Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за раждането у дома в Холандия?
Какво е мнението за холандската здравна система?
Какво е мнението за акушерките в Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за раждането у дома в Холандия?
Мнението за раждането у дома в Холандия е разнообразно. Някои се чувстват уверени в системата, която предоставя професионални акушерки и спазва желанията на майката. Други изразяват съмнения, но се чувстват по-спокойни след получените отговори и споделен опит. Важно е да се отбележи, че системата зачита волята на пациентите и бащата може да присъства на раждането.
-
Какво е мнението за холандската здравна система?
-
Какво е мнението за акушерките в Холандия?
Мнението за акушерките в Холандия като цяло е положително. Хората оценяват професионализма им и способността им да обясняват и се отнасят с внимание към пациентите. Някои предпочитат акушерки пред гинеколози, тъй като смятат, че те предоставят повече информация и се фокусират единствено върху бременността и раждането.
-
Какво е мнението за раждането в болница в Холандия?
-
Какви са цените за децата в детска градина (пеутерспеелзаал) в Холандия?
То всичко си зависи всъщност и от децата, има близнаци, които се чувстват по-добре заедно, има такива, на които по-добре действа да са разделени. По принцип еднояйчните имат много по-силна връзка, моите са двуяйчни и съвсем различни и външно и като характер. Чела съм мнения на порастнали близнаци, които са доволни, че винаги са били заедно. Та като така не знам...
От друга страна обаче аз съм израстнала като само дете, а те са две и са постоянно заедно. А също могат да са и много голяма подкрепа една за друга. Точно това всички близнаци, които са били заедно изтъкват като много позитивно. Иначе е много хубаво насърчаването на индивидуалността, но пък насила хубаст не става. Те и сега като сме навън винаги играят отделно, но като има нужда или едната заплаче другата веднага идва да провери и да я утеши
В крайна сметка ще се водя по децата. Като начало ми се струва, че ще е много по-добре за тях да са заедно поне в ПЗ.
Я да се изкажат психолозите в темата 
И на мен ми действа по-скоро амбициращо, когато постават под съмнение възможностите ми. Като тръгнах едно време да кандидатствам журналистика всички ме разубеждаваха как там влизали от лъв нагоре
.Аз също не бих могла да спя в стая с огледала,дори екрана на мобилния като свети ме дразни.
.А сега е страшно контактна,без никакъв срам,граничещо с наглост дори.Отива при хората,сяда на техните маси...яде от тяхната храна,дори и поръчват за пиене,десерти
.Винаги се заиграва с другите деца,и печели сърцата на всички хора.Зетовете се редят на опашката.. 
.Та 2 часа след чудото ни пуснаха да тръгваме.После покрай нея и на мама и замина диетата,и изядохме доста сладоледи. 
,нещата не се получават така,доста е изморително.Може и сега навика и да се буди ,също да пречи.. съдя по себе си.Аз като бях бременна ставах по сопорнайсет пъти да пишам...и още и още се будя така за wc-то.

. Но точно тези хора успяха в живота. Направиха кариера. И се изявиха като личностти. Наскоро срещнах една съученичка, която има контакт с повечето от класа и като разказва кой какъв станал направо жал и мъка. Хората дето бяха най-добри в училище и учителите ги лансираха нищо или почти не е излязло от тях. Ти си познаваш детето, вярвай на вътрешното чувство какво ти казва и се води по това. Аз мисля няколко пъти преди да повярвам на учител или доктор дори!

,но искам да ти кажа,че има деца,които никога не свикват с детската градина и дори да спрат да плачат,приемат ходенето там като нещо неприятно и то се отразява на поведението им към мама най-вече...понеже тя е "виновна".