Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 996
  • 465
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, тази тема нещо я изпуснах, ако се повтарям ме извинете, но някой ползвал ли е продукти на тази фирма http://www.fragrancedirect.co.uk/Coryse-Salome/Coryse-Salome-Ant … 50ml/invt/0010197 и има ли отзиви?  newsm78

# 316
  • София
Относно антицелулитния крем, нанася се количество колкото перла - цитирам , на гъбата и се трие около 2 минути на участък. Тази гъба обаче е част от някакъв апликатор, който работи на батерии, но за мен е ясно , че ще се масажирам самостоятелно. Кремът е пълен с абразивни частици , които като започне масажа подраскват.Когато попие кремът кожата изглежда цялата на кристали като великденско яйце. След което трябва щателно да се измиете и да се намажете с овлажняваш крем имаче кожата изсъхва. Confused
В заключение се обобщава, че кремът е чудесно допълнение, към някакъв друг продукт на Roc.  #Crazy
Мисля, че няма да повторя повече от този крем, освен ако няма някакъв невиждан ефект.Много е сложно за мен, предпочитам да се намажа и да за забравя.Пак ще подчертая , че такъв съм видяла единствено от антицелулитния крем на Виши , който е скъп , но ефективен срещу целулита и изглажда кожата, а този май ще ме сбръчка  Blush.
Иначе изглежда напълно редовен и мен ме тресат някакви съмнения относно продуктите.Бях поръчала Love in Paris, но не ми се вижда много траен Tired.

Той не е кой знае колко траен Laughing
Това е летен аромат и хич не е траен - повечето на нина ричи не са трайни

# 317

.Бях поръчала Love in Paris, но не ми се вижда много траен Tired.

Той не е кой знае колко траен Laughing
Това е летен аромат и хич не е траен - повечето на нина ричи не са трайни
Благодаря момичета, това ме успокоява донякъде  Rolling Eyes.

# 318
Пред дилемата  дамския Армани Diamonds или Thierry Mugler - Alien съм, обожавам Bvlgari - Jasmin Noir, Еуфорията на Келвин Клайн   newsm78

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 14:35 от kriss`

# 319
Пред дилемата  дамския Армани Diamonds или Алиен съм, обожавам Bvlgari - Jasmin Noir, Еуфорията на Келвин Клайн   newsm78

Аз те съветвам да избереш Елиън. Hug

# 320
Пред дилемата  дамския Армани Diamonds или Алиен съм, обожавам Bvlgari - Jasmin Noir, Еуфорията на Келвин Клайн   newsm78

Аз те съветвам да избереш Елиън. Hug

но го нямат  наличен   Crossing Arms

# 321
Izabella, тук не е изгодно да се правят общи поръчки, защото цената на доставка на  продуктите е на бройка-2.50 първия и 2. оо за всеки следващ! Език не ти е необходим кой знае колко, така , че прочети внимателно 1-я пост и поръчвай смело! За по-сигурно си регистрирай картата в пей-пал!
защо да не е изгодно нали всеки си плаща неговата си поръчка а дали единият или другият ще плати първоначалната такса за първия продукт няма толкова значение разликата е някакви си 50-60 пенса,на мен ми поръчаха въпреки че съм добре с езика,но не и с кредитни карти и банки

# 322
Izabella, тук не е изгодно да се правят общи поръчки, защото цената на доставка на  продуктите е на бройка-2.50 първия и 2. оо за всеки следващ! Език не ти е необходим кой знае колко, така , че прочети внимателно 1-я пост и поръчвай смело! За по-сигурно си регистрирай картата в пей-пал!
защо да не е изгодно нали всеки си плаща неговата си поръчка а дали единият или другият ще плати първоначалната такса за първия продукт няма толкова значение разликата е някакви си 50-60 пенса,на мен ми поръчаха въпреки че съм добре с езика,но не и с кредитни карти и банки

Ами точно за това е писала sasi6, най-много този, който прави услуга и поръчва за друг, без да ползва Пей пал например да изгори с някоя и друга сума, но това си е риска от онлайн пазаруването, според банките!  #Crazy Та после ходи се разправай, особенно ако имаш голям лимит на кредитната карта и се усетиш късно!  Аз лично вече никога няма да държа повече от 5 лева по картата си, че се опарих вече!  Tired

# 323
  • Пловдив
Izabella, тук не е изгодно да се правят общи поръчки, защото цената на доставка на  продуктите е на бройка-2.50 първия и 2. оо за всеки следващ! Език не ти е необходим кой знае колко, така , че прочети внимателно 1-я пост и поръчвай смело! За по-сигурно си регистрирай картата в пей-пал!

Ако са повечко неща поръчката може да прехвърли 60 лири и да е повече от 2 кг, а там доставката може да хвъркне на 20 лири, а колетът да иде на митница вместо в районния пощенски клон.

# 324
  • Варна
Големите колети нали ги разбиват на по няколко. Иди гледай кое къде се е паднало. Само нерви ще троши поръчващия.

# 325
  • Хасково
Момичета ще пускам поръчка !
И се двоумя между два парфюма
http://www.fragrancedirect.co.uk/Morgan/Morgan-Sweet-Paradise-Ea … 60ml/invt/0010402
http://www.fragrancedirect.co.uk/Beckham-Fragrances/Beckham-Inti … 75ml/invt/0011914

Имате ли впечатления ?  Hug

# 326
Бекъмския не е никак лош, но е малко тежичък сладък вечерен парфюм. Прилича ми на нещо вече познато от по скъпите марки, но не мога да определя какво. Като трайност не помня как е. Ако обичаш свежарки, този не е за теб.

# 327
Момичета почти съм сигурна , но да попитам. Преди години имах един парфюм на Лакроа, шишето му бе нещо като рапан, така и не разбрах как се казва. Май е спрян от производство , права ли съм...... Rolling Eyes

# 328
  • Хасково
Бекъмския не е никак лош, но е малко тежичък сладък вечерен парфюм. Прилича ми на нещо вече познато от по скъпите марки, но не мога да определя какво. Като трайност не помня как е. Ако обичаш свежарки, този не е за теб.

Благодаря ти !   bouquet  bouquet  bouquet
Значи остава нА  Морган - изглеждам ми свеж  Mr. Green

# 329
  • Варна
hrrisss, да не е Floral?

Общи условия

Активация на акаунт