Ох МОЛ, ох кеф!

• 14 323
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
Нещо като Фанстастико с кино  newsm78

# 16
Нещо като Фанстастико с кино  newsm78

и удобен паркинг и много кафенета ,в които можеш да се видиш с някой познат

а колко са маркови нещата там е спорен въпроса Joy

а и книжарницата е страхотна  Peace

# 17
Как Фантастико.....
снобарите не се събират там да си показват анцузите.
А и толкова маркови селяндури на куп,къде ще видиш.

# 18
Различното е,че е удобен.
За това спор няма.
Обаче ми е странно да прочета/чуя, че там не може да се ходи по анцуг, джапанки, къси гащи...Това изхвърляне не разбирам.

Селтакис, прав си. Peace  По-удачно щеше да е употребата на "голяма част от посетителите", вместо "всички".

# 19
Обичам да ходя в МОЛ-а, но не във всички- софийският, например, не ми харесва, пловдивският- също, на всичко отгоре в последния успяват да окепазят даже Кейефси - винаги пилето им е препържено. Много ми е приятно в старозагорския. Той не е толкова голям, разположен е на два етажа, но площта му е някак по- разгърната, обширен е, магазините не се натрапват и атмосферата е приятна, докато в другите, посетени от мен е "гъсто", движат се тумби моладжии. Към "Фенси" в Стара Загора има и голяма открита тераса. Не на последно място- той е най-чистият и поддържан в сравнение с останалите. Тоалетните са чистички, хартия по пода не можеш да видиш. И не, МОЛ-овете не са свърталища на чалга културата, само концентрацията на нейните носители е завишена. Но и това си има чар- представете си как сте се разпльокали в Коста, пиете си лате- то и плювкате с компанията по адрес на минаващите пейзандури. Пфф - дабълкеф!

# 20
Фантастико има паркинг и кафенета  Crossing Arms и приятели с анцузи, и книги се продават. И можеш да си платиш сметките за ток, парно, телефон... и да спечелиш от тото-нещо си (през 10 минути)

# 21

Обаче ми е странно да прочета/чуя, че там не може да се ходи по анцуг, джапанки, къси гащи...Това изхвърляне не разбирам.

Софийският МОЛ се намира на Стамболийски и Опълченска. Сиреч в центъра. В центъра на столицата не се ходи по анцуг. Няма изхвърляне, а възпитание.
Има простаци. Обаче пак си остава столица, изискваща поведение.

# 22
  • София
Много ми е приятно в старозагорския. Той не е толкова голям, разположен е на два етажа, но площта му е някак по- разгърната, обширен е, магазините не се натрапват и атмосферата е приятна, докато в другите, посетени от мен е "гъсто", движат се тумби моладжии. Към "Фенси" в Стара Загора има и голяма открита тераса. Не на последно място- той е най-чистият и поддържан в сравнение с останалите. Тоалетните са чистички, хартия по пода не можеш да видиш.

Оф-коментар: постарахме се с проекта, радваме се, че крайният резултат се харесва  Grinning

# 23

-магазините работят до 22ч.
Аз пък много често след 9 ч не успявам да вляза в някои от магазините- на вратата вече са кръстосали метла и моп, а девойките гледат сърдито:"вече чистим!Мотат се по цЕл ден, пък напъплят, като дойде време да си ходим..."

# 24
Удобното е, че всичко е на куп, трябва ти дрешка, отиваш и все нещо ще си намериш.Освен това кафенетата не са опушени и е приятно да седиш в тях.Има хубави заведения, а и в  пикадили има неща, които не намирам другаде.

# 25
Фантастико има паркинг и кафенета  Crossing Arms и приятели с анцузи, и книги се продават. И можеш да си платиш сметките за ток, парно, телефон... и да спечелиш от тото-нещо си (през 10 минути)
в нашето фантастико няма такива екстри Thinking

# 26
Не разбирам защо е тази масова истерия по МОЛ-овете...
МОЛ-ът всъщност не е нищо повече от едновремешните базари Simple Smile
Уж е правен за удобство, а се оказва, че напълно замества площадите на село, където трябва да си изтупан от глава до пети с най-новите дрехи, да гледаш къде свенливо, къде недостъпно и цялото "село" да ти се възхищава...
Поне стоките да бяха наистина качествени, а те донесени от китайски "маркови" бутици от пазарите и сергиите в Пекин или кой знае коя затънтена област.
Но - много е важно да заведем цялото си семейство, най-вече децата си и от рано да ги въведем в МОЛ културата и поведение и със загриженост за бедния китайски народ да подпомагаме тяхното производство...

# 27
Не обичам да ходя в който и да е МОЛ.Депресира ме толкова много бетон и стъкло. Обичам отворени пространства и въздух, а там се задушавам. Не съ мв ред  май Rolling Eyes

# 28
За последен път бг-мамският коледен базар ме принуди да ида в МОЛ-а.
Е как пък нищичко не ми хвана окото. Говоря за дреха/чанта/сандвич/каквото и да е на витрина. НЕщо да ме накара да вляза в "магазина" (щото в Илиенци сергиите изглеждат по същия начин). Няма избор. Обаче имаше украса от обърнати с върха надолу елхички  Crazy  ooooh!

# 29
  • Кацнала на едно дърво.
И понеже цитатът с мъжа по джапанки е мой, нека отговоря.  Laughing Сложих "молът" за цвят. Mr. Green А мъжете по джапанки и бански (да беше цитирала и за другарката му в живота, де) ме дразнят навсякъде. Смятам го за просташко.
Що се отнася до комплекса с гръмко название, аз съм фенка.  Grinning Така наречените молове ми създават усещането (поне за малко), че съм в нормална държава. Харесва ми това, че има книжарница, има кино (често ги посещавам), харесва ми, че има магазини, в които има и истински, добре ушити и от хубави материи дрехи (не пазарувам от Илиянци, извинете ме за което). Харесва ми, че има паркинг  (въпреки, че аз мога и пеша да отида, де). И марката обувки, която харесвам, се продава там.
Харесва ми, че е чисто. Че е хладно (а зимата топло). Харесва ми, че хората не крещят и все пак спазват някакво приличие (вероятно поради посочените от вас причини). А, "Пикадили" също ми харесва.
Посещавам ги често, моловете. Този във Варна също. Там има "НафНаф" (http://www.nafnaf.com/), как да не го посети човек.   Mr. Green
Не съм се снимала на ескалатора. Mr. Green Още не.
П.П. Моля да ме включите в партията на Жозефина.  bowuu Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт