Fragancedirect.co.uk- 2

• 30 045
  • 465
  •   1
Отговори
# 150
  • In The Middle Of Nowhere
Някой знае ли дали шипват в събота?

# 151
  • Пловдив
Някой знае ли дали шипват в събота?

Мисля, че не. На мен съботна поръчка ми стоеше в In progress до понеделник следобед, когато ми я обработиха, а и работно време са обявили понеделник - петък.

# 152
и на мен така ми беше разделна първата поръчка, защото поръчките бяха над 2 кг и второто кашонче пристигна, ако не се лъжа чак след 3 дни
Благодаря ти,че сподели. Горещо се моля да е така, щато то друго не ми остава така или иначе.
Но въпреки временното успокоение,  смятам след малко да им драсна едно писъмце за всеки случай.

# 153
пратили са ми код 317 за 5% до 3 август важи

# 154
  • у нас
аз пуснах в петък към 16ч, шипнаха в понеделник Peace

# 155
На мен явно ми върви на закъснели поръчки:(Шипнаха ми първата поръчка във вторник и до днес нищо не съм получила CryНякой да  еполучил нещо, шипнато във вторник? newsm78

# 156

Ами аз пуснах към 12.30 ч. дали ще ми я шипнат днес или искам много  newsm78

На мен явно ми върви на закъснели поръчки:(Шипнаха ми първата поръчка във вторник и до днес нищо не съм получила CryНякой да  еполучил нещо, шипнато във вторник? newsm78

За този вторник ли става въпрос?

# 157
  • в страната на абсурдите
донесоха ми преди малко поръчката ми от 26.07,шипната на 27.07 с тези две неща:
 не ми допадна на първо четене
 много ми хареса,но нещо не го откривам в сайта/може и аз да съм в грешка/
някой беше писал в предната тема,че поръчките ги шипват след 17 часа.след като аз получих днес от понеделник,би трябвало тези от вторник да дойдат утре или в понеделник/не че има логика /

# 158
  • Пловдив

Ще ти я шипнат към 18,30 наше време смятам и стискам палци.

На мен явно ми върви на закъснели поръчки:(Шипнаха ми първата поръчка във вторник и до днес нищо не съм получила CryНякой да  еполучил нещо, шипнато във вторник? newsm78
А

# 159
Горгона, дано  Hug

пп: що се отнася до поръчки от вторници, аз моята я получих в понеделник, но това според мен е мн относително да се каже точно в кой ден някой може да си получи пратката.

# 160
  • Дълбоката провинция
Днес получих петъчната поръчка LaughingПолучих мейл още в петък следобяд,че е изпратена.Минах на косъм-кашончето тежеше 2,200 кг.Получих куфарчето за маникюр,този лосион http://www.fragrancedirect.co.uk/Sarah-Jessica-Parker/Sarah-Jess … 00ml/invt/0019649   страхотен е ; и този http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0007141&cm_vc=productpage  много нежен и приятен Peace

# 161
Имам известие за поръчката от понеделник и шипната във вторник, но във вторник на обяд получих мейл, че е пратена  Peace

# 162
момичета колко мл е 0.05 oz виалче, и 0.85 oz (за второто вече питах в предишната тема но забравих пак  Embarassed Embarassed Embarassed)

# 163

Ще ти я шипнат към 18,30 наше време смятам и стискам палци.

На мен явно ми върви на закъснели поръчки:(Шипнаха ми първата поръчка във вторник и до днес нищо не съм получила CryНякой да  еполучил нещо, шипнато във вторник? newsm78
А

Да, за този вторник... newsm78

# 164
  • в страната на абсурдите
0,13 oz = 3,9 ml.
0,17 oz=  5 ml.
0,25 oz= 7,5 ml
0,5 oz= 15 ml
0.85 oz=25 ml
1 oz= 30 ml
1,7 oz= 50 ml