Жената ЛЪВ - IV част / Рожденната ни тема /

• 15 763
  • 455
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Вени, идвам, идваааам Laughing. Hug
Ейй, браво! Сега ще имаш повод да събираш багажи  Mr. Green. Спомням си, че си казвала, че обичаш, само да имаш дестинация Simple Smile).
Леле, хора, така смешно съм изогряла, че в момента приличам на зебра, ама бяло-розова зебра Joy! Ако до три дни не заприличам на някакво едноцветно животно, ще умра от срам, направо се обезобразих  ooooh!!

# 331
 Ами Вени***, не е честно да ти кажа сама да си се определяш на какво приличаш.  Crossing Arms Ти сестрици нямаш ли да документираш и качиш снимчици, та заедно да коментираме и се посмеем.... ??? Thinking  Mr. Green

# 332
Добро утро, поспаланки! Нещо много трудно ни върви темичката. Май всички Лъвици са се изнесли нанякъде Thinking. Чакам си кафето. Междувременно искам да се извиня на вчерашните рожденнички, че забравих да ги поздравя, ако пишат тук де, в което се съмнявам.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕННИЧКИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕНДЖИ 2710! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

Отивам да стягам багажа, пък дано не ми мине котка път. Лек ден на всички Hug!

# 333
Леле, хора, така смешно съм изогряла, че в момента приличам на зебра, ама бяло-розова зебра Joy! Ако до три дни не заприличам на някакво едноцветно животно, ще умра от срам, направо се обезобразих  ooooh!!

Пък аз приличам малко на сиган. И уж последните дни почти не се пекох, завивах си лицето, стоях под чадъра и... пак сиган. Исках по-умерен тен да хвана, ама пусто като имам и по рождение... Embarassed
В тоя смисъл аз пък съм като черен кон ако ти си розово бяла зебричка. Направо се олях. Дали да не се мина в банята днес с един лимон?  newsm78

# 334
Честит ден рожден на Бенджи! Бъди жива, здрава и много щастлива!

Вени, идвам, идваааам Laughing. Hug
Ей, бравоооооо! Естествено ще чакаме снимки, ти си знаеш! Hug А, като пускаш такива вкусотии, да вземеш и рецепката  да дадеш  Crossing Arms
Вени, вярно, що се стискаш за снимки деее, дай да видим и ние smile3532
Поли, ето ти кафето...

# 335
Теди, мерси за кафенцето Hug.
За тортата: бискивитена е /"Закуска" - бели/, крема - сладка сметана, пудра захар и квасена сметана /извара, "Крема сирене", обикновено обезсолено сирене може да бъде също/, между "блатовете" и върху крема поръсвах овесени ядки с кайсии, а бисквитите напоих с прясно мляко + мед. Това е. Свърши. Няма я вече.
За снимки - ами най-много на лични да ти пусна, че тука малко не се знае кой гледа освен нас Rolling Eyes. Но както не мога да си направя резервация за никъде /щото е в последният момент навярно/, накрая ще тръгнем и накъдето ни видят очите ooooh!. Оставам с впечатление, че навсякъде хотелите бъкат от туристи и свободни места - няма. Егати кризата Thinking.

# 336
Но както не мога да си направя резервация за никъде /щото е в последният момент навярно/, накрая ще тръгнем и накъдето ни видят очите ooooh!. Оставам с впечатление, че навсякъде хотелите бъкат от туристи и свободни места - няма. Егати кризата Thinking.

Polin_a, не зная ти в коя посока, но на мен пък ми направи впечатление, че по морето едно обявяват в сайтовете си, а като отидеш на място е друго. Например в сайт обявяват 100 евро нощувката на човек, а като отидеш виждаш една голяма табела, че пакет от 7 нощувки е 430 ЛЕВА с включена закуска и вечеря. Е, както и да го гледаш разликата е огромна. Оставам с впечатлението, че по сайтовете слагат цени за в случай, че някой се излъже, а истината е друга.

# 337
Да, това го прочетох вече някъде из темите. На място е най-добре май. Е, искаше ми се да тръгна на сигурно, а не да обикалям с децата и да търся. От един хотел на запитването ми два пъти ми отговориха, че точно за датата 17 не могат да ми направят резервация, а днес получавам съобщение, да потвърдя само с Ок и съм готова Laughing. Да, ама аз вече не ща там Crossing Arms. Пратила съм запитвания да 10 хотела сигурно и за утре няма никъде свободни стаи. Чак не мога да си го представя Rolling Eyes.

# 338
 Честит Рожден ден на БЕНДЖИ 2710! Да си жива и здрава и много късмет и любов...  bdbaloni

polin_a, извинявай душичка, ама ще споделиш ли точно съотношенията и начина на приготвяне. Ако не те затруднява ще ми я напишеш ли на ЛС по-потробно, когато можеш...  Blush  Mr. Green
 Нареждам се на опашката и за снимки на ЛС..  Whistling Пожелавам ви весело изкарване на моренцето и със сигурност ще си намерите някъде хотелче, недей да се притесняваш.  Hug

# 339
Гери, с удоволствие ще обясня за тортата и тук, защото е много сполучлива и само такава правя от година насам, откак си останах в къщи. Работата е там, че съотношението е на око. Т.е. например точно за тази последнана ми отидоха една голяма и една малка кофичка заквасена сметана и 1 пакет сладка сметана на прах /разбита по съответния начин според опаковката с прясно мляко/. Идеята е точно такава суха сметана да се слага, иначе крема става много гъст ако е разбита течна /тя става по-гъста, но пак зависи де, последният път като ползвах течна и после ми стоеше рядка нещо/. Пудра захар се слага на вкус. Т.е. докато започне да ви харесва на сладост, но повечко. Зависи какво сирене използвате. Сиренето може да бъде крема, с обикновено също съм правила добре обезсолено предварително, а най-често правя с извара около 500г някъде кесийката. Това е. Не е въобще сложно и най-важното, че е различно от обикновена сметанова торта. Крема става един такъв плътен, много вкусен от сиренето. То не бие на сирене в никой случай, само придава плътността. Украсата е според вашето желание.
Гери, няма проблем за снимки Peace. И да, все някъде ще отседнем. Само веднъж да тръгнем, че докато не седна в колата, няма да повярвам. Колко пъти отлагаме това лято ooooh!.

# 340
  • София
Привет, момичета! Честит празник на Бенджи, да е жива и здрава!
Джуличка, искрено се надявам да отминат неприятностите около теб и семейството ти, всичко да е наред и никога повече да не преживявате нещо подобно  Hug.
Стефче, искам и аз да съм като сиган  пък Cry. Аз съм много бяла и вчера, преди да изгоря, бях като пуканка на плажа, смЕх ви казвам  Joy.
Излагащи снимки нямам, не носех апаратчето вчера  Mr. Green! За сметка на това, детето се снима с питон-албинос  Crazy, очаквах от някъде да изскочи и wee.jess.

# 341
Вени***, де го тоя питон албинос? Аз видях някакво такова на Сл. бр.  обаче.... го заобиколих човека дето го държеше барем на 3 метра. Моят разправя, че били упоени, ама знам ли пък аз... току виж баш като мина аз вземе, че го отпусне упойката.  Naughty

# 342
  • София
На Синеморец ни навести питона! Десет кинта за снимка на детето със змията дадохме, а моя му вика: "Сега, тати, няма да се снимаме с майка ти, че и тя ще иска по 10 лв!". Демек змия съм била  Crossing Arms. Ама да ти кажа не беше упоен, защото малкия почна да зяе "Души ме, души ме", а и мърдаше гадината.

# 343
Darusha, Sienna, Tini-mini, честит рожден ден!

# 344
  • Пловдив
Честит рожден ден на Darusha, Sienna и Tini-mini!

До змия няма да застана никога, то трябва мен да ме упоят, за да ме снимат с нея  Joy

Общи условия

Активация на акаунт