Fragancedirect.co.uk- 2

• 30 052
  • 465
  •   1
Отговори
# 135
  • In The Middle Of Nowhere
А колко голям е кашона? И само сетове ли си поръчвала и по този който е бил вътре можеш ли да  предположиш дали има място и за останалите? Иначе аз не съм чувала за отделни пратки от една поръчка.

# 136
Хайде, да прескоча и тук.  Laughing Да не видя тема за харчене на пари.  Mr. Green
Поръчах парфюм за подарък на сляпо, без да познавам въобше миризмата.
Дано на човека му хареса.

# 137
  • в страната на абсурдите
jazzlady  от коя дата ти е поръчката,т.е.кога е шипната?

# 138
А колко голям е кашона? И само сетове ли си поръчвала и по този който е бил вътре можеш ли да  предположиш дали има място и за останалите? Иначе аз не съм чувала за отделни пратки от една поръчка.

Не. Поръчах три сета и 2 кремчета. В този кашон , който получих днес, няма място за други неща. Беше наблъскан с онези бели нещица вътре...... А бе - никаква възможност да е имало нещо друго. аз затова и попитах дали някой си е получавал една поръчка в отделни кашони.

# 139
jazzlady  от коя дата ти е поръчката,т.е.кога е шипната?
От понеделник.-24.07.

# 140
  • у нас
Някой май писа, че са му били разделели така поръчката в 2 кашончета. Първо е получил 1 продукт и фактура  за всичките поръчани. След известно време получи и останалите продукти.
Дано се включат и др. , но съм почти 100% сигурна че в тази тема го четох това Peace

# 141
Някой май писа, че са му били разделели така поръчката в 2 кашончета. Първо е получил 1 продукт и фактура  за всичките поръчани. След известно време получи и останалите продукти.
Дано се включат и др. , но съм почти 100% сигурна че в тази тема го четох това Peace
Даваш ми някаква надежда, благодаря ти много  Hug
Апропо - аз и фактура нямам в малкото кашонче
А още по-гадното е , че утре рано тръгвам извън града и ще се върна след седмица  Sad

# 142
  • In The Middle Of Nowhere
Ами щом няма място за други работи в кашона, значи ще си получиш другите неща с друга/и пратки. Така мисля аз.

# 143
  • Варна

И аз си го спомням това, но не знам на коя страница беше или е в предната тема. Но имаше такъв постинг Peace

# 144
  • Козлодуй
Получих си това,което изглежда така:

Без кутия е,приятен аромат и консистенция.Поръчано на 27.07,шипнато на 28.07.
За жалост парфюма още го чакам от юнските поръчки от Fragrancex Twisted Evil

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 10:46 от Lunen_sun

# 145
  • у нас
може би са го направили с идеята че 3 сета и 2 крема може и да минат в категорията над 2 кг newsm78

# 146
и на мен така ми беше разделна първата поръчка, защото поръчките бяха над 2 кг и второто кашонче пристигна, ако не се лъжа чак след 3 дни

# 147
може би са го направили с идеята че 3 сета и 2 крема може и да минат в категорията над 2 кг newsm78

Много мило от тяхна страна,ако е така newsm78.Спестяват ни разправии ,мита и данъци Peace.

# 148

Много мило от тяхна страна,ако е така newsm78.Спестяват ни разправии ,мита и данъци Peace.

Няма нито мита, нито данъци от Англия.
За какво влязохме в ЕС преди две години?
Ако е над 2 кг се взима от пощенската станция при Митницата /това за София/ и не се дължи нищо, освен 4 лв, които взимат и те не знаят за какво.

# 149
Цитат
Няма нито мита, нито данъци от Англия.
За какво влязохме в ЕС преди две години?
Ако е над 2 кг се взима от пощенската станция при Митницата /това за София/ и не се дължи нищо, освен 4 лв, които взимат и те не знаят за какво.

Е, не го знаех това Embarassed.Благодаря за инфото Peace.

Общи условия

Активация на акаунт