Fragancedirect.co.uk- 2

• 30 061
  • 465
  •   1
Отговори
# 120
След като ме канселираха три пъти с три различни акаунда УСПЯХ да им пробия системата с четвъртия  hahaha

Сега ще чакам да видя след колко поръчки ще ме хванат, че съм аз  Joy

# 121
Получих втори имейл. Значи поръчката ще тръгне. Сега остана нашите пощи да са благосклонни към мен и да ми дадат парфюмчето.
Простете, че ви ангажирах с моите проблеми   bouquet

# 122
Момичета,помагайте!Опитах се да платя с paypal,но ми изписва това                 
We could not take your payment using PayPal, please try again or use a different payment method.Случвало ли му се е на някой?   bouquet

# 123
We could not take your payment using PayPal, please try again or use a different payment method.Случвало ли му се е на някой?   bouquet

А логна ли се като поръча? Случвало ми се е в друг сайт, но след като се логнах, прие. Peace

# 124

А логна ли се като поръча? Случвало ми се е в друг сайт, но след като се логнах, прие. Peace

Да,вси4ко изглежда ок.А когато се плаща по този на4ин,нали не трябва да се попълват поленцата за данните на картата? Blush
И на страницата на paypal-a ми дава едно празно поле,в което да въведа     Enter gift certificate, reward, or discount  ?!

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 21:32 от to4ica123

# 125
  • Варна

Да,вси4ко изглежда ок.А когато се плаща по този на4ин,нали не трябва да се попълват поленцата за данните на картата? Blush
И на страницата на paypal-a ми дава едно празно поле,в което да въведа     Enter gift certificate, reward, or discount  ?!

Не, не се попълват данни от картата, само при регистрирането и в системата. После пп си ги знае автоматично. Това съобщение ми е излизало когато не ми мине плащането поради някаква причина. Единия път беше някаква грешка в комуникацията, а другия бях надвишила лимита за плащане по картата ми. Виж дали имаш достатъчно наличност.

# 126
Най-накрая успях ! Проблема е бил в кода за отстъпка-не важи за gift set . То си пише, ама кой да прочете   ooooh! 
 Mims-Mims,natia     bouquet

# 127
  • In The Middle Of Nowhere
Най-накрая успях ! Проблема е бил в кода за отстъпка-не важи за gift set . То си пише, ама кой да прочете   ooooh! 

Защо да не важи? Аз използвах кода 117 за сет от последната ми поръчка.

# 128

Защо да не важи? Аз използвах кода 117 за сет от последната ми поръчка.

Ами не знам-пробвах 10 пъти сигурно и не ще и това е ooooh! Писах,4е в paypal-a ми изписва да въведа Enter gift certificate, reward, or discount и не ми го прие.Най накрая го махнах и от 1-я път стана  newsm78.А в fragrance-to изписва това:  Promotions do not apply to gift certificates.За това реших,4е не важи  Peace

# 129
  • In The Middle Of Nowhere
Кодовете за отстъпки се въвеждат на сайта в графата redeem a promotion code и след това отиваш да платиш в ПП( не знам да се въвеждат кодове в пп) и това за gift certificates наистина го пише, но то се отнася за някакви подаръци доколкото разбирам, а не за сетовете   Peace

# 130
Кодовете за отстъпки се въвеждат на сайта в графата redeem a promotion code и след това отиваш да платиш в ПП( не знам да се въвеждат кодове в пп) и това за gift certificates наистина го пише, но то се отнася за някакви подаръци доколкото разбирам, а не за сетовете  Confused

black_angel1   bouquet

# 131
След като ме канселираха три пъти с три различни акаунда УСПЯХ да им пробия системата с четвъртия  hahaha

Сега ще чакам да видя след колко поръчки ще ме хванат, че съм аз  Joy
Crazy леле колко си упорита  smile3501, дано не те хванат скоро, че тогава какво ще правиш пак  newsm62

поръчах го това антицелулитното на Roc, сега да видим дали ще го одобря
досега съм използвала на Дева, Галеник и Виши и единствено от това на Виши съм видяла истински резултат.

# 132
  • София
Някой чакал ли е пратка повече от седмица и след това да е пристигнала?
Знам за изгубени пратки и за такива, които идват за 2-3 дни /за тези от собствен опит/.
До сега не ми се беше случвало да чакам толкова и ме е страх да не би да се е загубила  Sad

# 133
  • София
Записвам се и аз в групата.Вчера пуснах първа поръчка,сега чакам да я шипнат и да дойде Laughing
Поръчах 2 парфюма на сляпо,дано поне единия ми хареса Wink

# 134
Изпаднала съм в тих ужас .... Днес отидох да си взема пратка от пощата и понеже нямах идея колко големи са сетовете, въобще не се сетих да отворя кашона на гишето. Прибирах се и с ужас констаттирах , че от 5-те неща, които съм поръчала и  платила, в това кашонче има само 1!!!! Звъннах на пощата , за да попитам дали случайно не са забравили да ми дадат още един кашон, нали се сещате какъв беше отговора?
Въпроса ми е: На някой, който е поръчвал и получавал повече неща наведнъж - имат ли практика от Fragancedirect  да ги опаковат отделно нещата? Че това ще ми даде все пак някаква надеждица, че може да изскочат и останалите ми покупки... Sad

Общи условия

Активация на акаунт