Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 9 977
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • София
 Тони, добре сте започнали. Просто като видиш, че положението става сериозно, давай и преди да истеряса. Лека полека 3 часа ще стане 3 и половина, после ще се измести с още 15 минути и така. Не е въпросът отведнъж да я откажеш, като досега е яла по 3 пъти, нали. Постепенно става. А има и нещо друго- в тези жеги като спи при вас, може и да и е топло и затова още повече да се върти и изнервя. Поне на Илийчо високите температури така.
 За Дюкан- купих си книгата, но не ми се струва хич убедителна тази диета. То се отслабва естествено, щото месото засища, пък не е висококалорично, но никой не може да ме убеди, че е добре за организма да го тъпчеш само с мръвки нам колко време. Виж, поддържащия етап на диетата е добър.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 08:41 от Дърта маймуна

# 271
Абе, тя в същинския смисъл не яде, а просто се успокоява с цокане и се унася бързо, бързо може би на 2-рата минута. Тя си хапва в просъница чак към 5-6 часа, зависи от това колко /не/спокойно е спала. Има нощи дето се върти/буди 2 пъти и заспива бързо, а има и като тази дето от 3 до 7:30 като станахме не спря да се върти като...шило.
Много отдавна не съм ходила да я чуя дали диша, щото тя се върти нон-стоп, а не спи като бебето в началото. Тогава се надвесвах през 5 мин. да я проверявам дали диша, че с нищо не показва, че спи - така спокойно и сладко си спише. А сега е някакъв ад. ooooh!

Дано да успеем с татко и да я отучим от това нощно будене и мрънкане преди да заминем, че там как ще се оправям. Tired

За Дюкан- купих си книгата, но не ми се струва хич убедителна тази диета. То се отслабва естествено, щото месото засища, пък не е висококалорично, но никой не може да ме убеди, че е добре за организма да го тъпчеш само с мръвки нам колко време. Виж, поддържащия етап на диетата е добър.

И аз съм на това мнение... най-добре, аз лично, отслабвам с плодове и чай с мед. Peace

# 272
                      ДобрУтро!

Бодливка --Мерсаж за кафенце!  bouquet
veselina_s_p--Наистина много интересна история!

Хайде да започваме организацията и после ще се видим ! Flutter Flutter Flutter
Хубав ден ....................

# 273

Никого не смятам да убеждавам! Laughing И "тъпченето с мръвки нам колко време",всъщност е от 5 до 10 дни(ако ще се свалят 10 и повече кг.) или 2-3-5 дни,при по малки кг.за редукция.Не мисля че това е много време,освен ако не понасяш месо. Stop Следва редуване на месо,зеленчуци,риба,млечни..И се яде на корем от позволените храни.Няма гладуване и психическо затормозяване.. Това го пояснявам,защото ми се струва че не си дочела книгата докрай.
А докторицата Емилова що народ е "уморила" с тези чайове и плодове.. WhistlingНо да не задълбаваме,както казах не убеждавам никого. Peace

# 274
Здравейте,

Честита годишнина на Зеленкото и ЧРД на каката на Дивена (на патерици).

Дребното сега го чух по телефона, хилосва се и ще ходят навън. Спала е в новата си кошарка и е слушкала много.
Ние като се разплачем и казвам, че ще пиша във форума, че е ревящо бебе и ще и се смеят и тя почва да се хили. Но ние от бебета сме си такива- плачка като е много гладна или не и е удобно нещо. Но много бързо я разбирам.

за отказването от нощното ядене- при нас стана от веднъж. Тя си беше махнала сама едното и аз за 3 дни махнах и другото. После от 1 път оправяме режима. Като сега новия ни режим стана точно за 1 ден. Но ние сме си такива, получава се. При други бебчета може да им трябва малко повече време. Факт е, че след 1г няма дете да иска да си седи на този режим. А и като се почне със захранването ще е по-лесно.

за диетите- нямам воля. Имам приятелка, която от 110кг стана 60кг, за 6месеца (при Байкова с режим), но тя не спря и да тренира. Според мен трябва двете неща да вървят паралелно.
Аз знам две диети с лимон - 1 мама ми я каза, но не съм я пробвала- 8 дни, като 1 ден вечер ядеш 1 кофичка кисело мляко с изцеден 1 лимон, 2вечер ядеш 1 кофичка кисело мляко с 2 изцедени лимона и така 8 дни.
2 диета ми я каза Васида и я пробвах, но до половината (както казах нямам воля) - 15 дни , сутрин преди ядене сока на 1 лимон, на 2 ден сока на 2 лимона и така до 8 ден, после почваш да намаляваш докато не стане па сока от 1 лимон. Но се сваляли 2-3кг. То толкова ми трябват на мен. Та мисля пак да я почвам тази диета след месец, та да си вляза в старите дънки.

Хайде приятни разходки от мен. Hug

# 275
Добро утро!

БОДЛИВКА, мерси за кафенцето. Тъкмо навреме  Grinning 
Ние с бебка чакаме свекитата и ще ходим при мама и тати с тях  Crazy . По таз причина ще пропуснем сутрешната разходка, което никак не ми харесва Naughty . Татито ни се измъкна - отиде да си разхожда кучето animal037, че нали другата седмица е откриването на ловния сезон  ooooh! .

Моята кукла също мног се върти, докато спи. Първо мислех, че й е горещо и я оставях да спи с пижамка без ръкави и тънка пеленка, но тя продължи с въртенето. Сега съм й сложила една поларена пеленка отгове и спи като къпана  Laughing .

# 276
Здравейте и от нас!

най-накрая се доредих до компа, но само за малко.
Да се похваля направих си корекция на зрението в клиника в истанбул, много съм доволна сега виждам прекрасно, но трябва да не прекалявам с компютъра и тв известно време!

Видях че за диетите говорите - аз качих през бременноста 28 кг, в болницата свалих 10, после за 2 месеца в къщи 8 и от 2 месеца съм на дюкан и съм свалила 9 , мъжът ми е от 1 мецсец на дюкан и свалил 8.....тази диета действа и е много хубава ако се спазва както трябва. Аз 2 месеца ходих и на фитнес 2 пъти седмично и сега се чувствам добре, имам още 1 кг да сваля и ще съм както миналата година, ама аз искам още 3 за да съм по-слабичка /сега съм 58/ Laughing

аз също много се притеснявам за косата си - много ми пада и в чудо се виждам , а през бременноста беше супер гъста и хубава

този месец ми дойде цикъла на 15, но днес пак ми дойде #Crazy дали на някой от вас му се е случило такова нещо...

иначе бебка е добре гука смее се обръща се много е активна и вече доста разбира и е нахитряла!

чао от нас и приятен уикенд!

# 277
Здравейте.
Мисля да въведа следобед каша на дребното,но не съм много наясно,помагайте!
Трябва ли задължително да е безмлечна??? Blush В смисъл да кажем на Слънчо,гледам,че има пълномаслено сухо мляко.?! newsm78 Това не е АМ,може ли да се дават такива каши?
Съвсем не съм наясно! Crazy

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 15:09 от АлЕкС-мама

# 278
                                                         Здравейте!

Ние сега се прибрахме от срещата!Мина много добре! Peace PeaceМного се радвам, че се запознах лично с другите мами!Вярно е ,че рядко идвам на срещите, но пък го правя от сърце! Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes

# 279
Я кажете, вибриращите играчки перете ли в пералня? Питам защото вътре има нещо твърдо, та се чудя дали няма да ги повредя, ако ги пусна в пералнята???

# 280
  • Пловдив
Здравейте.
Мисля да въведа следобед каша на дребното,но не съм много наясно,помагайте!
Трябва ли задължително да е безмлечна??? Blush В смисъл да кажем на Слънчо,гледам,че има пълномаслено сухо мляко.?! newsm78 Това не е АМ,може ли да се дават такива каши?
Съвсем не съм наясно! Crazy
По-добре да е безмлечна и да сложиш кърма или адаптирано мляко (с което е свикнала вече).

# 281
  • Стара Загора
Я кажете, вибриращите играчки перете ли в пералня? Питам защото вътре има нещо твърдо, та се чудя дали няма да ги повредя, ако ги пусна в пералнята???
не може в пералнята. перът се повърхностно на ръка. то си пише на етикетчето на играчката!  Peace
за Дюкан-а и аз не мисля да навивам някой - само ще кажа, че за 2 месеца и малко съм -13кг.  Wink
тази сутрин бях 64.500 а на тези кг не съм била от преди 8-9 години

# 282
За Дюки,щом е преди значи си нямала кой знае колко за сваляне,поне съм чувала че по-пълните хора свалят повече кг. Peace Аз си получих пратката овесени трици и ленено семе от свеки,и скоро започвам,пък да видим.. Rolling Eyes

Хич не са малко за сваляне  Tired На снимката имам да свалям 15кг. А сега съм трупнала още 5кг за сваляне  ooooh!
Аз си спазвах режина съвсем стриктно 2 мес, но нямаше този ефект, както при другите. Не знам защо  Rolling Eyes Пък и аз ен мога да карам на режим с толкова еднообразна храна  Rolling Eyes Накра каквот и да сготвех, всичко ми имаше еднакъв вкус  Rolling Eyes
Аз възлагам голями надежди на диетолога за достигна оптималното си тегло. Ще го питам и за кръвни тест и може да ес навия да си го направя  Rolling Eyes Аз съм чела една статия с нещата, които мога да ям, но съвсем обобщено по всички кръвни групи. Ами по тази диета трябва да ям точно това, което не обичам  Tired

Да се похваля направих си корекция на зрението в клиника в истанбул, много съм доволна сега виждам прекрасно, но трябва да не прекалявам с компютъра и тв известно време!

Ще споделиш ли колко ти е диоптера и защо реши да ходиш до Истанбул, а не си я направи тук  Rolling Eyes И колко ти излезе? Аз съм късогледа с диоптер 8,5. Все се чудя за тези операции. Много противоречиви мнения има на докторите  Rolling Eyes То за какво ли не е така  Laughing

Ели, само като прочетох за диетата с лимона и ми стана кисело в устата  Joy Аз обичам лимони, но едва ли ще изтрая да изям 8 лимона за ден  Laughing

Аз пера всякакви играчки и нищо им няма  Peace И вибриращи и музикални  Peace Е, не ги пера всяка седмица. От време на време.

За кашите. Аз исках да взема млечна, но нямаше само зърнена и взех безмлечна. В момента я правя с вода и така я давам. Тя си суче от мен. Аз питах и педито дали мога да давам млечна каша на бебе на кърма, той каза, че няма проблем  Peace Пък и аз искам вече да посвиква с АМ, че нали имам мераци да се отказваме от кърменето след 2-3 мес  Whistling
Пък и не знам колко мляко има в кашите процентно. Дали въобще си струва да се поставя под въприс дали е без или със  newsm78
Аз й купих три вида зел. пюрета на Хипп с мляко. Но още не съм ги дала. Мисля да ги давам след о/о 2 седм. Ще видим как ще ги пиеме  Simple Smile

Хайде аз ще се пробвам да поспя с малката  Sunglasses

# 283
Ами реших да взема на Лактана млечна с ориз,че ние сме на АМ Лактана био.Като процент на млякото пише 50 %. Струва ми се добре.
И като гледах марките само на Слънчо са май с пълномаслено мляко (за над 4 месеца),всички други са или с АМ,или с обезмаслено. newsm78 То и само те са на около 3 лева,значително по-евтини.

# 284
  • под кривата круша
И аз ги пера в пералнята, засега нищо им няма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт