Жената ЛЪВ - IV част / Рожденната ни тема /

• 15 757
  • 455
  •   1
Отговори
# 345
Хехееееееееееее, благодаря ви много за пожеланията! Да ви се връщат многократно  Hug!
Пък ние бяхме на моренце в Шабла и си изкарахме супер! Ходихме на концерт в Каварна, минахме през Варна да видим родата, слязохме до Бургас за друг концерт, после за по-кратко минахме през Ямбол и току що се прибрахме  Mr. Green! Да ви кажа на север морето е много по-чисто, жегата е по-поносима, а бе повече ми харесва северното ни черноморие от южното. Другата година искам пак да летуваме там. Предпочитам на бунгалца на север отколкото на ALL в някой хотел или комплекс на юг.
Да ви се похваля. Карах на Шабла за първи път откак взех книжка. Карах малко, три дни само от Шабленска тузла до Шабла и обратно, но се поотпуснах. После се качих да карам от Бургас към София, обаче малко след като свърши магистралата от Бургас, не издържах на натовареното движение и оставих любимия да кара до София. Сега ще трябва да свиквам да карам из София  ooooh!.
Айде лека вечер! Аз ще оправям багажа, трябва да къпя и децата, че утре нали спират топлата вода...  Confused.
Ауууууууууу, щях да пропусна: Честит рожден ден на всички рожденички от последните дни   bouquet! Да са живи и здрави и големи късметлийки   bouquet!

# 346
Benighted, добре си се завърнала. Хубаво е бунгалца, да. Ние отидохме на нещо като All (моят не ме послуша за по-семпла почивчица), но и бунгалцата са си класила. Сега така ми се приходи и на планина. Нямам търпение пак да изляза след две седмици в отпуска, че да ида на вилата ни в гората. Да стоя край огъня.  newsm41 Май ще стане чак другия месец. Но нищо, аз обичам есента като сезон.

За малко да забравя да честитя и рождения ден на Дариии!!!!

# 347
  • София
Честит Рожден Ден на лъвичките от последните дни! Да сте живи и здрави!
Аз от толкова мотаене малко позабравих темата   Embarassed
И аз нямам търпение за уикенд в планината. Моето село е до Белоградчик и в петък отивам да се къпя в реката, да ям плодове и зеленчуци от градината на баба и да се разхождам по баирите  Heart Eyes

# 348
Здравейте момичета Simple Smile да се присъединя към вас ... Казвам се Мария и съм родена на 15.08 Simple Smile

# 349
Добре дошла на Kokitka. Изтървали сме твоя рожден ден. На патерици честитим тогава.

# 350
Честит рожден ден, Чили!!!

Хей, темичката доста се е поизпразнила. Май всички отмаряте. Нищо... лошо няма. Починете си хубаво. Чили май и тя е някъде на почивка  newsm78. Е, здраве и късмет ú желая.

# 351
Да наваксам с честитките аз... Laughing
Честит празник на патерица на Darusha, Sienna и Tini-mini!
Честит рожден ден и на Дариии!
И вече пресен поздрав за днес - честит ден рожден на Чили!
Бъдете живи и здрави момичета! Много любов, късмет и сбъднати мечти!

Добре дошла на Кокитка! welcome
Ауууууу, benighted, ми от коя Младост си бе душа?! Комшийки значи Thinking То с тая вода се връщаме незнам колко години назад, пак е валиден лафа "Абе ти от "Младост" ли си или така си миришеш!" Crazy hahaha Joy

# 352
  • София

Честит рожден ден на Чили и всички рожденици, които съм изпуснала (а те никак не са малко)Embarassed! Много здраве, щастие, любов и късмет ви желая!

При нас няма нищо интересно -  гледаме се с малкия през деня, баща му на работа. Tired Бяхме при роднини около Велинград преди 2 семцици и си починахме макар за кратко.

tediko, и аз съм от Младост - 1 част. А този лаф не го бях чувала, нищо, че целия си живот съм прекарала тук. Blush Между другото, вчера към 1 часа имаше топла вода при нас, но сега пак няма. Rolling Eyes Ако я пускат всяка вечер така, няма да е зле. Но стига съм спамила, простете ми.  BlushHug

Хайде да ви черпя и по едно кафе, че май е време, а и кой знае кога ще се наканя пак да пиша. Crazy Поне ви чета редовно. Wink

Хубав и успешен ден!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 17:30 от passion

# 353
Аааа, Passion, ходила си по моите родни места гледам - във Велинград. Може би аз ще отида и аз другия месец, но ще гледам по-малко да се задържа в къщата ни там. Ходи ми се на вилата ни, не в града.

Хи, хи, брат ми живеят в Младост 1а. Още довечера ще им звънна да им кажа това лафче (за Младостите). Въпреки, че те много си харесват квартала. Сега са на море, не ги касае, нооо нали все ще си идат.   bath

# 354
  • София
Привет и от мен Simple Smile. Поздрав за рожденниците! Ако знаете какъв мързел удрям  ooooh!, такава лежерна почивка не съм карала никога през живота си  Party. Тук е толкова спокойно, сякаш времето е спряло!

# 355
Ех, ама всички с лапАтопАТ ходите на почивка. Само аз се пилях по зали. То пак хубаво, че намерих случайно.

Вени***, на Синеморец ли се установихте?

А аз вече копнея за почивката на балкан. Да не ми мине котка път. Пък ако не стане за вилата ще отида поне до къщата във В-д. Ама пусто като няма вече кьорав познат там. Седя си само кат' куче. Па и моят, нали много градски го раздава, не му се ще да ме придружава до там. Само по Коледа го навивам.

Уф, извинете, че се отплеснах. Ама аз съм си тука, закотвена на бюрото, не съм на почивка като вас и... скука, скука. И ми се дращи.

# 356
  • София
Да, Стифи, на Синеморец сме. Ми взех го лаптопа, защото... де да знам що  ooooh!. Аз май съм като твоя пич - градски човек, докато съпругът ми, е като теб. Умира за вилички, селца, дивотия...

# 357
 Grinning Grinning Grinning A, той моят е градски, ама в кавички. Един вид прави се, че му е адски непривично да иде някъде където не е Пловдив.

Пък аз станах такава в последните години. Ще да остарявам значи. Гори харесвам много.  newsm41 Ех, да имахме на вилата и един хамак. Че да се опъна. Че да си зачета Стивън Кинг...

Иначе баш аз не мога без компютър. Затова ви завидях за лаптопите. А моят му дай да бие мохабет. Не е дете на урбанизацията той. Пък на технологиите - ич. Таман ме подсети. Сега като се прибере след работа ще го бъзикам. Да го ядосвам.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 358
Честит рожден ден на Дари и Чили   bouquet! Да сте живи и здрави, много обичани и обичащи   bouquet!
Теди, срещу ХИТ живея в Младост 2. Навремето бяхме в 1А под наем. Беше хубаво там преди да го застроят така  Confused!

# 359
Навремето бяхме в 1А под наем. Беше хубаво там преди да го застроят така  Confused!

Аз сигурно защото не съм от там и на мен ми харесва.  Embarassed Например близостта на всичките Хипермаркети. Пътеките даже ми харесват. Понякога там съм си намирала хубави неща като за мен. И най-вече обожавам онова ви там магазинче за мокети дето е на светофара. (Един ден случайно загледах пък един стол ESPRIT там на втория му етаж. И...о, ужас! Струваше почти 2000 лева. Типично по байганьовски си викам: Я чакай аз да седна да видим какво пък толкова чудо голямо. И като седнАх... казвам ви, добре, че съм Гаврош и нямам 2000 излишни. Иначе веднага бих поискала да ми"завият" един  Embarassed)

Между панелките има малко повечко дръвчета. А новите кооперацики не са някакви мастодонти, а са малки, спретнатки. Харесва ми. Миналата година като трябваше заради зъболечение да кибича 2 месеца с малки прекъсвания там се чуствах много добре. Отпочинала сякаш съм била на курорт. Жалко, че и брат ми са под наем, а не в собствено.

Такива ми ти отклонения от темата. Така де. Факс получих внезапен. ЗА Младостите и Еспритските кресла.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 21:09 от stefka.k

Общи условия

Активация на акаунт