ?
Носи, носи Mr. Green
Някой иска ли златна хартия  Crazy

# 539
Момичета,как е минала операцията на детето от Пазарджик?

Приятна среща утре!

Общи условия

Активация на акаунт