Холандска тема - 33

• 32 985
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Кате,тja винаги си е имала режим.А и когато работехме с педагога,кви ли не трикове ни подсказваше....е имаше верно леко подобрение,но си беше период..после пак наново..и т.н ooooh!.Аз съм постоянно в cxеми за нейното спане.Сега сме в добър период,та не смея да се похваля.Въпреки ,че от 2 дена е на няколко пъти с темп.Миналия ден на площадката говорих с една майка,с която се сприятелихме в последно време.Та нейната дъщеря е на 8 ,и продължава да се буди.. ShockedНо сега вече е по голqма,и не изисква присъствие в стаята сu,а просто да чуе гласа на мама примерно.Че е там,в другата стая .Та въпросната ме обнадежди Confused.Ама здраве да е....ще го приживэм Laughing.Добре че малката си спинка сладко,сладко. Flutter
Звезди ,Елисе също гледа доста тв.Особено сутрин,нали ми е ранобудна...та едно 2 часа си лежи и гледа Joy.Сега и купихме ДВД спейлър,та понякога се кротва и в нейната стая Crazy.И аз не харесвам така,но и без това е доста "друк",и спането..и вече ми е омръзнало...да си гледа там кат иска.

# 226
Добро утро Меган ,
ама и на теб  не ти е лесно....ами нека нещата се подредят от самосебе си   bouquet,щом правиш всичко необходимо-значи ще се получат...
Звезди,аз мислех,че само аз съм объркана да си ходя само за 10 дни до Бг,ама ти с твоята една седмица си шампиона на лятото  Grinning
При нас е дъждовна и ветровита сутрин...е и малко слънце наднича....
Хубав ден на всички

# 227
megan79
ааааа сутрин задължително тв...за малкия не знам, ама мама му трябва дас е осветси на кой свят се намира Crazy притесняваме , че се тръшка за тв, а преди не беше така Rolling Eyes

kate.t
 ако не беше баба ми да си види правнукът... сигурно нямаше и да си ходя -  никакво желание нямам, совен зарди топлото време Flutter...явно миналата години ми дойде в повече Whistling

# 228
Ооо, Звезди на нас Софи не ни дава да гледаме телевизия. Особено като има Дора и Диего и недай си Боже искаме да сменим канала.  Crazy
Нашата ПЗ почна следобед, което за мен е крайно неудачен вариант за първо посещение. ПОвечето деца едвам гледаха, останалите бяха супер раздразнени.Едно още с идването си се мушна в един ъгъл и взе да смуче палец и да приклепва с очи. Не знам защо бяха избрали да бъде така, след като първи учебен ден и на училището и на големите групи от ПЗ се падаше понеделник, а  Софи тръгна чак сряда (въпреки, че групата и е понеделник и сряда за сега). И аз съм доволна, че им  разрешават само плодове, но следобед не ядат нищо. А моето точно сутрин нищо не яде между закуска и обяд, плодовете ги яде следобед, та остава без. И след следобедното занятия както писах цял ден е крива и пие само мляко. НО се надявам като свикне да влезе в ритъм.
За памперсите не знам, защото Софи е без. Ходи си в детската тоалетна, но като гледам коша как винаги е празен се съмнявам да им сменят памперисте за малкото време, което са там. Може би само ако се наакат.  Mr. Green
Според моето свеки било вредно децата да спят следобед след 2 годишна възраст, въпреки че тя самата спи, дори удря и лека дрямка сутрин след закуска.  hahaha Нищо чудно и в училище да са на това мнение.
Ние днес имаме годишнина от свадбата и се чудя къде и как да го отпразнуваме (все още  Laughing ). Всъщност за как имам хиляди идеи, но състоянието ми не ми позволява.  hahaha А бе и една седмица Варна не бих отказала.  Laughing

# 229
  • Nederland
Мопси, Честита годишнина! Пожелавам ти още много години любов, щастие и хармония с половинката ти. 1dating
А пък най-хубавия  ви подарък   ylinfant  ще ви зарадва като му дойде времето Simple Smile
Весел празник! Hug

# 230
Мопси
 еееее честита ви годишнина Hug  bouquet
 още много дълги и щастливи години да се радвате на семейно щастие  Hug  bouquet

Ха, дано и аз с желание пак да ходя до Бг да се върна Flutter

о за мен следобедната ПЗ би било прекрасно нещо -  сутрин ще си спим, ставаме докарто се разсъня дечко на градина и после тати му се връща Crazy
Това за следобедният сън е вярно..... свеки се облещи като чу, че спи следобяд... ама я довърших като й казах колко късно ляга Ерик Crazy
 а а давах сутрин плод, псоле кисело мляко с нещо( овесени ядки, киноа, амарант и тн) псоле филийка с кашкавал/сирене и тн със салатка и псоле вечеря... преди и следобяд хапваше, ама откакто се светнах,ч е му идва много и не яде на вечеря му я спрях...един вид следобедната ПЗ е точно за нас...ама пак на другия край на Холандия Mr. Green

# 231
Мопси, честита ви годишнина от сватбата! Да се все така влюбени, както първия ден!  loveuuu 1dating

Звезди, весело да си изкарате във Варна Hug И аз не бих отказала на една седмица във Варна Grinning

# 232
Мопси,честита годишнина Hug  bouquet.Весело празнуване и наздраве. Wink
Аз пък отказвам и 1 ден засега Sick...нжакъде напролет ми започва носталгията...Между другото и там се е захладило,до колкото разбрах.
Тук са едни ветрове,превалява.Елисе беше първа,и аз обиколих на бързо търговския.Сега ще се мятам да готвя...нещо имам муза за бъркочи. Joy

# 233
  Мопси,честит празник    bouquet

# 234
  • Там,където се събуждам щастлива.
Честито и от мен, Мопси.   bouquet

# 235
Мопси, честита годишнина! Още много, много години, изпълнени с любов и разбирателство!  Two Hearts

# 236
Мерси момичета!
Ние изпразнувахме добре, че даже и на друга свадба отидохме и посетихме и един интернешенъл пикник. Тежък уикенд.
Моето свеки се било със съседката си.   Shocked Ох, нещо съвсем е се побъркала. От 1 година се карат за глупости, но това вече е върха. Уж съседката и пляснала един шамар и после женски бой.  Crazy Сега се сърди, че не искаме  да отидем при нея да я успокояваме.
Звезди, в колко ляга Ерик? Софи в 9-9.30 .Понякога сама ми казва, че и се спи и иска да си ходи в стаята.
Уфф, появиха ми се разширени вени на единия крак и наболяват доста. ЩЕ ходя да видим личния лекар какво ще измисли.
Вчера обикалях цяла сутрин по дрогерии за някакъв крем за временно облекчение и никаде не намерих.  Sad

# 237
  • Nederland
Моето свеки се било със съседката си.   Shocked Ох, нещо съвсем е се побъркала. От 1 година се карат за глупости, но това вече е върха. Уж съседката и пляснала един шамар и после женски бой.  Crazy Сега се сърди, че не искаме  да отидем при нея да я успокояваме.

Мопси, твойто свеки е голяма работа Joy Joy Joy
Сигурно не ви е лесно ама не ви е и скучно Mr. Green
Посмях се малко на твой гръб Laughing
Приятна вечер на всички Hug

# 238
Мопси
 #Crazy
  за какво са се били Rolling Eyes

ами към 22.30-23... и то често се гоним обикаляме къщата да се уверим че всички играчки са заспали, а напоследък иамме нова мания... да поглеждаме звездите и ако е облачно номерът минава. ама ако не е почвам локуми да разтягам,ч е много им се спи...ама на чакат ерик и тн и тн Mr. Green

за вените- краката на горе ... друго не се сещам Rolling Eyes

# 239
Мопси, твоето свеки е направо побойница Grinning
За вените нали има специални чорапи Thinking Една от бременните мами от училището на Алекс ги носи и заради тях ходеше и посред лято с онези ботуши...как се казваха...не се сещам сега. Та покрай 4-те бременности точно това си е навлякла и каза, че имало начин да се лекуват. Домашният ти лекар ще знае най- добре. Успех и гледай да не се заяждаш със свеки, че току виж и на теб ти налетяла Crazy ooooh!

Звезди, вие цял ритуал си имате преди лягане Grinning

Общи условия

Активация на акаунт